חייבת לשתף במתכון של עוגה קינוח או איך שתקראו לזה, טעימה ביותר!!!
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו
שלוש שכבות, שכבה ראשונה סוג של בין עוגת טורט לעוגה פריכה רכה
שכבה מעל קרם נוגט, ומעל - גנאש שוקולד.
מדובר בכוסות חד פעמי ובתבנית חד פעמי הבינונית הגדולה (כלומר גודל אחד יותר קטן מהענקית).
לבסיס
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 א. אפיה
1 מרגרינה
2 כפות תמצית וניל
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות נס קפה
1 כפית סודה לשתיה
שתי ביצים לארג'
לערבב במיקסר לתערובת אחידה לשטוח בתבנית ולאפות 12 דקות
בתנור מחומם מראש 180
מוציאה, מקפיאה חצי שעה.
לקרם נוגט
מורחת קרם נוגט על העוגה 200 גר' ומקפיאה שוב.
לגנאש שוקולד
ממיסה 150 גר' שוקולד מריר עם חבילת ריצ' ושופכת על העוגה, מקפיאה קצת ואז אפשר לחתוך לריבועים.
השינויים שאני עשיתי:
במקום מרגרינה אפשר לשים 3/4 כוס שמן (שמתי חצי שמן קנולה חצי שמן קוקוס). במקום 2 ביצים היה לי מדיום קטנות שמתי 3.
הורדתי בסוכר של הבסיס לכוס ורבע. הכפות - מדובר בשטוחות. בתמצית וניל והקפה טיפה הורדתי, זמן האפיה - אפיתי כמה דקות יותר
לגבי הקרם נוגט היה לי אבקה השתמשתי ב200 גר' אבקה ערבבתי עם קצת שמן קנולה וטחנתי עם בלנדר מקל עד שלא נשאר גושים. העוגה מצויינת בהקפאה
תנסו ותשתפו
נערך לאחרונה ב: