מאפים עוגיות בראוניס---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ואוווו
איזה עוגיות!!
טעים קל ונקי
תודה רבה @hbecker
צפה בקובץ המצורף 732347צפה בקובץ המצורף 732348
נראה מושלם ממש.
תודה העני!

מה יקרה אם אשמיט את הסודה לשתיה?
עושה לי טעם-לוואי נוראי

הכנתי בדיוק לפי המתכון, טעים מאד מאד!
אבל הטעם של הסודה לשתיה מפריע לי...

המרקם יהרס בלי זה, או שיש לך הצעה חילופית?
את יכולה לנסות.
אולי רק תפחיתי לכפית במקום כפית וחצי?

תקשיבי,
זה לא הוגן
הכנתי בצום גדליה
ואנחנו זוג צעיר (משמע 2 אנשים ;))
ואני פותחת את הקופסא ומגלה שאנחנו באחרונות...
מה, באמת חיסלתי מינימוםחצי מהכמות ביומיים??? :eek:
:O
 

קפה מגורען

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אולי רק תפחיתי לכפית במקום כפית וחצי?
עשיתי את זה מלכתכילה
אני מודעת לשריטה שיש לי עם סודה לשתיה, חששתי לוותר לגמרי אז שמתי רק כפית אחת במקום כפית וחצי ועדיין...:(
אין תחליף לדבר המגעיל הזה?!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עשיתי את זה מלכתכילה
אני מודעת לשריטה שיש לי עם סודה לשתיה, חששתי לוותר לגמרי אז שמתי רק כפית אחת במקום כפית וחצי ועדיין...:(
אין תחליף לדבר המגעיל הזה?!
תנסי בלי
הוא פשוט עובד אחרת מא. אפיה ולכן שמתי את שתיהם.תורם למרקם
אבל תנסי.
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי אתמול יצא טעיםםםםםםםם.
(קצת הפרזתי במלח והוא מורגש מדי)
הכנתי רק נגלה אחת ושמתי במקרר
השאר מתכוננת לצפות באבקת סוכר (אולי יעדן גם את הטעם המציק מהמלח)
 

פוטו פיקסל

פוטו פיקסל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
@hbecker
אחותי הכינה ושלחה לי תמונות,
לא התאפקתי והכנתי גם,
יצא מושלם תודה רבה!
(אגב, הנגלה-(התבנית) הראשונה יצאה לי קצת רכה מידי, שמתי לעוד כמה דק' ועדיין, פחדתי לשים יותר זמן)
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@hbecker אחד המתכונים!
הכנתי אותם בשישי חצי שעה לפני הדלקת נרות (שעתיים לפני כבר הייתי מוכנה לשבת אבל אז פתאום נזכרתי במתכון והחלטתי ללכת על זה:), היה שווה)
טעימות מאוד! ופשוט ממכרות, א"א להפסיק לאכול אותם, עשיתי בלי השוקולד ציפס והיה מתוק מאוד.
עכשיו אני הולכת להכין עוד כמות לחג,
תודה רבה!!
 

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי אתמול
יצא טעים..
חשבתי שישאר לסוכות
אבל בקצב שאוכלים אותם פה לא נראה לי שישאר משהו
תודה!
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי עם קמח כוסמין
נגלה ראשונה שאפיתי מיד יצאה מעולה
שמתי במקרר ולמחרת רציתי להמשיך אבל העיסה היתה פירורית יותר מדי, ואחרי אפיה היה טעם שיותר דומה לכדורי שוקולד.
@hbecker מה אומרת? איך אפשר לתקן את זה? (חשבתי על עוד ביצה שתים)

מדמיינת את זה אחרי החגים עם אגוזים טחונים, יאממי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצא טעים במיוחד,
טיפה מלוח כך זה אמור לצאת?? או שהגזמתי עם המלח??
גם אצלי יצא מעט מלוח
לענ"ד אפשר להפחית מלח
ענין של טעםהמליחות.
אם מלוח לכן, תפחתנה במלח.

הכנתי עם קמח כוסמין
נגלה ראשונה שאפיתי מיד יצאה מעולה
שמתי במקרר ולמחרת רציתי להמשיך אבל העיסה היתה פירורית יותר מדי, ואחרי אפיה היה טעם שיותר דומה לכדורי שוקולד.
@hbecker מה אומרת? איך אפשר לתקן את זה? (חשבתי על עוד ביצה שתים)

מדמיינת את זה אחרי החגים עם אגוזים טחונים, יאממי.
כנראה בגלל ששמת במקרר.
ואז זה התקשה והפך פירורי.
אני הייתי מנסה להוסיף טיפונת מים. בהדגשה על טיפה
 

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טעימות
אבל ממש.
קצת פריכות בחוץ אבל רכות בפנים.
מושלמות ליד הקפה.

והעיקר-
כלום עבודה.
צפה בקובץ המצורף 727730

המתכון מתאים לכ-75 עוגיות לא גדולות.
זו כמות לא קטנה.
אל תפחיתו בשמן.
בסוכר אל תפחיתו יותר מחצי כוס. ועדיף שלא להפחית בכלל. המרקם יהרס.

מחממים תנור ל 170 מעלות

1.5 כוסות קקאו
2.5 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
4 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות אבקת אפיה
1.5 כפיות מלח
2 כוסות שוקולד צ'יפס/אגוזים קצוצים [לא לר"ה] /לא זה ולא זה ;)

מערבבים במיקסר קקאו, סוכר, שמן וביצים לתערובת אורירית אחידה.
מוסיפים את יתר הרכיבים.

מתקבלת תערובת קצת דביקה.
אם התערובת ממש ממש דביקה, מוסיפים עוד קצת קמח. [תלוי מאוד בסוג הקמח]

בעזרת ידיים לחות, יוצרים כדורים קטנים בקוטר של בערך 2 ס"מ

מניחים בתבנית מרופדת עם רווחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 10-12 דקות, לא יותר.
העוגיות מרגישות רכות אבל מתקשות מספיק אחרי שהן מתקררות.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר ההתקררות

צפה בקובץ המצורף 727728
שומרים בקופסא אטומה היטב בחוץ ליומיים. במקפיא לתקופה ארוכה.
צפה בקובץ המצורף 727729
hbecker האלופה!!!!
עשיתי עכשיו יצא מדהים!
בדיוק לפי ההוראות! ולפי התמונות!
(יוצא לך קצת טעם מתוק-מלוח? שילוב מדהים! אהבתי מאד!)

עשיתי היום גם את המתכון של התפו"א עם אבקת מרק בצל!
כולם לקקו את האצבעות!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
hbecker האלופה!!!!
עשיתי עכשיו יצא מדהים!
בדיוק לפי ההוראות! ולפי התמונות!
(יוצא לך קצת טעם מתוק-מלוח? שילוב מדהים! אהבתי מאד!)

עשיתי היום גם את המתכון של התפו"א עם אבקת מרק בצל!
כולם לקקו את האצבעות!!!!
כן יוצא מתוק עם קצת מליחות. ואני אוהבת את זה.

התפו"א באמת מוצלח. רץ אצלינו בד"כ בחגים


תודה
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כנראה בגלל ששמת במקרר.
ואז זה התקשה והפך פירורי.
אני הייתי מנסה להוסיף טיפונת מים. בהדגשה על טיפה

מתברר שזה בגלל שהכנתי עם כוסות של 250
עכשיו אופה עם כוסות של 250 ו-5 ביצים (והוספתי שוקולד טחון גס, 4 חבילות על הכמות הנ"ל)
ו...
קבלתי על עצמי שזהו. לא מכניסה עוד עוגיה אחת לפה הערב!!
:p :p
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה