עוגות/עוגיות עוגה בחושה מייפל-פקאן--

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עוגה טעימה
הכנתי לשבת..
יצאה מצוינת ומשובחת
רק משהו בטופינג לא יצא כמו שצריך...
השתמשתי בסוכר חום רגיל כי זה מה שהיה לי
איך זה אמור להיראות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עוגה טעימה
הכנתי לשבת..
יצאה מצוינת ומשובחת
רק משהו בטופינג לא יצא כמו שצריך...
השתמשתי בסוכר חום רגיל כי זה מה שהיה לי
איך זה אמור להיראות?
אמור להיראות כמו בתמונה
 

estik

משתמש פעיל
הכנתי את העוגה
יצא טעים ברמות!!!!
מאוד מאוד אהבנו!!!!!!!!!!!!!!
תודה!
 

SA MA

משתמש צעיר
הצליחה הרבה מעבר למה שדמיינתי.
ב"ה נסיון ראשון הניב תוצאה ממש ממש טובה.

בעוגה הזו תכבדו את בני הבית כשנסעד לכבוד בואו של המשיח.
אמן!


צפה בקובץ המצורף 1174350

3 תבניות אינגליש

לעוגה
6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר לבן
1 כוס שמן
1 כוס סירופ בטעם מייפל [אפשר כמובן מייפל אמיתי אבל זה ממש יקר, לכבודו של המשיח זה בטח שווה את המחיר]
1 אבקת אפיה
4.5 כוסות קמח מלא 80%, אפשר קמח לבן, שמים 1/4 כוס פחות
1 כוס חלב סויה או מים
100 גרם פקאן גרוס, אפשר סיני, אני השתמשתי בסיני כי זה מה שהיה לי בבית

מעט סירופ מייפל לזילוף על העוגה

לטופינג:
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר חום דחוס
1/3 כוס שמן
3/4 כוס פקאן סיני [אפשר גיל]
50 גרם שוקולד לבן+ 1 כפית שמן

מקציפים ביצים שלימות עם זוכר במקצף בלון למשך כ-5 דקות עד שמתקבלת תערובת קצפית, תפוחה ובהירה.
מורידים את קצב ההקצפה. מחליפים מקצף לוו של בחושות.
מוסיפים כוס שמן בקילוח דק תוך כדי ערבול במהירות לא גבוהה.
מוסיפים סירופ מייפל.
מגבירים מעט את קצב המיקסר ומוסיפים קמח וא.אפיה לסרוגין עם הנוזלים.
מערבלים עד שהבלילה אחידה.
הבלילה צריכה להיות נוזלית אבל לא דלילה.

מוסיפים בערבול איטי את הפקאן הסיני.

יוצקים לתבניות.

מזלפים מעט סירופ מייפל על העוגה. הסירופ המזולף מוסיף הרבה מאוד טעם.

מכינים טופינג:
מרסקים את הפקאנים לחתיכות קטנות, גדולות יותר מפקאן גרוס
מערבבים בקערה קמח, סוכר חום, שמן ופקאנים.

מפזרים על העוגות.

אופים ב 180 מעלות כ35-40 דקות עד שהעוגה יציבה. משך האפיה משתנה מתנור לתנור, עקבו אחר האפיה.

מוציאים מהתנור.
מקררים מעט את העוגות.

ממיסים שוקולד לבן עם שמן ומזלפים מעל לעוגות.

זהו.
צפה בקובץ המצורף 1174376צפה בקובץ המצורף 1174378

אה,
רגע.
שכחתי.

אפשר להכין גם כמאפינס.
ממלאים מהבלילה במנג'טים שנתונים בתבנית שקעים עד לגובה 3/4
מזלפים מעט מאוד סירופ מייפל על כל מאפינס.
מפזרים טופינג. אופים ב 180 מעלות כ-12-15 דקות עד שהמאפינס יבשים. שימו לב לא להביא אותם למצב של "אובר בייקד", אפית יתר.

מזלפים שוקולד לבן מומס

צפה בקובץ המצורף 1174401צפה בקובץ המצורף 1174402צפה בקובץ המצורף 1174403
באיזה כוס את משתמשת למתכון הנ"ל?כמה מ"ל?
 

SA MA

משתמש צעיר
יצא ממש ממש טעים!!
אבל מתלבטת לגבי האוריריות של העוגות האם יצא לי טוב-
אחרי שמקציפים את הביצים ומוסיפים את הקמח-העיסה אמורה להצטמק משמעותית או שלא?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצא ממש ממש טעים!!
אבל מתלבטת לגבי האוריריות של העוגות האם יצא לי טוב-
אחרי שמקציפים את הביצים ומוסיפים את הקמח-העיסה אמורה להצטמק משמעותית או שלא?
מורידים מהירות הקצפה
מצטמק אבל לא הייתי אומרת שמשמעותית
 

efrat.walla

משתמש פעיל
הכנתי כבר כמה פעמים וזה נכנס למתכונים הקבועים,
עוגה ממש מעולה! יוצאת רכה וטעימה. גיוון לעוגות טורט
אישית שמתי אגוזי מלך קצוצים, וקצת פקאן מסוכר, יצא מצוין גם כך.
תודה רבה
 

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הצליחה הרבה מעבר למה שדמיינתי.
ב"ה נסיון ראשון הניב תוצאה ממש ממש טובה.

בעוגה הזו תכבדו את בני הבית כשנסעד לכבוד בואו של המשיח.
אמן!


צפה בקובץ המצורף 1174350

3 תבניות אינגליש

לעוגה
6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר לבן
1 כוס שמן
1 כוס סירופ בטעם מייפל [אפשר כמובן מייפל אמיתי אבל זה ממש יקר, לכבודו של המשיח זה בטח שווה את המחיר]
1 אבקת אפיה
4.5 כוסות קמח מלא 80%, אפשר קמח לבן, שמים 1/4 כוס פחות
1 כוס חלב סויה או מים
100 גרם פקאן גרוס, אפשר סיני, אני השתמשתי בסיני כי זה מה שהיה לי בבית

מעט סירופ מייפל לזילוף על העוגה

לטופינג:
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר חום דחוס
1/3 כוס שמן
3/4 כוס פקאן סיני [אפשר גיל]
50 גרם שוקולד לבן+ 1 כפית שמן

מקציפים ביצים שלימות עם זוכר במקצף בלון למשך כ-5 דקות עד שמתקבלת תערובת קצפית, תפוחה ובהירה.
מורידים את קצב ההקצפה. מחליפים מקצף לוו של בחושות.
מוסיפים כוס שמן בקילוח דק תוך כדי ערבול במהירות לא גבוהה.
מוסיפים סירופ מייפל.
מגבירים מעט את קצב המיקסר ומוסיפים קמח וא.אפיה לסרוגין עם הנוזלים.
מערבלים עד שהבלילה אחידה.
הבלילה צריכה להיות נוזלית אבל לא דלילה.

מוסיפים בערבול איטי את הפקאן הסיני.

יוצקים לתבניות.

מזלפים מעט סירופ מייפל על העוגה. הסירופ המזולף מוסיף הרבה מאוד טעם.

מכינים טופינג:
מרסקים את הפקאנים לחתיכות קטנות, גדולות יותר מפקאן גרוס
מערבבים בקערה קמח, סוכר חום, שמן ופקאנים.

מפזרים על העוגות.

אופים ב 180 מעלות כ35-40 דקות עד שהעוגה יציבה. משך האפיה משתנה מתנור לתנור, עקבו אחר האפיה.

מוציאים מהתנור.
מקררים מעט את העוגות.

ממיסים שוקולד לבן עם שמן ומזלפים מעל לעוגות.

זהו.
צפה בקובץ המצורף 1174376צפה בקובץ המצורף 1174378

אה,
רגע.
שכחתי.

אפשר להכין גם כמאפינס.
ממלאים מהבלילה במנג'טים שנתונים בתבנית שקעים עד לגובה 3/4
מזלפים מעט מאוד סירופ מייפל על כל מאפינס.
מפזרים טופינג. אופים ב 180 מעלות כ-12-15 דקות עד שהמאפינס יבשים. שימו לב לא להביא אותם למצב של "אובר בייקד", אפית יתר.

מזלפים שוקולד לבן מומס

צפה בקובץ המצורף 1174401צפה בקובץ המצורף 1174402צפה בקובץ המצורף 1174403
@ה. בקר רשמת באשכול כאן שהכנת את העוגה עם כוס ח"פ של שתיה קרה.
אני מכינה את כל העוגות והמאפים על פי כוס מדידה שהיא 236 מל' (קצת יותר מכוס ח"פ של שתיה חמה)
אם אכין כך את העוגה שלך, לא יצא לי טוב?
כי אמנם העיקר זה למדוד את כל החומרים באותה כוס אבל אולי תחסר ביצה?

אשמח לתשובתך. וממש תודה על המתכון!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר רשמת באשכול כאן שהכנת את העוגה עם כוס ח"פ של שתיה קרה.
אני מכינה את כל העוגות והמאפים על פי כוס מדידה שהיא 236 מל' (קצת יותר מכוס ח"פ של שתיה חמה)
אם אכין כך את העוגה שלך, לא יצא לי טוב?
כי אמנם העיקר זה למדוד את כל החומרים באותה כוס אבל אולי תחסר ביצה?

אשמח לתשובתך. וממש תודה על המתכון!
הייתי מוסיפה ביצה
 

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
סוכר לבן בטופינג ממש יהרוס?
 

פרינזי

משתמש צעיר
מאז שראיתי את המתכון הזה,
זה העוגה של שבת
אין סיכוי שבת בלעדיה...
קלה להכנה, עשירה בטעם,
ממש עוגה מושלמת.
השבת היו לי אורחים וכולם התלהבו!
תודה רבה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ה'

לג הוֹרֵנִי יי דֶּרֶךְ חֻקֶּיךָ וְאֶצְּרֶנָּה עֵקֶב:לד הֲבִינֵנִי וְאֶצְּרָה תוֹרָתֶךָ וְאֶשְׁמְרֶנָּה בְכָל לֵב:לה הַדְרִיכֵנִי בִּנְתִיב מִצְוֹתֶיךָ כִּי בוֹ חָפָצְתִּי:לו הַט לִבִּי אֶל עֵדְוֹתֶיךָ וְאַל אֶל בָּצַע:לז הַעֲבֵר עֵינַי מֵרְאוֹת שָׁוְא בִּדְרָכֶךָ חַיֵּנִי:לח הָקֵם לְעַבְדְּךָ אִמְרָתֶךָ אֲשֶׁר לְיִרְאָתֶךָ:לט הַעֲבֵר חֶרְפָּתִי אֲשֶׁר יָגֹרְתִּי כִּי מִשְׁפָּטֶיךָ טוֹבִים:מ הִנֵּה תָּאַבְתִּי לְפִקֻּדֶיךָ בְּצִדְקָתְךָ חַיֵּנִי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה