את מתקשרת למספר עוד פעם ושם יש לשמוע מס אישוראיך אני יכולה לראות את ההזמנה...
עשיתי דרך הטל
ולא קיבלתי אישור למייל.
אין לי אפשרות. רוצה לתת לי כתובת מייל?יש לך אפשרות להודעות פרטיות?
058-3243162יש לי למכירה 4 כרטיסים לשני בבקר
יש קוד אישור לכל הזמנה ותמיד קורה טעיותאיך אפשר לדעת שהמוכר כרטיסים לא מכר את זה לעוד כמה אנשים?
מי אומר שלא יגיעו כמה אנשים עם אותו קוד אישור הרי אפשר להעביר קוד לכמה אנשים והקונה לא ידע שעוד מישהו יגיע עם אותו קוד (אני מתכוון לאלו שמוכרים פה)יש קוד אישור לכל הזמנה ותמיד קורה טעיות
זה שאלה טובה אבל סומכים על אלו שמוכרים ושלא יהיה עגמת נפש בדרךמי אומר שלא יגיעו כמה אנשים עם אותו קוד אישור הרי אפשר להעביר קוד לכמה אנשים והקונה לא ידע שעוד מישהו יגיע עם אותו קוד (אני מתכוון לאלו שמוכרים פה)
איך סומכים על אנשים שלא מכירים?!זה שאלה טובה אבל סומכים על אלו שמוכרים ושלא יהיה עגמת נפש בדרך
אני קניתי מאנשים מפה כבר פעמיים, ומחרתי פעםאיך סומכים על אנשים שלא מכירים?!
הבעיה זה לא ההפסד של הכסף רק תחשוב שאתה יוצא עם כמה ילדים נוסע שעתיים באוטובוס נסחב עד לבניינ האומה ו...אתה לא יכול להכנס
אני שלחתי את האסמכתא של התשלום שלי +מספר הזמנה למי שקנתה ממניאיך סומכים על אנשים שלא מכירים?!
הבעיה זה לא ההפסד של הכסף רק תחשוב שאתה יוצא עם כמה ילדים נוסע שעתיים באוטובוס נסחב עד לבניינ האומה ו...אתה לא יכול להכנס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: