תודה!היינו במערת צדקיהו. היה נחמד מאוד (רק הגדולים הלכו) אבל יכול להיות שהאחרים יותר יפים.
כמה זמן סיור? והייתם בוקר או צהריים?
תודה!היינו במערת צדקיהו. היה נחמד מאוד (רק הגדולים הלכו) אבל יכול להיות שהאחרים יותר יפים.
יש לי למכור 3 כרטיסים למחר צהריים
אם עדיין רלוונטי אני אשמח..יש לי למכור 3 כרטיסים למחר צהריים
ברוטו היה שעתיים ועשר דקות (כולל נסיעות). היינו בצהרים. לקחנו את של ארבע וחצי וכך כולם הספיקו את המופע.תודה!
כמה זמן סיור? והייתם בוקר או צהריים?
היה שלט מעל הדלת והוא ממש הצחיק אותי@ייחיאל , בסוף לא ראיתי שלט לגבי שמירת מקומות,
ולא דחפו?ראשון צהריים - פתחו את הכניסה לאולם רק 10 דק' לפני שהתחיל. וכל מי שנכנס תפס בסדר הגיוני. לפי התור שעמדו.
לא היה עמוס מידי, היה נורמלי כמו כל תחילת מופע, לקח זמן לאולם להתמלאות. היצע למעלה לא התמלא לגמרי...
היה ממש מוצלח
אני נכנסתי עם הבנות שלי בזמן, ובעלי שמר בזמן הזה על הקטן בחוץ. דקה לפני תחילת המופע בעלי הכניס לי את הקטן. אבל בלתי נסבל ששורות שלמות תפוסות! גם במתקנים בלונה פארק את שולחת נציג אחד ל-10 ילדים קטנים שקשה להם לחכות בחום???ילדים קטנים לא יכולים לחכות באולם כ"כ הרבה זמן
והעובדה שבגלל שאישה נכנסה ברגע האחרון ופשוט תפסה מקומות של ילדים קטנים, נשים עם תינוקים שמחכים בחוץ היא פשוט בלתי נסבלת!!!
לפי העומס שם קשה לומר שהם השאירו כרטיסים רזרבהאז אין ביטולים או שהורדו מראש במערכת ובאתר כרטיסים שישאר רזרבה
למה בלתי נסבל?אני נכנסתי עם הבנות שלי בזמן, ובעלי שמר בזמן הזה על הקטן בחוץ. דקה לפני תחילת המופע בעלי הכניס לי את הקטן. אבל בלתי נסבל ששורות שלמות תפוסות! גם במתקנים בלונה פארק את שולחת נציג אחד ל-10 ילדים קטנים שקשה להם לחכות בחום???
אבל שכל אחד יתפוס לעצמו (ומקסימום לעוד מקום או שנים)למה בלתי נסבל?
לגיטימי ביותר
כל עוד פותחים את האולם של המופע שעה קודם אנחנו נלך לתפוס שעה קודם לכולם
אני באמת בעד שהאולם יפתח עשר דקות קודם ההופעה
היינו שם שתיים שתפסו מקומות ל15אבל שכל אחד יתפוס לעצמו (ומקסימום לעוד מקום או שנים)
אבל בלתי אפשרי שילדה אחת תופסת 15 מקומות לכל הבנות דודות שלה
ומי שנכנס כמה שניות אחריה כבר אין לו מקום
למרות שגם הוא הגיע חצי שעה לפני הזמן
הזוי!!!!!!!!!!!!!!היינו שם שתיים שתפסו מקומות ל15
לא כזה הזוי
במיוחד שהיו סביבינו מינימום עוד כמה עשרות אנשים שעשו את זה....
האולם התמלא באמת רק עשרים דקות לפני המופע
לא.הזוי!!!!!!!!!!!!!!
את גם בעד שילדים ירמסו ואולי ח"ו יקרה אסון?אני באמת בעד שהאולם יפתח עשר דקות קודם ההופעה
בחוץ היה שלט מפורש שאסור לתפוס מקומותלא.
כי זה לא היה רק אנחנו.
ברגע שכולם עושים את זה מי שלא תופס פשוט אין לו מקום
ותתפלא לשמוע ששאלנו את ההפקה אם מותר לתפוס מקומות ואמרו שכן
גם שם את לוקחת סיכון לתפוס מקום ל-15 אנשים? בהצלחה...את גם בעד שילדים ירמסו ואולי ח"ו יקרה אסון?
גם האוטובוסים לים הם בשיטת מתמלא ויוצא, מי שבא בדיוק שהאוטובוס פותח מרויח
רלוונטי?למכירה כרטיס 1 ליום שלישי אחר הצהרים + כרטיס 1 ליום רביעי אחר הצהרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: