מעולה ביותר!
הכי קלה בעולם, בלי מיקסר, כף וקערה...
זריזה וטעימה מאד---
הכנתי השבוע והופתעתי כמה שהייתי מרוצה מהתוצאה
מתכון מפה > עוגת ריבת חלב בחושה
מצורפת תמונה לא משהו, בכל זאת צלמת אני לא וגם לא מתיימרת להיות.
תאמינו לי שהיא יחסית גם פוטוגנית...
1 תבנית אינגליש קייק
2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 מ״ל שמן
100 מ״ל חלב
140 גרם קמח תופח (1כוס)
או כוס קמח רגיל פלוס כפית אבקת אפיה
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות ריבת חלב
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה טורפים ביצים סוכר,שמן וחלב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים קמח ואבקת אינסטנט פודינג.
טורפים לתערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק
מניחים 3 כפות ריבת חלב ומשיישים בעזרת קיסם
אופים 25 דקות בתנור שחומם מספיק זמן מראש (חשוב לבדוק במרכז העוגה אם היא מוכנה הקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)
אצלי בתנור לקח לעוגה חצי שעה ואולי אפילו מעט יותר, אז תעקבו.
בהצלחה!
הכי קלה בעולם, בלי מיקסר, כף וקערה...
זריזה וטעימה מאד---
הכנתי השבוע והופתעתי כמה שהייתי מרוצה מהתוצאה
מתכון מפה > עוגת ריבת חלב בחושה
מצורפת תמונה לא משהו, בכל זאת צלמת אני לא וגם לא מתיימרת להיות.
תאמינו לי שהיא יחסית גם פוטוגנית...
1 תבנית אינגליש קייק
2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 מ״ל שמן
100 מ״ל חלב
140 גרם קמח תופח (1כוס)
או כוס קמח רגיל פלוס כפית אבקת אפיה
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות ריבת חלב
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה טורפים ביצים סוכר,שמן וחלב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים קמח ואבקת אינסטנט פודינג.
טורפים לתערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק
מניחים 3 כפות ריבת חלב ומשיישים בעזרת קיסם
אופים 25 דקות בתנור שחומם מספיק זמן מראש (חשוב לבדוק במרכז העוגה אם היא מוכנה הקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)
אצלי בתנור לקח לעוגה חצי שעה ואולי אפילו מעט יותר, אז תעקבו.
בהצלחה!