אפרים פישל
משתמש פעיל
במקום שמגיעים לקחת את הכרטיס שיקחו רק כמה כרטיסים שצריך ומה שנשאר יבקשו אחרי זה עם אותו מספר הזמנה כך עשיתי בשנה שעברהאפשר לפצל אישור הזמנה לשתי משפחות שונות?
במקום שמגיעים לקחת את הכרטיס שיקחו רק כמה כרטיסים שצריך ומה שנשאר יבקשו אחרי זה עם אותו מספר הזמנה כך עשיתי בשנה שעברהאפשר לפצל אישור הזמנה לשתי משפחות שונות?
ילד בן 10 נראה לי שלא.בודאות? אפשר להכניס ילד בן 10 למופע בנות? בן 5 אני בטוחה שכן.
ליום שני בבוקראני רוצה 5 כרטיסים אם זה עדיין רלוונטי תשלחי לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה
כבר לא רלוונטי
אני רוצה 2 כרטיסיםכמו"כ מעונינת למכור 4 כרטיסים לשני בבקר
@ייחיאל ,אם רק תדאגו שהכללים יהיו רשומים איפשהו, (בכניסה לאולם של ההופעה/ תודיעו ברמקול/ קמום אחר שנוח לכם) ייחסכו כל כך הרבה מריבות סוערות. ברגע שיש כלל ברור, אנחנו כבר נסתדר...שנה שעברה הגעתי לפני שהתחיל המופע , והיו בנות ששמרו שורות שלמות לכל המשפחה!!
ובאתי עם 2 ילדות קטנות , פשוט באתי והתיישבתי !! הן צעקו וצעקו ולא התייחסתי , אחרי זה האמא באה והתחילה לצעוק עליי (!!)
הסברתי לה שלא ייתכן שהן שומרות שורה שלמה ולא מגיעות עד שמגיע מופע ואני שמגיעה לפני הזמן כדי לתפוס לי מקום עם הילדות לא יהיה לי מקום בגללן!!
לא היה לה מה להגיד לי וזהו לא קמתי ממקומי!!
וזה אותו דבר מה שאני הולכת לעשות עכשיו!
לדעתי זה מצויןמתאים שאלך לבד עם 3 בנים (הגדול בן 6 עוד מעט)?
גם מבחינת המופעים וגם מבחינת ההמוניות
נמכר כבר?חברה קנתה כרטיסים ל"עולים לירושלים" לתאריך: יום ראשון כ"ו באב, 13/8 לסבב צהריים - משעה 4:00 עד 9:00 בערב.
למפרע, התברר כי התאריך לא מתאים לה וכבר הזמינה 13 כרטיסים (בשתי הזמנות שונות - 6+7)
היא שאלה אם יש פה מישהו שמעוניין לרכוש ממנה את הכרטיסים או להחליף למועד אחר.
היי,יש לי כרטיסים למכירה ביום רביעי בוקר.
(יש לי 15, אבל אני מוכרת גם בבודדים)
ואשמח להחליף לשלישי בוקר או צהריים למי שיש.
העלו כבר מזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: