עוגות/עוגיות עוגת קפה ושוקולד עם נגיעות קינמון

רוצה יותר

משתמש מקצוען
לבעלות ה"בוש" באיזה וו אתן משתמשות לעוגות בחושות או כשכתוב "וו גיטרה"? בבוש אין את החלק הזה
ואני תמיד מסתבכת בנוגע לאיזה חלק להשתמש בהכנת עוגיות, למשל.
וסליחה אם זה לא קשור לכאן, פשוט המתכון העלה לי את השאלה הבוערת . . . אשמח להכוונה מהמומחיות.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עוגה שווה באמת.

מתכון חדש מהיום.

צפה בקובץ המצורף 957147

גילוי נאות:
תכננתי לשים אבקת אפיה בבלילה של העוגה.
שכחתי וכבר יצקתי לתבנית את השכבה התחתונה.
אז רק בשכבה העליונה יש אבקת אפיה שהוספתי אחר כך.
אם תכינו את העוגה, שימו אבקת אפיה בכל הבלילה, כמו שתראו בהוראות.
תתקבל עוגה גבוהה יותר ושכבה תחתונה אורירית יותר ממה שרואים בתמונה.

תבנית חד פעמית ענקית. כוסות חד פעמיים פשוטים

לעוגה:
6 ביצים L או 7 M
1 ו 3/4 כוסות סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
1 ו 1/4 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1.5 כפות שטוחות קפה נמס
1 ו 1/4 כוסות חלב סויה, חלב שקדים, מים או מיץ תפוזים [אישית פחות אוהבת כאן מיץ תפוזים כי הטעם משתלט על טעם הקפה]
4.5 כוסות קמח

למלית:
3/4 כוס סוכר חום
1 כף קינמון
1 כף קקאו

לפירורים:
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כף קינמון
כ-1/2 כוס שמן


מקציפים בוו של עוגות בחושות ביצים וסוכרים [כולל סוכר וניל] עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בקילוח דק.
מערבבים אבקת אפיה, קמח, וקפה נמס יחד
מוסיפים לסירוגין עם הנוזלים.

יוצקים מחצית מהבלילה בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.

מערבבים את רכיבי המלית ומפזרים מעל לשכבת הבלילה שבתבנית באופן שכל פני העוגה תתכסה במלית.

יוצקים בזהירות את יתרת הבלילה מעל למילוי. רצוי להיעזר במצקת ולשפוך לאט את הבלילה כדי שלא תתערבב עם המילוי.

מכינם פירורים:
מערבבים את רכיבי הפירורים בקערה. מפזרים מעל לבלילה באופן שווה

אופים ב 180 מעלות כ-50 דקות.

פורסים את העוגה רק אחרי שהיא מתקררת אחרת המילוי יהיה נוזלי.
הכנתי לשבת.
יצא טעים ביותר.
מכניסה לרשימת הקבועים...
קצת התבלגנו לי השכבות(מהרתי מאוד) לכן לא צילמתי.
 

אדלי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הכנתי לשבת יצא יפה וטעים אבל עם הפירורים למעלה הסתבכתי יצא בוצק' לא הצלחתי לפורר
 

אדלי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הוספתי גם אבל זה לא יצא כמו בתמונה :)
 

-פרידמן-

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
@hbecker, סליחה על הבורות,
יש לי מקציף בלון ויש לי לבצק, מה משניהם מתאים לעוגות בחושות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יס, איך ידעת?
כי למיקסר בוש יש רק את 2 הווים האלו.
לרוב המיקסרים האחרים יש 3 ווים 1 בלון להקצפה, 2 לבצקים, 3 לבחושות
אז לבחושה בבוש אני חושבת שמשתמשים בוו בלון אבל אני לא בטוחה. אולי מישהי עם בוש תדע לענות לך טוב יותר ממני
 

-פרידמן-

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
@hbecker אלופה!
אגב, כשאת מעלה מתכון אני לא רגועה עד שאני מכינה אותו. תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker אלופה!
אגב, כשאת מעלה מתכון אני לא רגועה עד שאני מכינה אותו. תודה!
זו אמירה ממש מטרידה
כי זה אומר שאני ממש גורמת לך להיות לא רגועה די הרבה
מה זה לא נעים לי
 

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני הכנתי לשבת ויצא טעים אש.
אני רוצה להמיר לתבניות אינגליש קייק. כי תבנית כזו גורמת לי לחסל את כל העוגה ואינגליש קייק שומר על עצמו יותר זמן..
לכמה זה נראה לך מתאים? 3?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מה תכלס? בבלון או בוו?
תודה רבה!!!
אני לא מכירה את הבוש.
במיקסר שיש וו לישה לבחושות [מה שנקרא וו K או וו גיטרה] משתמשים בו.
כזה או דומה לו
1630307775103.png
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה