עוגה דמוית גבינה
עם שדרוג מיוחד של ידידתי, הניקית האהובה ה"ה @hbecker
תבנית תנור דלונגי,
[יותר גדולה מתבנית ח.פ. גדולה ].
החמרים לבצק-שכבה ראשונה
2+1/2 כוסות קמח
3 חלמונים
1 אפיון
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1+1/4 חב' מרגרינה
*ערבבי את כל החמרים לבצק רך ופריך, הניחי פיסות, פיסות ע"ג פרגמנט'
היעזרי בפרגמנט נוסף ורדדי מעט להחלקה [הורידי את הפרגמנט העליון].
*אפי כ-10 דק'.
למילוי-שכבה שניה
1. ערבבי בסיר:
1+1/4 כוסות סוכר+8 כפות קורנפלור
2. הוסיפי 3 כוסות מים
הביאי לרתיחה תוך כדי ערבוב עד להסמכה. כבי את הלהבה.
3. הוסיפי 3/4 חב' מרגרינה ערבבי עד להמסה
4. הוסיפי:
1/2 כוס מיץ לימון
1 סוכר וניל
6 חלמונים
בחשי נמרצות כדי שהחלמונים לא תקרשנה.
5. הקציפי
9 חלבונים [3 מהבצק+6 מהמילוי]
1 כוס סוכר
6. ערבבי עם תערובת הפודינג.
7. צקי ע"ג הבצק.
8. אפי כ-3/4 ש' להזהבה. צנני.
לציפוי -שכבה שלישית
ישנן 2 דרכים:
א. ציפוי לבן
הקציפי 1 מיכל ריץ'+2 סוכר וניל
מרחי ע"ג העוגה.
ב.
ציפוי מקפיץ וואו! של הניקית המקסימה @hbecker
1. למריחה ע"ג העוגה המצוננת:
250 גר' מלית קרמל/קפוצ'ינו וכד'
כדאי להקפיא לכ-1/2 ש'.
2. הקציפי:
1+1/2 מיכלי ריץ'+1 חב' אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
*זלפי בצנטר כוכבי ע"פ העוגה
הקפיאי ופרסי לפרוסות עדינות.
אפשרות נוספת:
למרוח מלית אוכמניות במקום הקראמל
ולהחליף את אינסטנט הפודינג בטעם ריבת חלב באינסטנט פודינג בטעם וניל
הכנות נעימות
נ.ב.
זה בינתיים,
אם יתבקש עוד בסגנון, אשתדל בל"נ שבוע הבא
שבת שלום