לכל מי שמתכוון ללכת העצה שלי תעלו מיד ליציע הגבוה ביותר המצב שם רגוע ורואים שם ממש טוב מנסיון
לכל מי שמתכוון ללכת העצה שלי תעלו מיד ליציע הגבוה ביותר המצב שם רגוע ורואים שם ממש טוב מנסיון
כן עליתי לאוטובוסגם שם את לוקחת סיכון לתפוס מקום ל-15 אנשים? בהצלחה...
אני מחכה לתשובה - אתם מחכים שיקרה אסון?מה אמרתי שיהיה?
אמרו לי כאן בפורום: אתם תשימו ואנחנו כבר נסתדר עם זה.
שלום.
יש לי כרטיסים להיום יום שלישי אחהצ , לעולים לירושלים.
אני מעוניין להחליף לחמישי, אחהצ.
מי שמעוניין שיצור קשר
0533110345
כבר לא רלוונטי.מי שיש לו למכור כרטיסים ביום חמישי אחהצ לעולים לירושלים.
אני מעוניין.
0533110345
כבר לא רלוונטי.שלום.
יש לי כרטיסים להיום יום שלישי אחהצ , לעולים לירושלים.
אני מעוניין להחליף לחמישי, אחהצ.
מי שמעוניין שיצור קשר
0533110345
אם הילדים ישבו וחיכו, אז בסדר זה לא נקרא שתפסת .אני מחכה לתשובה - אתם מחכים שיקרה אסון?
כל עוד אין מספרי מקומות מראש ואנשים דוחפים אני לא מוכנה שאני או הילדים שלי יהיו למרמס , אני גם לא מוכנה שידרכו על הילד שלי ואני לא מוכנה שהילד שלי יקבל מכה חזקה כי דחפו אותו.
לכן באתי מוקדם ושמרתי מקומות והילדים לא בילו בינתיים במקומות אחרים, הם הלכו לשירותים ואז באו וישבו עד שהתחילו.
ומחילה מכל הציבור הקדוש פה, אני למדתי לדחוף ממכם - פעם חיכיתי בחזור לאוטובוס שיקח אותי הביתה ורק אנשים שדחפו הצליחו לעלות אליו ולבאים אחריו ואז הבנתי שאם אני לא אדחוף אני אשאר לישון ברחוב, אז פשוט קמתי ודחפתי באוטובוס הבא שהגיע.
מה אני אמורה לעשות?לגבי הטענה שלמדתי מכם, טענה לא ממש מקובלת.
תגובה לטרור זה חיקוי שלו?
אני לא באה לחלק פה הוראות מה אמורים לעשות, וגם אם אבוא לעשות את זה, לא נראה לי ממש שזה יעניין מישהו.מה אני אמורה לעשות?
לישון ברחוב?
מה לעשות שזה הציבור?
אני מחנכת את הילדים שלי לא לדחוף - מחלקים ארטיקים באירועים נגיד אני לא מרשה להם, אם לא יהיה להם אנחנו נלך לקנות וכנל בדברים אחרים
באוטובוסים למדתי שאם אני אשאר לחכות אני אשאר ברחוב
ופה במופע לא דחפו כי האולם היה פתוח ונכנסו לשמור מקומות, אם האולם היה סגור ואלפי בנ"א היו עומדים על הדלתות, אז היו דחיפות ובלגן
היינו מהראשונים שם.. (יותר נכון הבנות שלי) וכן היה לחץ. אבל נראה לי בכל ארוע מסוג הזה , זה עובד ככה. את לא מצפה שיעמדו כמו חיילים אחד אחרי השני עם רווח , בכל אופן ישראלים.ולא דחפו?
או שבאת כמה דקות אחרי שפתחו?
אני חיכיתי רק כמה דקות ליד הדלת עד שפתחו עוד לפני העומס הגדול וכבר היה דחיפות
ובגברים בכלל מה שהלך - סכנת נפשות!
בדיוק על זה אני מדברתהיינו מהראשונים שם.. (יותר נכון הבנות שלי) וכן היה לחץ. אבל נראה לי בכל ארוע מסוג הזה , זה עובד ככה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: