אפשר בידהגיע תורי להכין (סוף סוף יש הזדמנות)
כמה שאלות לאלופות פה באשכול:
1) אין לי מיקסר, יש מצב לעבד את הבצק בידיים?!
2) ריצ' עדיף על פני שמנת מתוקה באופן משמעותי? (מבחינת נוחות הזילוף)
3) @1661 אהבתי את הלב שלך, מה הגודל שלו? אפשר אותו בקובץ?
4) אפשר להשתמש בשקית זילוף בלי צנתר (לזילוף חלק)?
תודה מראש לכל העונות
הריצ' עמיד יותר. אפשר שמנת מתוקה בתוספת פודינג וניל
אפשר בשקית זילוף בל צנטר רק צריך לדאוג לחורר אותו בצורה שהחור עגול לגמרי
כן.