יומיים-שלושה@hbecker כמה זמן זה מחזיק במקרר (ללא השוקולדים)?
@לאה 22צפה בקובץ המצורף 673547צפה בקובץ המצורף 673548
@hbecker
תודה!!!!!
הכנתי לאחותי אתמול ליומהולדת 20
היא היתה בעננים.....
בשמחה!@לאה 22
אפשר לקבל את הספרה 2
השושני קצף בין השכבות לא נהרסים בהקפאה?יומיים-שלושה
מעבר לזה הייתי מקפיאה
לאהשושני קצף בין השכבות לא נהרסים בהקפאה?
אמא למופת.טוב.
אז ברוב יאושי מהבידוד שנגמר אל תוך הסגר ומההבנה שאני, ולא אחרת הולכת להיות הרבה והגננת של הצאן היקר שלי (איזה נס שגמרא אני לא יודעת, אחרת גם זה היה נופל עלי)
נכנסנו ליום א' פרת וארא ובהתרגשות קיבלנו את פני האורחות החשובות (הרבה אמר אורחים) פ' (רפה) וף'.
והגננת הנמרצת של בת ה5 שלחה אותה לחפש חפצים המתחילים באות ו'- והיות ושבוע שעבר (היינו בבידוד, כן?) הכנו עוגת יומולדת חגיגית לפ' (דגושה) ובסוף היום הילדה שאלה אותי למה לא הכנתי גם ה'... ויות וגם הקטן למד 2 אותיות ושאל אותי אם אני מכינה להן עוגה, אבל בעצם אין מקום ל2 אותות על עוגה אחת...
גמלה בליבי ההחלטה לממש חלום כמוס ולהכין עוגת מספרים- אבל לא מספרים אלא אותיות!!!
קראתי את ההוראות הקפדניות של @hbecker שאין עליה בכלל, ונגשתי למלאכה.
מרוב התרגשות ועכב ריבוי האותיות הכנתי כמות כפול והשתמשתי באותיות שהמלמד היקר שלח על מנת שנקשט את הבית.
בסוף יצא ממש חמוד- זה הרבה יותר קשה באותיות כי יש להן חלקים צרים, הנס הוא שאפשר לאחות את השברים...
משאריות הבצק (זה היה שטות להכין כפול) הכנתי עוגיות אישיות כמו בתמונה הפותחת ושלחתי למשפחה חולת קורונה- גם מצוות ביקור חולים היה לנו בסוף.
הכנתי משמנת מתוקה שהקצפתי עם אבקת סוכר ופודינג- יצא יציב מאד.
והרי התוצאות לפניכן.
יהיה פחות יציבhbecker
בשמנת זה גם הולך עם מלית וניל?
תודה על התשובות ועל הסבלנות לכולן....יהיה פחות יציב
הקרם צריך להיות יציב כדי שלא ימעך מהעוגה שמעל.תודה על התשובות ועל הסבלנות לכולן....
הבנתי שאת רושמת תמיד שמנת פחות יציב מריצ'.
השאלה שלי אם במקרה שאני כן מעדיפה שמנת בגלל הטעם, הקרם וניל הולך גם כאן, או לא?
אגב, אם אוכלים באותו יום עדיין השמנת פחות יציבה?
ושוב ממש תודה על כל המתכונים וההסברים.
את הצורות קרצנו עם קורצנים אבל די גדולים. לא שם עוגיות רגילות@hbecker צריכה את עזרתך.
ראיתי שבהודעה הפותחת כתבת שעשית את זה עם נערות בחוג, רוצה להכין את זה עם שתי בנות שבאות אלי לאפות קצת (תעסוקה עבורם, סוג של חוג) איך יצרת את הצורות הקטנות? עם חותכנים? איך יצרת את החור הפנימי בדיוק באותו מקום בשני השכבות?
בנוסף, למי שלא אוהבת קצפת פרווה ורוצה להכין פרווה וטעים, אני ממליצה מאוד להכין עם קרם פטיסייר שמאוחד עם מעט קצפת, מי שרוצה מתכון, אשמח לתת. אני הכנתי עם קרם פטיסייר בטעם קרמל שייצבתי עם מעט מאוד ג'לטין ואחרי שהתקרר הקללתי עם מעט קצפת.
חוץ מזה שזה טעים מאוד זה גם מזדלף (כך אומרים?) מאוד יפה.
צפה בקובץ המצורף 811226צפה בקובץ המצורף 811228צפה בקובץ המצורף 811229
תודה רבה על התשובה המהירה.את הצורות קרצנו עם קורצנים אבל די גדולים. לא שם עוגיות רגילות
המרכז? ב"ה יצא להן די באמצע. זה קורצן בתוך קורצן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: