עוגות/עוגיות עוגת ריבת חלב בחושה

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני משדרגת את העוגה עם שוקולד לבן חלבי קצוץ גס
מאוד משדרג
 
נערך לאחרונה ב:

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש כאן מתכון דומה מוצלח מאד

1695210163323.png
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
זה משהו אחר לגמרי, זה עם גבינה ושמנת
במתכון למעלה זה עוגת בחושה רגילה רק חלבית ומשובחת
לא אמרתי שזה אותו דבר אמרתי שזה דומה
עוגת גבינה בחושה עם ריבת חלב.... מה יכול להיות...
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

יבר

משתמש מקצוען
אני מכינה ממתכון דומה.
את הריבת חלב / קרמל - אני מורחת על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור ועל זה מפזרת קוקוס.
הקרמל נספג בעוגה ומוסיף לטעם ולעסיסיות.
 

מנהטן

משתמש מקצוען
מעולה ביותר!
הכי קלה בעולם, בלי מיקסר, כף וקערה...
זריזה וטעימה מאד---
הכנתי השבוע והופתעתי כמה שהייתי מרוצה מהתוצאה:)
מתכון מפה > עוגת ריבת חלב בחושה
מצורפת תמונה לא משהו, בכל זאת צלמת אני לא וגם לא מתיימרת להיות.
תאמינו לי שהיא יחסית גם פוטוגנית...

1 תבנית אינגליש קייק

2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 מ״ל שמן
100 מ״ל חלב
140 גרם קמח תופח (1כוס)
או כוס קמח רגיל פלוס כפית אבקת אפיה
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות ריבת חלב

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה טורפים ביצים סוכר,שמן וחלב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים קמח ואבקת אינסטנט פודינג.
טורפים לתערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק
מניחים 3 כפות ריבת חלב ומשיישים בעזרת קיסם
אופים 25 דקות בתנור שחומם מספיק זמן מראש (חשוב לבדוק במרכז העוגה אם היא מוכנה הקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)
אצלי בתנור לקח לעוגה חצי שעה ואולי אפילו מעט יותר, אז תעקבו.
בהצלחה!צפה בקובץ המצורף 1460240
תודה רבה לך גם על הקישור לאתר
מצאתי מתכון אבוד מלפני שנים...
אני אסירת תודה!!
זה המתכון: https://www.chasisegal.co.il/post/עוגת-קצף-שוקולד-ופקאן
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
1 תבנית אינגליש קייק

2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 מ״ל שמן
100 מ״ל חלב
140 גרם קמח תופח (1כוס)
או כוס קמח רגיל פלוס כפית אבקת אפיה
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות ריבת חלב
2 ביצים
חצי כוס סוכר
קצת יותר מחצי כוס חד פעמית שמן (חצי כוס זה בערך 90 מ"ל)
כנ"ל חלב
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות גדושות פודינג וניל
3 כפות ריבת חלב
אפשר מידות לא בגרמים?


תודה לכל המגיבות, שמחה לשמוע שנהניתן.
לגבי הריבת חלב ששקעה לחלק מכן - כנראה באמת קשוקר לחברה, אין לי הסבר אחר.
אני פשוט הנחתי כף כל פעם מלמעלה, ומשכתי עם קיסם לכל הכיוונים (היתה לי ריבת חלב
די נוקשה אז לא עשיתי שייש יפה, פשוט קשקשתי אותה...) ולא שקע כמעט בכלל.
עולה לי עכשיו עוד רעיון: אולי מי ששקע לה הניחה כמות גדולה יחד?
נניח כף ורק טיפה שיישה אותה? אולי כשיש יותר מסה זה יותר כבד ולכן שוקע?
כי אצלי, כמו שאמרתי, ממש מרחתי לכל הכיוונים...
 

מנהטן

משתמש מקצוען
אכין ואעדכן
זה אמור להיות מתוק במידה טובה.
חוזרת לעדכן: העוגה מוצלחת ברמות!!
הוספתי עוד חלבון לקציפה וחבל שלא הוספתי עוד אחד.
הקטע של השוקולד שלא מומס זה מה שעושה את זה מיוחד כשמגישים חמים ואז הוא נוטף שוקולד חמים טעים.
אממה, אם היא מהמקרר השוקולד קשה ולחמם על הפלטה בשבת זה בעיה אם בעקבות החימום השוקולד נמס אלא אם כן מניחים על כלי שני מתחילת השבת ואז זה סיכון שהיא תתייבש.
ממליצה להמיס ולערבב עם שמן כדי שהשוקולד יהיה רך ולמרוח כך על הבצק ולא יהיה צורך לחמם (אבל אין כמו זה שהיא חמימה עם גלידה ליד!)
אז נסו את זה לחוהמ בינתיים, השבת אני אניח אותה על הפלטה מכניסת שבת בכלי שני ואעדכן אם נשארה מוצלחת ולא התייבשה. (אצלנו מכניסת שבת עד הקינוח זה לפחות 4-5 שעות ואף יותר)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה