עוגה מעולה ++
קלה מאוד להכנה.
רכה.
וכמובן-
טעימה.
תבנית חד פעמית ענקית
6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס ריצ' גולמי [או כוס קטנה של מכירות+ מים]
3/4 כוס חמאת בוטנים
לפיזור על העוגה:
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן [אפשר חום, יהיה פחות יפה בצבעים]
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
שמים במיקסר את כל רכיבי העודה למעט השוקולד צ'יפס והקרוקנט.
מפעילים תחילה לאט להבלעות של הנוזלים ומעלים למהירות הגבוהה ביותר. מערבבים כ-3 דקות.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים בצורה ישרה.
מפזרים קרוקנט ושוקולד צ'יפס
אופים ב 180 מעלות 30-35 דקות רק עד שהעודה יבשה ולא יותר
קלה מאוד להכנה.
רכה.
וכמובן-
טעימה.
תבנית חד פעמית ענקית
6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס ריצ' גולמי [או כוס קטנה של מכירות+ מים]
3/4 כוס חמאת בוטנים
לפיזור על העוגה:
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן [אפשר חום, יהיה פחות יפה בצבעים]
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
שמים במיקסר את כל רכיבי העודה למעט השוקולד צ'יפס והקרוקנט.
מפעילים תחילה לאט להבלעות של הנוזלים ומעלים למהירות הגבוהה ביותר. מערבבים כ-3 דקות.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים בצורה ישרה.
מפזרים קרוקנט ושוקולד צ'יפס
אופים ב 180 מעלות 30-35 דקות רק עד שהעודה יבשה ולא יותר