מה אמרתי שיהיה?היה שלט מעל הדלת והוא ממש הצחיק אותי
הילדים שלי לא אמורים לשבת מפוזרים ברחבי האולם - אני צריכה להשגיח עליהם לידי
ולכן כמו שכתבתי באתי מוקדם ושמרתי להם מקום, ממש לא מבינה מה הבעיה.
תודה עזרת לי!!ברוטו היה שעתיים ועשר דקות (כולל נסיעות). היינו בצהרים. לקחנו את של ארבע וחצי וכך כולם הספיקו את המופע.
מעוניינת לקנותלמכירה 5 כרטיסים. יום שלישי אחה"צ
0504149606
בגיל הזה יש מתחם גדול של מזרוני קפיצים בקומה למעלה. ויש גם קצת למטה.תודה לכל מי שמגיב לשאלות ומספר חוויות
זה מאד מאד עוזר!!!
יש למשהו במקרה תוכנייה?
איך זה עובד עם המקפיים זה גם בשעות מסויימות או כל הזמן וצריך פשוט לעמוד בתור
אם יש המלצה עם מה להתחיל אשמח לשמוע
אני עם ילדים בני שנתיים עד שבע
נראה לי שעהמישהו יודע לומר לי כמה זמן בערך זה המופע המרכזי?
רוצה לתכנן את הזמן...
לא רלוונטי כבר.יש לי 2 כרטיסים ליום חמישי אחרי צהרים למכור.
rutyweil גימייל. קום.
העובדה שבחורה אחת תופסת 15 מקומות לכל המשפחה שלה שתמשיך להנות בינתיים בחוץ ותיכנס ברגע האחרון ותקבל את המקומות הכי טובים שמישהו אחר תפס בשבילם היא בלתי נסבלת!!!ילדים קטנים לא יכולים לחכות באולם כ"כ הרבה זמן
והעובדה שבגלל שאישה נכנסה ברגע האחרון ופשוט תפסה מקומות של ילדים קטנים, נשים עם תינוקים שמחכים בחוץ היא פשוט בלתי נסבלת!!!
עדיין רלוונטי?למכירה כרטיס 1 ליום שלישי אחר הצהרים + כרטיס 1 ליום רביעי אחר הצהרים
מה הכוונה טור לעגלות? אפשר לקבל שם עגלה לתינוק?1) אולי בכניסה יהיה ברור (שלט) מה הטור לעגלות ומה לשאר... היה המון בלגן סביב זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: