אני הכנתי לשמחה, חתכתי כשהיה קפוא (עם הסכין לחיתוך עוגות), הפרוסות יצאו יפות ומסותתות. וכמובן גם טעימות!האם העוגה נפרסת יפה להביא לשמחה?
אם באמת תחתכי כמו ש @מירי84 אמרה יכול להיות מצוין. אני נזכרת שפעם חתכתי עם הסכין של העוגות שהיה קפוא ויצא סימטרי ויפהיש לך רעיון מה לשים במקום הקרם?
לגבי הבסיס אמור לצאת מרקם רטוב כזה כמו עוגיות שוקולד ציפס רכות@נר ריחני עשיתי את העוגה וטעמה מאד טעים אך רציתי לשאול גבי הבסיס האם הוא אמור לצאת רטוב או יבש ?
כי אפיתי עד שהקיסם יצא יבש וגם העוגה יצאה קצת יבשה ודחוסה וקצת מפריע לי
ודבר נוסף מהו הסדר בו את מערבבת / מקציפה אני התחלתי עם הסוכר ביצים ואח"כ עברתי בסוף לקמח , קקאו ,קפה
אולי זה גם קשור לסדר ...
תודה אשמח לשפר כי נראה לי שזה אמור לצאת יותר מוצלח וטעים ....
לגבי הבסיס אמור לצאת מרקם רטוב כזה כמו עוגיות שוקולד ציפס רכות
כמו שכתבתי במתכון שצריך לאפות 12 דקות
תנסי ותראי
אם אני לא טועה הכנתי לפי הסדר של החומרים שרשום בהודעהחששתי שזה יותר מידי רטוב...
והסדר נראה לך משנה ?
אם אני לא טועה הכנתי לפי הסדר של החומרים שרשום בהודעה
מה שכן לא מקציפים אלא משתמשים בוו גיטרה (לא של בצק)
כן בדיוקמתכוונת לk ?
אגב הכנתי עכשיו,מתכוונת לk ?
זה קרם או ממרח שנמכר בחנויות המתמחות לאפיהקרם נוגט-
הכוונה למחרת נוגט?
תקשיבי, נראה אלוףףףףףףףףףףףף!!!!!חייבת לשתף במתכון של עוגה קינוח או איך שתקראו לזה, טעימה ביותר!!!
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו צפה בקובץ המצורף 737728
תודה, אבל חיפשתי אם יש אפשרות המרה למשהו סטנדרטי יותר, בלי שמן קוקוס וכזה.@עיתונאית תסתכלי בסוף המתכון כתבתי בהערות שאני המרתי חצי בשמן קנולה וחצי בשמן קוקוס
נראה מעולה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: