וגם כמובן טעימה מאד,וואו! ממש מיוחד!
שמחת אותי ואני שמחה בשבילך
גם העלות שלה ממש לא יקרה ביחס למראה ולכמות שיוצא.
וגם כמובן טעימה מאד,וואו! ממש מיוחד!
שמחת אותי ואני שמחה בשבילך
אפשר להקפיא את העוגת תפוחים הונגרית?עוגת סנדביץ תפוחים הונגרית
לבצק:
3+1/2 כוסות קמח
1 כף תמצית וניל
1 חב' מרגרינה
4 חלמונים [אני שמה ביצה אחת]
1 אפיון
1/2 כוס חומץ
קליפת לימון
20 גר' שמרים
3/4 כוס סוכר
לושי לבצק וחלקי ל-2
למילוי:
2 ק"ג תפוחי עץ קלופים וגרורים
1 כף קינמון
1+1/4 כוסות סוכר
ערבבי הכל יחד
ההכנה:
1. רדדי עלה וחוררי בעזרת מזלג
2. פזרי פירורי בסקוויטים/פירורי לחם/קמח מצות
3. צקי את המילוי
4. כסי בעלה נוסף וחוררי במזלג.
5. משחי בביצה+כפית שמן
6. חרצי קווים אלכסוניים בעזרת הצד הקמור של המזלג.
לגיוון:
א. ניתן להעביר קווים אלכסוניים לכיוון אחד בלבד.
ב. אפשר ל-2 הכיוונים כמו וופל
ג. כשרוצים לשלוח פס מהעוגה אפשר להעביר את האלכסוניים במרווח של רוחב המזלג, מתקבל יפה מאד,
אבל אם פורסים את העוגה לפרוסות, לא כל פרוסה תקבל את הדוגמא.
ואז כדאי כמו שהצעתי בס' א' או ב'.צפה בקובץ המצורף 543335 צפה בקובץ המצורף 543336 צפה בקובץ המצורף 543337 צפה בקובץ המצורף 543338
בהחלט, מעולה בהקפאהאפשר להקפיא את העוגת תפוחים הונגרית?
@חדוי כנרת יקרה,3. הכניסי את חמרי הקרם בלהב של מעבד מזון או בבלנדר ועבדי לקרם חלק.
השהי במקרר כ-1/4 ש' בלבד להתייצבות.
ממש נוזלי? מעניין למה מנסה לחשוב מה יכול להיות.@חדוי כנרת יקרה,
אולי במקרה את פה?!
הכנתי עכשיו את עוגה המהממת שלך,
משום מה הקרם לא מתייצב לי במקרר, כבר יותר מרבע שעה עומד שם ויוצא נוזלי כזה...
עבדנו קשה ואני פוחדת שיתפקשש בדיוק בישורת האחרונה...
יש לך רעיון מה לעשות? למה זה ככה? ואולי זה אמור ךהיות כך
כן זה יצא נוזלי לצערי. לא פודינג בכלל. עברתי שוב על כל החומרים לוודא שאין לי איזו טעות..ממש נוזלי? מעניין למה מנסה לחשוב מה יכול להיות.
זה לא אמור לצאת ממרח אלא משהו כמו פודינג.
עונה על ההגדרה?
בכל מקרה תעדכני אותי זו עוגה שאופים במשפחתנו שנים טובות, בל"נ אשתדל להכין אותה שבוע הבא ונדווחכן זה יצא נוזלי לצערי. לא פודינג בכלל. עברתי שוב על כל החומרים לוודא שאין לי איזו טעות..
בסוף פשוט מרחתי ככה...
אז אני מאמינה שיהיה טעים, אלא מה קצת פחות פוטוגני...
לא נורא אף אחד לא יודע מה היה אמור לצאת חוץ ממני
אם יאכלו זה יעשה לי חשק לנסות שוב. ביום חמישי בע"ה בת מצווה
תודה על המחמאות.@חדוי כנרת העוגות שלך פצצה
אולי יש לך איזה מתכון חדש לחגים?
ואני יהיה קצת חוצפנית- אולי אפשר לעשות אשכול חדש/חוברת עם המתכונים שלך
אני אוהבת שזה מגיע עם תמונות והסבריםתודה על המחמאות.
אין צורך באשכול ובודאי לא חוברת
יש כאן בפורום עוגות ומתכונים מגוונים ומיוחדים ברמה גבוהה!
גם אני לומדת מהם ומשתדרגת מפעם לפעם.
כרגע אני מאד עמוסה, אם באמת יהיה ביקוש בל"נ אשתדל בכ"ז להביא עוד כמה מתכונים
טוב, ממש נלחצתי והכנתי היום את העוגה.בכל מקרה תעדכני אותי זו עוגה שאופים במשפחתנו שנים טובות, בל"נ אשתדל להכין אותה שבוע הבא ונדווח
אף אחד לא מכירה, לא זוכרת?מחפסת את המתכון שפעם פירסמו באחד החוברות לשבועות
זאת עוגה שוקולידית כזאתי שאין לה בצק,עוגה קשה כמו שוקולד
תודה
סליחה עם כאן זה לא האשכול המתאים לבקשות כאלו
לא כ"כ יפה בל סוף סוף היא הגיעה התמונהאתחיל עם עוגה טעימה ואהובה אצלינו, בעלת תפוקה רבה,
עוגת שכבות של גב' ש. אבלקוש מעתון המודיע ישן
בצק לבן, קרם חום, טורט חום קרם חום ושטרויסל
החמרים לבצק:
4 כוסות קמח
1 אפיון
1+1/2 חב' מרגרינה
1 ביצה [במקור 3 חלמונים]
5 כפות מיץ/מים
החמרים לטורט:
7 ביצים
2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אפיון
1/2 בקבוקון תמצית רום
1 כוס מים
1/2 כוס יין מתוק
1כפית קפה נמס
3 כפות קקאו
החמרים לקרם:
1 כוס אבקת סוכר
3/4 חב' מרגרינה
3 ביצים
2-3 כפות ליקר בננות/דובדבנים
4 כפות קקאו
2 כפות קפה נמס
ההכנה:
1. חלקי את הבצק ל-4,
1/4 אחד הקפיאי ואת יתר הבצק שטחי בתבנית גדולה=35*30 ס"מ
[אם מטרת העוגה לכיבוד, הייתי ממליצה בתבנית הענקית,
זה יוצא יותר נמוך, ממילא תפוקה יותר גדולה ומשתלב יפה בין עוגות נוספות במגש].
אפי להזהבה נאה וצנני.
2. הכיני את הטורט כהרגלך, אפי באותו גודל תבנית , צנני.
3. הכניסי את חמרי הקרם בלהב של מעבד מזון או בבלנדר ועבדי לקרם חלק.
השהי במקרר כ-1/4 ש' בלבד להתייצבות.
4. גררי את הבצק הקפוא במגררת עבה ואפי להזהבה, צנני ופוררי.
5. ההרכבה:
* מרחי מחצית הקרם ע"ג הבצק האפוי,
* הניחי את הטורט
* מרחי את הקרם הנותר
* פזרי את פירורי השטרויסל מעל.
בהצלחה
איזה עוגה זאת?טוב, ממש נלחצתי והכנתי היום את העוגה.
ב"ה הקרם יצא נהדר, הכנסתי 2 כפות ליקר בלבד ולא 3, אם כי לא נראה לי שזה כ"כ קריטי.
מצרפת תמונה של הקרם נוטף מהכף ממש באיטיות כמו פודינג
וגם כשהוא מרוח כבר על העוגה, צולם בכוונה לפני החלקה סופית כדי שתוכלי לראות שהוא ממש לא נוזל
צילמתי גם שתוכלי לראות זאת בשולי העוגה.
הקפאתי עכשיו את העוגה ומקווה שאספיק מחר לפרוס אותה ולצלם
איזה עוגה זאת?
בדיוק הדפסתי את המתכוןעוגות/עוגיות - עוגות טובות לחגים ולשמחות
ראשית אקדים מס' טיפים וכללים משלי: *כוס=200 מ"ל *ביצה=L *[אם משתמשים עם ביצים בגודל M, יש להשתמש בכוס של 170-180 מ"ל *תבנית גדולה=30*35 ס"מ *תבנית ענקית=37*34 ס"מ [של תנור דלונגי/סאוטר] *כל תבנית ח.פ. יש להכניס תבנית תנור רגילה לפיזור אחיד של חום התנור ואפיה תקינה. *יש לחמם את תנור האפיה 20 דק'...www.prog.co.il
מקווה בשבילך,בדיוק הדפסתי את המתכון
תודה !!!!
מקוה שיהיה מקום במקפיא לעוד עוגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: