וואו.מתכון מוצלח במיוחד,
היית מכינה עם מתכון אחר,
ניסיתי את שלך ויצא מושלםםם
הכנתי גם לשבת עם פירות
ובהזמנה אישית לאירוסין
צירפתי תמונה
צפה בקובץ המצורף 948705
מהמם
ותודה שעדכנת
וואו.מתכון מוצלח במיוחד,
היית מכינה עם מתכון אחר,
ניסיתי את שלך ויצא מושלםםם
הכנתי גם לשבת עם פירות
ובהזמנה אישית לאירוסין
צירפתי תמונה
צפה בקובץ המצורף 948705
תקפיאי קצת את הבצק אחרי הרידוד ואז תחתכי בסכין חדה ולא משוננתhbecker סליחה על ההקפצה,
שני דברים לא הולכים לי בטוב אף פעם ורוצה להבין לקראת ניסיון.
1. חיתוך הבצק לפי סיפרה מודפסת לא מצליח לי בצורה יפה ומושלמת
2. זילוף שושני בקצפת בצורה יפה אחידה ואסטטית. לא הולך. הם לא יוצאים שווים ונמרחים לי.
יש לך איך לעזור לי?
תודה רבה
את יכולה להגיד לי עם איזה בדיוק את משתמשת? יש להם מספרים לכל גודל אני חושבת.עם צנטר
אני לא משתמשת באותו אחד תמיד. תלי בגודל בסיס העוגה עצמה.את יכולה להגיד לי עם איזה בדיוק את משתמשת? יש להם מספרים לכל גודל אני חושבת.
הכנתי הרבה בצק
אפשר להקפיא חלק?
תודה!מקפיאה הרבה פעמים, יוצא מעולה.
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח
הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.
*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה
*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.
*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.
מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]
*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.
*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה
מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים
לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.
יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...
אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב
בהצלחה
אני בשטח אם יש שאלות
קרה הכי פשוטהסליחה על ההקפצה!
אני רוצה רק לדעת באיזו כוס מדובר בכמויות?
תודה רבה!
ח"פ, שתיה חמה?
קרה הכי פשוטה
אניצפה בקובץ המצורף 951378צפה בקובץ המצורף 951379
הכנתי אתמול וכולם התלהבו!
אבל רק מהמראה...
לא אהבו את השילוב של בצק העוגיות עם הקרם.
יש מישהי שהכינה עם טורט ויצא טעים ויפה?
מדהים!!!צפה בקובץ המצורף 951378צפה בקובץ המצורף 951379
הכנתי אתמול וכולם התלהבו!
אבל רק מהמראה...
לא אהבו את השילוב של בצק העוגיות עם הקרם.
יש מישהי שהכינה עם טורט ויצא טעים ויפה?
כשאני עושה קרם חלבי לא יוצא לי מספיק יציבתקפיאי קצת את הבצק אחרי הרידוד ואז תחתכי בסכין חדה ולא משוננת
בענין הזילוף- למה הם נמרחם? אולי הקרם לא מספיק יציב? אולי את עובדת בצורה שאת בטעות מורחת אותם מבלי לשים לב?
אין סיבה שזילוף עם צנטר לא יצר יפה אם הקרם יציב מספיק
אני עשיתי עם ריץ+חלב+פודינג+גבינה+שמנת חמוצה (מילוי של רולדה משובח)כשאני עושה קרם חלבי לא יוצא לי מספיק יציב
יש לך מתכון לקרם חלבי
עם שמנת מתוקה טוב?
תודה רבה
יש לך כמויות?אני עשיתי עם ריץ+חלב+פודינג+גבינה+שמנת חמוצה (מילוי של רולדה משובח)
לטעמי יותר טעים מאשר טעם של קצפת
מאמינה שאפשר גם עם שמנת מתוקה במקום הריץ
כוס ריץ (ממוצרי אפיה) + כוס חלב (במקום מים) + 3 כפות פודינגיש לך כמויות?
והזילוף יצא עמיד? כי הבנתי מהתגובות של hbecker ו- shira bira שבגבינה יש הרבה נוזלים ולכן לא כדאי, ואצלך יש גם חלב, אז מאד מענין לשמוע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: