יש לי למכירה 4 כרטיסים לשני בבקר
9171070 בג'ימייליחיאל תודה על האוזן הקשבת לציבור איך אני מגיע לך כי הודעה פרטית קשה לי כאן לכתוב יש מייל
האירוע כשמו כן הוא, עולים לירושלים - נועד לעודד תיירות בירושלים ויש לו תקציב לכך ממשרד ירושלים ומסורת ישראל. לכאורה תושבי ערים אחרות קודמים לתושבי ירושלים.רק אותי מתסכל שתושבי ירושלים לא קודמים לכלל תושבי הארץ?
באמת נחמדהאירוע כשמו כן הוא, עולים לירושלים - נועד לעודד תיירות בירושלים ויש לו תקציב לכך ממשרד ירושלים ומסורת ישראל. לכאורה תושבי ערים אחרות קודמים לתושבי ירושלים.
ותושבי חיפה תל אביב וראשון לציון ישלמו ארנונה והירושלמים יבואו לחופים שלהם.רק אותי מתסכל שתושבי ירושלים לא קודמים לכלל תושבי הארץ?
לא הספקתי לקנות, הלך עליי
עכשיו תסעי איתם ללונה פארק בביתר, באלעד, במודיעין עלית.
לא תזכי ליהנות עם ילדייך בירושלים, כי לא היה לך מספיק זמן לקנות על היום הראשון, או שלא ידעת מזה ביום-יומיים הראשונים.
כולם יעלו לירושלים ויהנו בלונה פארק המהמם, ורק אני שמשלמת ארנונה יקרה לא אזכה בה.
תסכול אחד גדול.
באמת מתסכל שלא נשארו כרטיסים - אולי עוד תצליחי להשיג פה בפרוג, ואולי תלכו לאירועים אחרים של עיריית ירושלים. האירוע הזה ספציפית לא מיועד (או לא בדווקא) לתושבי ירושלים, והוא מתוקצב מכספי המיסים של כולנו. הארנונה היקרה או לא לא רלוונטית לכאן.באמת נחמד
אני אשלם ארנונה יקרה
ואעלה לערים אחרות לחגוג עם ילדיי בלונה פארקים של ערים אחרות.
יש לי 6 לראשוןמחפשת 9 כרטיסים לראשון או שני כא כב באב
אשמח ליצור עימך קשר-0533177283יש לי 6 לראשון
אם עדיין רלוונטי ואת רוצה למכוריש לי 6 כרטיסים ליום רביעי אחהצ ומעוניינת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: