לא זוכרת כ"כנראה מעולה!
כמה זמן אפית?
היי, רוצה להכין, זה נראה מעולה,בתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה
@Noart הבינונית הגדולההיי, רוצה להכין, זה נראה מעולה,
רק לא הבנתי באיזה גודל תבנית מדובר...
תודה!
תודה!!!@Noart הבינונית הגדולה
מצוין כמו מרקם של עוגיות כזה..תודה!!!
זה עוד לפני אפייה, לא יצא לי דביק בכלל, אבל גם לא יבש, כן שמנוני...
בעיקרון חבילה ריץ ניראלי 250 מל אפשר לשחק עם זה...כמה מ"ל ריץ'?
יש אפשרות לעשות בלי מרגרינה?חייבת לשתף במתכון של עוגה קינוח או איך שתקראו לזה, טעימה ביותר!!!
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו צפה בקובץ המצורף 737728
הכנתי ביום שישי עם 3/4 כוס שמן ויצא מעולה, ממליצה להוריד בכמות של הסוכר כמו שהיא כתבה.יש אפשרות לעשות בלי מרגרינה?
אני אופה קבוע בלי מרגרינה מה שכן חצי מהשמן החלפתי בשמן קוקוסיש אפשרות לעשות בלי מרגרינה?
אומנם מלפני כמה שנים אבל כוס חד פעמי 78- שתיה קרה או חמה???חייבת לשתף במתכון של עוגה קינוח או איך שתקראו לזה, טעימה ביותר!!!
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו צפה בקובץ המצורף 737728
נראה יאמיחייבת לשתף במתכון של עוגה קינוח או איך שתקראו לזה, טעימה ביותר!!!
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו צפה בקובץ המצורף 737728
לא זה ולא זהנראה יאמי
את הבסיס מערבבים במיקסר כמו של בצק או כמו של קצפת?
כפרה עשיתי עם הוו של העוגיות לא מכירה משהו אחר יצא מעולהלא זה ולא זה
גיטרה כמו של עוגיות
הכי טוב סכין של עוגות רק ממליצה לך להקפיא קצת כדי שיחתך יפהכפרה עשיתי עם הוו של העוגיות לא מכירה משהו אחר יצא מעולה
עכשיו אלך למרוח נוגט וגנאש
חיתוך עם סכין מיוחד לעוגות או עדיף עם סכין רגיל?
תודה רבההכי טוב סכין של עוגות רק ממליצה לך להקפיא קצת כדי שיחתך יפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
התחלות חדשות
פותחים שנת לימודים בפרוג!
פותחים את שנת הלימודים בפרוג עם מקצועות מתקדמים וחדשנים שיפתחו לכם דלתות בעולם התעסוקה!
ההרשמה בעיצומה!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
24.09
כ"א אלול
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחה מסלול:
עימוד ספרי קודש
מסלול תורני
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול:
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
26.11
כ"ה חשוון
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
תהילים פרק צח
א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים: