מאפים עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL
כ-25 עוגיות XL
צפה בקובץ המצורף 727734

מחממים תנור ל 170 מעלות

1 ו 3/4 כוסות שמן
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום כהה דחוס [לא דמררה]
1.5 אבקת אפיה
קורט מלח
5 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
150 גרם שוקולד צ'יפס חום
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

מערבבים את כל הרכיבים למעט שוקולדים בקערת מיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה, קצת דביקה. מוסיפים שוקולדים.
אם הבצק ממש דביק ואי אפשר לעבוד איתו בידיים לחות, מוסיפים עוד קצת קמח, או מעבירים למקרר לשעה. [תלוי מאוד בסוג הקמח]

בידיים לחות יוצרים כדורים גדולים, בגודל של בערך שזיף גדול.
מניחים בתבנית מרופדת במרווחים

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 12 דקות להשחמה נאה.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר קירור מוחלט של העוגיות.

צפה בקובץ המצורף 727735
טיפ: במקום עוגיות XL אפשר להכין עוגיות קטנות. מתקבלות כ 75 עוגיות.
עוגיות קטנות אופים רק 10 דקות להשחמה.
יצא מדהים רק הכל התחבר לי ביחד... ואז חתכתי לריבועים
הכנתי גם את העוגה עם החמאת בוטנים והורדתי כ1/2 כוס שמן ולמרות זאת יצא לי שומני בטירוף...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצא מדהים רק הכל התחבר לי ביחד... ואז חתכתי לריבועים
הכנתי גם את העוגה עם החמאת בוטנים והורדתי כ1/2 כוס שמן ולמרות זאת יצא לי שומני בטירוף...
מעניין שנדבק לך אחד לשני.
השארת רווחים מספיק בין עוגיה לעוגיה?
אני שמה 12 בתבנית תנור כשאני מכינה בגודל רגיל ו-6 XL. אולי אוסיף למעלה.
הנה תמונה שחברה שלחה אחרי שהכינה היום:
עוגיות.png


לגבי העוגה עם החמאת בוטנים- כבר כתבתי שאני לא יודעת מה לומר. לחלק יצא פצצה ולחלק הצליח פחות...ואני לא ממש מצליחה להבין למה.
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מעניין שנדבק לך אחד לשני.
השארת רווחים מספיק בין עוגיה לעוגיה?
אני שמה 12 בתבנית תנור כשאני מכינה בגודל רגיל ו-6 XL. אולי אוסיף למעלה.
הנה תמונה שחברה שלחה אחרי שהכינה היום:
צפה בקובץ המצורף 728434

לגבי העוגה עם החמאת בוטנים- כבר כתבתי שאני לא יודעת מה לומר. לחלק יצא פצצה ולחלק הצליח פחות...ואני לא ממש מצליחה להבין למה.
לא סותר יצא פצצה רק לפני האפיה עוד הספגתי מעל ניר מגבת...
וכן, השארתי הרבה רווחים.
אולי זה שונה כי אני משתמשת בקמח כוסמין?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא סותר יצא פצצה רק לפני האפיה עוד הספגתי מעל ניר מגבת...
וכן, השארתי הרבה רווחים.
אולי זה שונה כי אני משתמשת בקמח כוסמין?
קמח כוסמין נוטה להשתטח
גם בלחמניות.
אז אולי זו באמת הסיבה
העיקר שהיה בכל זאת טעים

ולעוגה עם השמן- אולי החמאת בוטנים התפרקה לך והשמן נפרד ובגלל זה נהיה. כתבתי כל חמאת בוטנים שהשמן התפרק בה שם באשכול.
 

פלוס הפקות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מכירה במתכון דומה, טעים בטרוף!
(מכינה כל שבוע, שמה במקפיא)
כוס סוכר חום (אפשר גם דמררה
כוס סוכר לבן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
שלוש רבעי כוס שמן
מערבבים.
מוסיפים:
שלוש כוסות קמח
כפית סודה לשתיה או א"א
כפית מלח.
חב' שוקולד ציפס

180 מעלות לא יותר מ10 דקות!!!
WIN_20200916_08_29_27_Pro.jpg
 

פלוס הפקות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יצא מדהים רק הכל התחבר לי ביחד... ואז חתכתי לריבועים
הכנתי גם את העוגה עם החמאת בוטנים והורדתי כ1/2 כוס שמן ולמרות זאת יצא לי שומני בטירוף...
בד"כ אם אמת מידי קצת קמח- זה משתטח יותר מידי...
 

Kings hwy

משתמש פעיל
@hbecker
תודה על המתכון. אני באמצע להכין, אבל הבצק במיקסר לא מתכוון להידבק.
הוא נשאר במרקם חול, ואין צפי למרקם של עוגיה.
אני לא יודעת מה לעשות?
אנא עזרתך להצל(ח)ת העוגיות.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
תודה על המתכון. אני באמצע להכין, אבל הבצק במיקסר לא מתכוון להידבק.
הוא נשאר במרקם חול, ואין צפי למרקם של עוגיה.
אני לא יודעת מה לעשות?
אנא עזרתך להצל(ח)ת העוגיות.
את בטוחה ששמת הכל בכמות הנכונה?
תבדקי
אין מצב ששמת הכל כמו שצרך ויש לך פירורים. אם כבר אז יוצא דביק.
ואם שמת הכל אז אולי השתמשת בקמח מלא?
 

Kings hwy

משתמש פעיל
את בטוחה ששמת הכל בכמות הנכונה?
תבדקי
אין מצב ששמת הכל כמו שצרך ויש לך פירורים. אם כבר אז יוצא דביק.
ואם שמת הכל אז אולי השתמשת בקמח מלא?
את צודקת, ובינתיים מצאתי ששכחתי את המדביק העיקרי - ביצים.
מתנצלת
 

סביונית

משתמש מקצוען
מכירה במתכון דומה, טעים בטרוף!
(מכינה כל שבוע, שמה במקפיא)
כוס סוכר חום (אפשר גם דמררה
כוס סוכר לבן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
שלוש רבעי כוס שמן
מערבבים.
מוסיפים:
שלוש כוסות קמח
כפית סודה לשתיה או א"א
כפית מלח.
חב' שוקולד ציפס

180 מעלות לא יותר מ10 דקות!!!צפה בקובץ המצורף 728645
איזה גודל כוס?
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL
כ-25 עוגיות XL
צפה בקובץ המצורף 727734

מחממים תנור ל 170 מעלות

1 ו 3/4 כוסות שמן
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום כהה דחוס [לא דמררה]
1.5 אבקת אפיה
קורט מלח
5 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
150 גרם שוקולד צ'יפס חום
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

מערבבים את כל הרכיבים למעט שוקולדים בקערת מיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה, קצת דביקה. מוסיפים שוקולדים.
אם הבצק ממש דביק ואי אפשר לעבוד איתו בידיים לחות, מוסיפים עוד קצת קמח, או מעבירים למקרר לשעה. [תלוי מאוד בסוג הקמח]

בידיים לחות יוצרים כדורים גדולים, בגודל של בערך שזיף גדול.
מניחים בתבנית מרופדת במרווחים. אני שמה 12 עוגיות בגודל רגיל בתבנית תנור 3X4 ו-6 XL מסודרים בתבנית 2X3

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 12 דקות להשחמה נאה.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר קירור מוחלט של העוגיות.

צפה בקובץ המצורף 727735
טיפ: במקום עוגיות XL אפשר להכין עוגיות קטנות. מתקבלות כ 75 עוגיות.
עוגיות קטנות אופים רק 10 דקות להשחמה.
זה יוצא רך כמו הריבועי שוקולד ציפס?
כי תכלס אין על המתכון של הריבועים מתלבטת אם לנסות אותו הפעם או להכין את הריבועים
 

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
זה יוצא רך כמו הריבועי שוקולד ציפס?
כי תכלס אין על המתכון של הריבועים מתלבטת אם לנסות אותו הפעם או להכין את הריבועים

לאיזה מתכון את מתכוונת?
מחפשת כבר הרבה זמן מתכונים טובים לשוקולד צ'יפס
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

אביגדורית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מתכון מעולה...העוגיות שוקוציפס הכי טעימות שאכלנו..נחטף..תודה רבה!!
פעם ראשונה הכנתי יצא מדויק
פעם שניה הבצק תפח יותר מידי
הכפלתי כמות...והכפלתי גם א. אפיה וראיתי אח"כ שהיה מספיק פחות א. אפיה
כדאי לשים קצת פחות מ 1.5 לכמות... עדיין יצא עסיסי ונימוח
תודה רבה שנה מתוקה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מתכון מעולה...העוגיות שוקוציפס הכי טעימות שאכלנו..נחטף..תודה רבה!!
פעם ראשונה הכנתי יצא מדויק
פעם שניה הבצק תפח יותר מידי
הכפלתי כמות...והכפלתי גם א. אפיה וראיתי אח"כ שהיה מספיק פחות א. אפיה
כדאי לשים קצת פחות מ 1.5 לכמות... עדיין יצא עסיסי ונימוח
תודה רבה שנה מתוקה
באמת לא מכפילים את האבקת אפיה. שמים רק קצת יותר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה