מאפים עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL
כ-25 עוגיות XL
IMG_0027.JPG


מחממים תנור ל 170 מעלות

1 ו 3/4 כוסות שמן
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום כהה דחוס [לא דמררה]
1.5 אבקת אפיה
קורט מלח
5 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
150 גרם שוקולד צ'יפס חום
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

מערבבים את כל הרכיבים למעט שוקולדים בקערת מיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה, קצת דביקה. מוסיפים שוקולדים.
אם הבצק ממש דביק ואי אפשר לעבוד איתו בידיים לחות, מוסיפים עוד קצת קמח, או מעבירים למקרר לשעה. [תלוי מאוד בסוג הקמח]

בידיים לחות יוצרים כדורים גדולים, בגודל של בערך שזיף גדול.
מניחים בתבנית מרופדת במרווחים. אני שמה 12 עוגיות בגודל רגיל בתבנית תנור 3X4 ו-6 XL מסודרים בתבנית 2X3

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 12 דקות להשחמה נאה.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר קירור מוחלט של העוגיות.

IMG_0023.JPG

טיפ: במקום עוגיות XL אפשר להכין עוגיות קטנות. מתקבלות כ 75 עוגיות.
עוגיות קטנות אופים רק 10 דקות להשחמה.
 

אנציקלופדיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
1.5 כוסות סוכר חום כהה דחוס [לא דמררה]


למה הכוונה??
לפי מה שחיפשתי בכל הסוכר חום בסופר מרקט- על הכהה והבהיר רשום דמררה :(
אם יש לך תמונה של החבילה= אני יותר מאשמח!!!

ומיותר לציין בהזדמנות זו שכשאני רואה אשכול חדש שלך- אני מייד רצה לפתוח
את תמיד כותבת בהרחבה, בסבלנות, בשילוב תמונות-
כך שמיד מתחשק לנסות ולהצליח,.
אז פשוט אומר לך במילה אחת תודה!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
למה הכוונה??
לפי מה שחיפשתי בכל הסוכר חום בסופר מרקט- על הכהה והבהיר רשום דמררה :(
אם יש לך תמונה של החבילה= אני יותר מאשמח!!!

ומיותר לציין בהזדמנות זו שכשאני רואה אשכול חדש שלך- אני מייד רצה לפתוח
את תמיד כותבת בהרחבה, בסבלנות, בשילוב תמונות-
כך שמיד מתחשק לנסות ולהצליח,.
אז פשוט אומר לך במילה אחת תודה!!!
תקופה די ארוכה שלא היה את הסוכר חום הכהה. הוא ממש כהה.
פעם היה עם מכסה כחול. עכשיו הוא חזר אבל עם מכסה חום
הוא דחוס יותר ודביק.

זה מה שהיה פעם:
1600127278633.png




החום שיש היום, חזר ממש עכשיו לחנויות:
כתוב עליו: סוכר חום כהה לאפיה [מהדורה מיוחדת]
1600127457819.png

כאן הפקק כחול אבל אני מצאתי אותו דבר בדיוק, אבל רק עם פקק חום.


גרגירי הדמררה נפרדים אחד אחד ואילו הסוכר חום הכהה, כמו זה הוא דביק והגרגירים נדבקים אחד לשני.

במבחן התוצאה מרגישים הבדל במרקם של העוגיות.


את הסוכר החום הכהה מכרו פעם בשקיות. גם של סוגת. שקית בגווני החום
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי מצאה סוכר חום כהה בבני ברק?
אני התייאשתי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יוצרים כדורים והם משטתחים?

ותודה על המתכון!~
כן

נראה טוב! זה משנה אם משתמשים בסוכר חום כהה או סוכר דמררה?
אפשר.
אבל המרקם יהיה שונה. יותר יבש.

מגרה מאד!
אני רוצה להכין אבל לא אוהבת קינמון. זה הכרחי? מרגישים אותו?
אפשר לוותר

@hbecker כוסות ח"פ של 180?
כן

מישהי מצאה סוכר חום כהה בבני ברק?
אני התייאשתי.
מתי חיפשת?
רק בשבועיים האחרונים חזר לחנויות

כבר הרבה זמן אני מחפשת כזה מתכון בדיוק!
תודה רבה!

:)
 

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי סוכר חום בהיר, יכול ללכת?
יכול להיות שבגלל זה לא הצליח לי המתכון השני עם החמאת בוטנים?
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הסוכר חום שאני קניתי הוא לא כמו שמכרו בעבר
משו חסר ברכיבים
והתוצאה ממש מאכזבת.
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוףף זה נראה טוב!!!
אבל אני עדיין בטראומה מהעוגיות הקודמות שהכנתי מפה...
מסקנה:
הריח נעים וטעים
הטעם מדהיםם
השכנים כבר מדפקים על הדלת
הילדים בעננים
מתענגים
ורק האמא מתוסכלת
נצבת מול הארון בגדים
מאוכזבת
ששוב לא עמדה בפיתוי
ופתחה את הפסקת אוכל
ברוב גאונתה
ועכשיו?
אוכלת אותה
:confused:
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות XL
כ-25 עוגיות XL
צפה בקובץ המצורף 727734

מחממים תנור ל 170 מעלות

1 ו 3/4 כוסות שמן
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום כהה דחוס [לא דמררה]
1.5 אבקת אפיה
קורט מלח
5 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
150 גרם שוקולד צ'יפס חום
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

מערבבים את כל הרכיבים למעט שוקולדים בקערת מיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה, קצת דביקה. מוסיפים שוקולדים.
אם הבצק ממש דביק ואי אפשר לעבוד איתו בידיים לחות, מוסיפים עוד קצת קמח, או מעבירים למקרר לשעה. [תלוי מאוד בסוג הקמח]

בידיים לחות יוצרים כדורים גדולים, בגודל של בערך שזיף גדול.
מניחים בתבנית מרופדת במרווחים

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 12 דקות להשחמה נאה.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר קירור מוחלט של העוגיות.

צפה בקובץ המצורף 727735
טיפ: במקום עוגיות XL אפשר להכין עוגיות קטנות. מתקבלות כ 75 עוגיות.
עוגיות קטנות אופים רק 10 דקות להשחמה.
חבל שרק עכשיו אני רואה :(
בדיוק הכנתי את העוגת שוקולד ציפס שלך
יצא טעים חבל על הזמן
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה