עוגת מוס.... תנו לי ביקורת

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
סאשא שמחה שנתתי לך השראה!
המון בהצלחה, ו-כמובן שלא לשכוח לשתף
אותנו בתוצרים המיוחדים שלך:)
 

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ב.פ פרסמתי את האשכול בכוונה תחילה בפורום "אומנות ויצירה" שימי לב....
 

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
תודה רבה שני טויב כיף לקבל ממך מחמאות :eek:
מקווה שניפגש בקרוב ואז תוכלנה גם לטעום מהיצירות;)
 

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
פנינה אורשלימי יש זכויות יוצרים??
כי מה זה בא לי לעשות את זה לארוע משפחתי קטן .....
אבלללל אין לי מושג במוסים ודומיהם :( וגם איך זה לא יפול לי??
נגיד שלטחון ביסקויטים יש סיכוי :) עם נטורינה (כי אני צריכה פרווה)
אבל קודם נדבר על הזכויות יוצרים....
תודה רבה !!!!
 

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
פנינה אורשלימי יש זכויות יוצרים??
כי מה זה בא לי לעשות את זה לארוע משפחתי קטן .....
אבלללל אין לי מושג במוסים ודומיהם :( וגם איך זה לא יפול לי??
נגיד שלטחון ביסקויטים יש סיכוי :) עם נטורינה (כי אני צריכה פרווה)
אבל קודם נדבר על הזכויות יוצרים....
תודה רבה !!!!
כשרון מהלךךךך
וואווו

תודה על המחמאות, מחמם את הלב!:eek:

קוראים לי #C
בשמחה, את יכולה "להעתיק", זה רעיון ממנו יתברך, הכל שלו, אין זכויות יוצרים!!!
ולשאלתך:
תטחני ביסקוויטים בכמות שנראה לך (לגובה שאת רוצה שהתחתית תהיה) ותוסיפי חמאה/ נטורינה מומסת
ותערבבי היטב עד שהפירורים מאוחדים ביניהם אך לא רטובים מידי (כדי שלא ירגיש שומני מידי בפה כשנותנים את הביס)
וכשאת משטחת את המסה תהדקי אותה חזק עם אצבעות מעט רטובות לתחתית כדי שיהיה 'יצוק'.
במידה והפירורים לא מתגבשים זה מראה שחסר חמאה/נטורינה שתאחד את הכל.

ומבחינת מה לא יפול? הפירורים?
 

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
פנינה אורשלימי קודם כל העוגה ממש ממש מגרה, וממה עשוי ה'מגנום'?ז"א מתכון, תודה!
עוגת וופלה רק עכשיו שמתי לב ...:D
אז, אני מודה לך על התגובה!!!

המגנום עשיו משכבת המוס האמצעית של המוס שוקולד לבן, פשוט יצקתי לתוך התבנית של המגנום מהמסה שנשארה לי בסוף (כמובן שחישבתי מראש שאני צריכה יותר) והוספתי פירורים של עוגיות שפיררתי גס ביד+ ציפוי של ממרח לוטוס עם מעט חמאת קקאו (אפשר להמיר לשמן).

ולגבי כל מי ששואלת על מתכון:
המתכונים כאן הם מתוך סדנא מקיפה שלמדתי, אז אני לא יכולה לתת מתכונים מסיבה מובנת.
 

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
ומבחינת מה לא יפול? הפירורים?
וואו את מיוחדת!!!!!!!!!
תודה רבה
אין לי מושג במוסים... ואם אני עושה מוס(קצפת, פודינג וממרח לוטוס) הוא לא אמור ליפול לי?
כאילו איך הוא מחזיק לך כ"כ יפה?
 

פנינה אורשלימי

צילום הוא הקפאה של רגע קסום שלא ישוב עוד.....
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
וואו את מיוחדת!!!!!!!!!
תודה רבה
אין לי מושג במוסים... ואם אני עושה מוס(קצפת, פודינג וממרח לוטוס) הוא לא אמור ליפול לי?
כאילו איך הוא מחזיק לך כ"כ יפה?
בשמחה! :)

אני משתמשת בנוסף לחומרים שבמוס גם במסת ג'לטין, ולמרות שהמסה מתקבלת דלילה- אחרי ההקפאה היא לא נוזלת גם אם היא נמצאת קצת בחוץ.
כי זה התפקיד של הג'לטין, לייצב ולהחזיק את העוגה וללא השארת טעם לוואי (אם את שמה במינונים נכונים)
עניתי לך?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה