היינו היום
המופע המרכזי היה מצוין ומושקע. הזמרים היו מעולים, השחקן מיכאל ויגל מעולה, וגם כל השאר היה יפה, מושקע, כיף להסתכל ...
אני דווקא חושבת שהמופע היה הרבה יותר מתאים משנים קודמות!
משהו באווירה היה יותר חרדי ,
@ייחיאל,
תודה שהחליפו סוף סוף את הניצבים... !! הילדים היו מתוקים ואוטנטים יותר, גם אם פחות מקצועיים...
ותודה שהנושא כבר לא היה "חגים" אלא נושא יומיומי "מזמור לתודה" עם הרבה מסר לקחת הביתה
וכל הכבוד שהיו 2 מופעים לבנות אחה"צ!
אקרובטיקה - באמת סגנון שלא מתאים לכל אחד
אבל לא הבנתי על מה הרעש, עד היום היו דברים דומים מאוד תוך כדי המופע המרכזי ... אז הפעם זה היה בנפרד ודוקא היה טוב שהיה בנפרד (על התופים למעלה - זאת היתה בת?? כי זה לא היה נראה מתאים...)
"הטיסה" במטוס נחמד לילדים. בייחוד שזמן ההמתנה קצר כי מכניסים 160 כל פעם
הבול פגיעה -נחמד שגיוונו וזה היה נראה מעניין ואטרקטיבי (למרות שקצת מאכזב ש"זכית" זה רק עניין של מזל ותו לא?)
יש גם תערוכה לצילום מקסים כמו תמיד. מתקנים לונה פארק , קליקרים, פינת חי, הרקדה לבנות, קוסם - היו באמת הרבה פעילויות !
כמדומני שבבלרינה זמן ההמתנה הוא הארוך ביותר...
לגביי אוכל שאלו פה - לא נראה לי שזה הצד החזק שם... היו דוכנים של חטיפים וראיתי 2 דוכנים של אוכל, ניגשתי לאחת מהן רק מתוך סקרנות, היו שם נקניקיות בשריות בלחמניות. שאלתי לגביי כשרות אז הראו לי צילום של אריזה של העה"ח של נקניקיות.
לסמוך על זה? מה עם התנורים? וכל השאר?
רעיון מצוין להדביק על הילדים מדבקות עם פרטים
אם מבקשים ביקורת בונה- אז היו די הרבה סדרנים עצבניים , אולי כדאי להעביר אותם הדרכה לפני ...
סה"כ אף אחד לא מתכוון לעצבן אותם... רק רוצים להספיק וליהנות אז אולי טועים בדרך, אבל זאת לא סיבה כל כך לכעוס.
וכפי שאמרו לעיל- כדאי להסדיר תור יותר מסודר בבול פגיעה (הסדרן שם עמל ללא הרבה הצלחה... להפריד בין גברים לנשים)
תודה על כל ההשקעה!