X אוהב נימוח
Y פריך
ו-Z משהו שכל ביס הוא מרקם קצת שונה, ערבוב של 2 הנ"ל.
אז יקבלו כל אחד מה שחפץ טעמו.
כי את העוגיות האלו אופים כמה שרוצים, החל מ 1-12 דקות לעוגיות נימוחות ורכות וכלה ב 28 דקות לעוגיות פריכות.
ובשביל Z אופים בין לבין כך שהחוץ פריך והפנים רך. אבל אצלינו כבר לא אופים אותן בשלב הזה כי Z זו אני, אז עדיף שלא יהיו עוגיות במרקם שטעמי חפץ בו.
כ-48 עוגיות
מדידה בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
1 כוס קקאו איכותי
1 אבקת אפיה
2 כוסות שוקולד צ'יפס
מערבבים את כל הרכיבים בקערת המיקסר.
בידיים לחות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים כי הן מתפשטות. אני שמה בתבנית תנור 12 עוגיות.
אופים ב 180 לפי מה שרוצים מהמרקמים הנ"ל.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר הקירור- חשוב מאוד במיוחד בעוגיות מהזן ש X אוהב.
אפשר להמיר בשוקולד צ'יפס לבן
נשמר מעולה בקופסא אטומה על השיש במשך כחמישה ימים. במקפיא כמובן הרבה מעבר.
Y פריך
ו-Z משהו שכל ביס הוא מרקם קצת שונה, ערבוב של 2 הנ"ל.
אז יקבלו כל אחד מה שחפץ טעמו.
כי את העוגיות האלו אופים כמה שרוצים, החל מ 1-12 דקות לעוגיות נימוחות ורכות וכלה ב 28 דקות לעוגיות פריכות.
ובשביל Z אופים בין לבין כך שהחוץ פריך והפנים רך. אבל אצלינו כבר לא אופים אותן בשלב הזה כי Z זו אני, אז עדיף שלא יהיו עוגיות במרקם שטעמי חפץ בו.
כ-48 עוגיות
מדידה בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
1 כוס קקאו איכותי
1 אבקת אפיה
2 כוסות שוקולד צ'יפס
מערבבים את כל הרכיבים בקערת המיקסר.
בידיים לחות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים כי הן מתפשטות. אני שמה בתבנית תנור 12 עוגיות.
אופים ב 180 לפי מה שרוצים מהמרקמים הנ"ל.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר הקירור- חשוב מאוד במיוחד בעוגיות מהזן ש X אוהב.
אפשר להמיר בשוקולד צ'יפס לבן
נשמר מעולה בקופסא אטומה על השיש במשך כחמישה ימים. במקפיא כמובן הרבה מעבר.