יכול להיות שיהיו אנשים שקנו ולא רוצים להיכנס שינסו למכור בחוץ.מוכרים כרטיסים במקום היום אחה"צ?
יכול להיות שיהיו אנשים שקנו ולא רוצים להיכנס שינסו למכור בחוץ.מוכרים כרטיסים במקום היום אחה"צ?
אחת החניות היקרות בארץיש חניה בבניני האומה?
אתה יודע עכשיו מתי זה אחרי הלוויה?רק שאלה אחת: אחרי הלוויה העסק יחזור לתפקוד רגיל ?
חי חי חילחשוף סודות מקצוע?
אתה בטוח?חי חי חי
סודות מקצוע
בכל פעילות של עולים לירושלים שוהים במקום כ 10000 איש
זו כמות הארטיקים שחולקו ביום ראשון בפעילות יחידהאתה בטוח?
כמה ארטיקים אתה אכלת?זו כמות הארטיקים שחולקו ביום ראשון בפעילות יחידה
כמה אוכלים אנשי צוות + ילדים שמבקשים ללא כרטיס?כמה ארטיקים אתה אכלת?
ארטיק מקבל רק מי שיש לו כרטיס?כמה אוכלים אנשי צוות + ילדים שמבקשים ללא כרטיס?
500 גג
אתם יכולים להגיד לי מדויק כמה יגיעו היום שהיו אמורים להגיע ביום חמישי? כמובן שלא.@ייחיאל, שאלו כבר , ואצטרף: לאור הנסיבות למה שלא תאפשרו לאנשים שהזמינו ליום חמישי לבוא היום? הרי בוודאי יש כמות נכבדה של אנשים שלא יגיעו היום בגלל הלווייה, ומנגד ביום חמישי יהיה בוודאי עומס גדול.
קודם כל יישר כח עצום על הנוכחות שלך כאן ומתן תשובות לציבור. זה נדיר שאנשי הפקה של ארועים גדולים ככה יורדים לעם לתת תשובות!יש מה להוסיף, והרבה. אנחנו נשתדל לעשות את המיטב
לא. אבל קחו בחשבון שלא *כל* מי שקבע לחמישי יכול ורוצה לבטל, למרות העומס הצפוי. אנשים קבעו מראש ליום הזה בגלל שיקולים משלהם.אתם יכולים להגיד לי מדויק כמה יגיעו היום שהיו אמורים להגיע ביום חמישי? כמובן שלא.
ולכן זה לא אפשרי
אם כבר.אני נהנה מהקיטורים של כולם לאו דוקא שלכם.
כל אחד שלא יהיה לו כרטיס אחרי זה גם יתלונן למה לי אין כרטיס..למה לשני יש
במקום להגיד תודה, אני לא ירושלמי ושנה אחת הייתי שם וזה אירוע שאין מטעם שום עירייה ברחבי הארץ (לא רק זה ירושלים כל השנים מלאה אירועים בבנייני האומה שאנחנו רק יכול לשמוע עליהם מרחוק) שבוע שלם שהעירייה מפעילה מתחם של חוויות לכל המשפחה במחיר בדיחה לא פלא שכולם רוצים להגיע לשם.
לנו השנה אין בכלל שום אירוע או הופעה בעיר, אז תגידו תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: