ואפשר גם כעוגה בתבנית A4
20 מאפינס קוטר 5 ס"מ
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כף גדושה קקאו
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 אבקת אפיה
5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות מים חמים מהולים בכף גדושה קפה [עדיף מגורען, נמס כדאי קצת יותר]
שוקולד צ'יפס
שקדים מולבנים
טורפים בקערה גדולה את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס והשקדים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח
מלאים תבניות מאפינס מרופדת במנג'טים עד לגובה 2/3 ולא יותר
מפזרים שוקולד צ'יפס ומעליו שקד מולבן פרוס [אפשר לוותר על השקדים]
אופים ב 180 מעלותכ-15-18 דקות.
בתבנית משך האפיה יתארך כמובן.
אפשר לזרות אבקת סוכר לאחר אפיה
20 מאפינס קוטר 5 ס"מ
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כף גדושה קקאו
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 אבקת אפיה
5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות מים חמים מהולים בכף גדושה קפה [עדיף מגורען, נמס כדאי קצת יותר]
שוקולד צ'יפס
שקדים מולבנים
טורפים בקערה גדולה את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס והשקדים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח
מלאים תבניות מאפינס מרופדת במנג'טים עד לגובה 2/3 ולא יותר
מפזרים שוקולד צ'יפס ומעליו שקד מולבן פרוס [אפשר לוותר על השקדים]
אופים ב 180 מעלותכ-15-18 דקות.
בתבנית משך האפיה יתארך כמובן.
אפשר לזרות אבקת סוכר לאחר אפיה