אהבתם את עוגת הסנדוויץ עם מלית השוקולד?
קבלו אותה בגרסה חלבית
בצק, גבינה ומעל בצק נוסף
בצק נעים ונוח מאד לעבודה
לבצק:
500 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
25 גרם שמרים
1/2 כוס חלב
לשים בקערה את כל החומרים עד ליצירת בצק נוח ומקררים כרבע שעה
בנתיים מכינים את המלית:
850 גרם גבינה
1 כוס סוכר
1 כפית משחת וניל
2 כפות קמח
2 כפות פודינג וניל
1 גילה גדול
3 ביצים
לערבב את כל המרכיבים עד לאיחוד
הרכבת העוגה:
את הבצק מחלקים ל 2 חלקים שווים
ומרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה לעלה בגודל תבנית ח"פ ענקית
מניחים עלה אחד
מעליו תערובת הגבינה
ומסיימים בעלה נוסף
אופים בתנור מחומם מראש 140 מעלות על תוכנית טורבו למשך כ 50 דקות
מצננים היטב
ומפדרים בהמונהמון אבקת סוכר
בתאבון!!!
קבלו אותה בגרסה חלבית
בצק, גבינה ומעל בצק נוסף
בצק נעים ונוח מאד לעבודה
לבצק:
500 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
25 גרם שמרים
1/2 כוס חלב
לשים בקערה את כל החומרים עד ליצירת בצק נוח ומקררים כרבע שעה
בנתיים מכינים את המלית:
850 גרם גבינה
1 כוס סוכר
1 כפית משחת וניל
2 כפות קמח
2 כפות פודינג וניל
1 גילה גדול
3 ביצים
לערבב את כל המרכיבים עד לאיחוד
הרכבת העוגה:
את הבצק מחלקים ל 2 חלקים שווים
ומרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה לעלה בגודל תבנית ח"פ ענקית
מניחים עלה אחד
מעליו תערובת הגבינה
ומסיימים בעלה נוסף
אופים בתנור מחומם מראש 140 מעלות על תוכנית טורבו למשך כ 50 דקות
מצננים היטב
ומפדרים בהמונהמון אבקת סוכר
בתאבון!!!