עוגות/עוגיות עוגת ריבת חלב בחושה

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מעולה ביותר!
הכי קלה בעולם, בלי מיקסר, כף וקערה...
זריזה וטעימה מאד---
הכנתי השבוע והופתעתי כמה שהייתי מרוצה מהתוצאה:)
מתכון מפה > עוגת ריבת חלב בחושה
מצורפת תמונה לא משהו, בכל זאת צלמת אני לא וגם לא מתיימרת להיות.
תאמינו לי שהיא יחסית גם פוטוגנית...

1 תבנית אינגליש קייק

2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 מ״ל שמן
100 מ״ל חלב
140 גרם קמח תופח (1כוס)
או כוס קמח רגיל פלוס כפית אבקת אפיה
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות ריבת חלב

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה טורפים ביצים סוכר,שמן וחלב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים קמח ואבקת אינסטנט פודינג.
טורפים לתערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק
מניחים 3 כפות ריבת חלב ומשיישים בעזרת קיסם
אופים 25 דקות בתנור שחומם מספיק זמן מראש (חשוב לבדוק במרכז העוגה אם היא מוכנה הקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)
אצלי בתנור לקח לעוגה חצי שעה ואולי אפילו מעט יותר, אז תעקבו.
בהצלחה!
P1200550.JPG
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון מעולה!
הכנתי כמה פעמים
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
עוד הערה שעכשיו אני חושבת עליה:
הכנתי את המתכון עם כוסות מדידה.
האמת שכתוב במילא כמויות במ"ל, אבל למי שרגילה לעבוד אוטומטית עם כוסות ח"פ,
אולי כדאי לקחת את זה בחשבון...
 

**Moko**

משתמש מקצוען
הכנתי לחג וגנבתי פרוסה. יוצא מושלם!
נעים, מתוק במידה טובה ומדוייקת, אוורירי וכיפי, לא כבד!
הפודינג וניל עושה אווריריות כזאת כמו ריץ' אבל במרקם יותר נעים,
והריבת חלב משתלבת עם הבלילה מושלםםםם
תודה רבה :D
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הכנתי לחג וגנבתי פרוסה. יוצא מושלם!
נעים, מתוק במידה טובה ומדוייקת, אוורירי וכיפי, לא כבד!
הפודינג וניל עושה אווריריות כזאת כמו ריץ' אבל במרקם יותר נעים,
והריבת חלב משתלבת עם הבלילה מושלםםםם
תודה רבה :D
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לשתף.
 

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
הכנתי אתמול, יצא טעים מאוד!

תודה רבה!
 

יהודה גל

משתמש מקצוען
תודה על המתכון, באמת מחפשת מתכון לעוגות בחושות מצוינות רק אשמח לעזרתכן:
אני רוצה שהעוגה לא תיהיה חלבית. במה אפשר להמיר את החלב?
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תודה על המתכון, באמת מחפשת מתכון לעוגות בחושות מצוינות רק אשמח לעזרתכן:
אני רוצה שהעוגה לא תיהיה חלבית. במה אפשר להמיר את החלב?
בגדול את יכולה להמיר פשוט למיץ, אבל גם הריבת חלב פה במתכון חלבית...
את צריכה מתכון לבחושה רגילה כנראה, לא לזאת.
יש לי מתכון לעוגת מיץ טעימה מאד וקלה להכנה. מעתיקה לך לפה:

חומרים:
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים (שלמות) עם הסוכר כעשר דקות. להוסיף בהדרגה את
שאר החומרים.
אופים בתבנית בינונית 30 דקות על 170 מעלות.
משאירים את התנור סגור 10 דקות, על מנת שהעוגה לא תיפול.
אפשר להוסיף קליפת תפוז, שוקולד צ'יפס, אגוזים טחונים וכו'...
*אני אוהבת להמיס קצת אבקת סוכר עם מיץ תפוזים ולמרוח על העוגה מיד כשהיא יוצאת
מהתנור. עושה ציפוי דביק וטעים.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ואם הלכתי על הז'אנר הזה, יש לי גם מתכון מוצלח לעוגת מוקה - תפוז.
גם בסגנון הבחושות הקלות (רוב המטבח אצלנו הוא כזה...)

החומרים:
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס סוכר מלאה
2 כפות קקאו
2 כפיות נס קפה
3 ביצים
1 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים (אפשר להמיר ליין מי שאוהב, או מים אם אין משהו אחר מתאים)
קליפת תפוז - לא חובה, אבל מוסיף.

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים היבשים, מוסיפים רטובים.
אופים על 180 מעלות כחצי שעה.
בודקים עם קיסם האם העוגה אפויה מבפנים (הקיסם אמור לצאת יבש עם פירורים)

*מאמינה שאם יתחילו בהקצפה של הביצים עם הסוכר העוגה תצא עוד יותר אוורירית,
אבל לא ניסיתי, כיוון שהיא יוצאת טעימה גם ככה ואין לי סבלנות להקצפות:)
 

mama24

משתמש מקצוען
אז הריבת חלב כן שקעה.
אבל העוגה יצאה מעולה ממש!
 

hehrua

משתמש פעיל
@Nomi10 תודה!!!
הכפלנו כמויות
העוגה יצאה טעימה ועסיסית

גם אצלינו ריבת החלב שקעה (השתמשנו בחברת פוליבה)
אולי קשור לחברה..
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
עוד הערה שעכשיו אני חושבת עליה:
הכנתי את המתכון עם כוסות מדידה.
האמת שכתוב במילא כמויות במ"ל, אבל למי שרגילה לעבוד אוטומטית עם כוסות ח"פ,
אולי כדאי לקחת את זה בחשבון...
אפשר מידות לא בגרמים?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה