עוגות/עוגיות עוגת סנדוויץ גבינה

  • פותח הנושא h&m
  • פורסם בתאריך

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה! יצא מעולה!
הילדים אהבו מאוד.
גם לדעתי צריך להפחית איזה רבע מכמות הבצק.
 
  • תודה
Reactions: h&m

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תודה! יצא מעולה!
הילדים אהבו מאוד.
גם לדעתי צריך להפחית איזה רבע מכמות הבצק.
סתם לסקרנות
אצלי במאמצים עד שהצלחתי לשטוח את הבצק הדקיק בתבנית ענק
איך היה לך בצק מיותר?

נראה לי חלק עשו בתבנית בינונית לכן יצא בצק עבה.
תודה!! יצא מושלם!
פעם הבאה אפחית מהכמות של הבצק, כי הוא יצא מידי גבוה.
 
  • תודה
Reactions: h&m

דפה

משתמש מקצוען
סתם לסקרנות
אצלי במאמצים עד שהצלחתי לשטוח את הבצק הדקיק בתבנית ענק
איך היה לך בצק מיותר?

נראה לי חלק עשו בתבנית בינונית לכן יצא בצק עבה.
הכנתי בחד"פ ענקית, יצא מידי עבה, העפתי לפח רבע בצק ועדיין יצא עבה.
 

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי התשובה לכל הסתירות בכמות הבצק היא גודל הכוס?
כוס מדידה או ח"פ פשוט?
 
  • תודה
Reactions: h&m

1zipi

משתמש מקצוען
גם לי בקושי הספיק הבצק.. לא כיסה את כל המלית..
אגב הבצק היה לא מספיק רך מעט קשה לרידוד איפה טעיתי?
העוגה בתנור.. נקווה שלמרות זאת יצא מוצלח.
תודה על המתכון.
 
  • תודה
Reactions: h&m

מרחבים

משתמש מקצוען
@h&m
רציתי להגיד תודה ענקית
יצא טעים ברמות על
שימחתי עם זה כבר כמה אנשים ששלחתי להם
והמתכון כבר עבר הלאה
מתכון שלמות!!
גם לי היה קשה לרדד את הבצק, גם מבחינת הכמות וגם שזה היה כזה לא רך...
אבל התוצאה הסופית מדהימה!!!
 
  • תודה
Reactions: h&m

אסתטיקה

משתמש מקצוען
העוגה נראית מצוין.
אני תוהה מה תפקיד השמרים בבצק.
זה הרי לא מתכוון להיות בצק שמרים קלאסי, רך ואוורירי.
השמרים לא נוטלים מהבצק את המרקם הפריך שלו?
אשמח שתחכימו אותי..
(ממרום גילי ומנסיוני באפיה שנים רבות, לא זכור לי שילוב כזה)
חשבתי לוותר על השמרים בכלל. אני טועה?
@shira bira
 
  • תודה
Reactions: h&m

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
העוגה נראית מצוין.
אני תוהה מה תפקיד השמרים בבצק.
זה הרי לא מתכוון להיות בצק שמרים קלאסי, רך ואוורירי.
השמרים לא נוטלים מהבצק את המרקם הפריך שלו?
אשמח שתחכימו אותי..
(ממרום גילי ומנסיוני באפיה שנים רבות, לא זכור לי שילוב כזה)
חשבתי לוותר על השמרים בכלל. אני טועה?
@shira bira
מוגדר כבצק שמרים פריך.
ברעיון כמו ששמים א. אפיה בבצק.
מוכר מאוד בעוגת שכבות קפה.
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
מוכר מאוד בעוגת שכבות קפה.
נכון, חשבתי על כך.
אבל אם אינני טועה, כמות השמרים שם ביחס לקמח קטנה משמעותית מהיחס הרגיל בעוגות שמרים, בעוד שכאן יש כמות שמרים זהה לכמות שמוסיפים לבצק שמרים קלאסי.
נכון שיש כאן משמעותית יותר שומן וסוכר, אבל בכל זאת..

בכל מקרה אכין את הבצק כמו במרשם, ואולי בפעם הבאה אשנה אם ארגיש צורך..
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, חשבתי על כך.
אבל אם אינני טועה, כמות השמרים שם ביחס לקמח קטנה משמעותית מהיחס הרגיל בעוגות שמרים, בעוד שכאן יש כמות שמרים זהה לכמות שמוסיפים לבצק שמרים קלאסי.
נכון שיש כאן משמעותית יותר שומן וסוכר, אבל בכל זאת..

בכל מקרה אכין את הבצק כמו במרשם, ואולי בפעם הבאה אשנה אם ארגיש צורך..
@אסתטיקה גם לי נראה כך, אשמח לעדכון
 
  • תודה
Reactions: h&m

גויבה

משתמש פעיל
יש לי גם מתכון דומה
שם יש 30 ג'ר שמרים אבל הכוונה לטריים
יכול להיות שגם כאן 25 ג' הכוונה במקור לטריים שזה רק כף יבשים
 
  • תודה
Reactions: h&m

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה