דרוש מידע עד מתי אפשר להרעיש לשכנים בבניית סוכה?

מצב
הנושא נעול.

שלומי12

משתמש סופר מקצוען
יש שעות שלא צריך שהשכן יבקש בשביל שתפסיק!!
טוב זה ציטוט חלקי ומגמתי ביותר (בכלל הוצאת דברים מהקשרם) מהודעתי שנכתבה ביום שישי, ונמחקה (למה?) לפני שעה קלה, ובכלל זה נמחקה תגובתי להודעה זו. (למה?)

ובכל זאת כפי שכתבתי ביום שישי (כמעט מילה במילה) שדבריי בהודעה (המחוקה) התייחסו במישרים אף בשעות סבירות ביותר. ואם השכן מבקש ממך להפסיק צריך להפסיק. וממילא אין גם מקום לטיעון בתגובה הבאה של @112123
בתקווה להבנה.

כל טוב וחג שמח לכולם.

קלסר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מי מרעיש בין יו"כ לסוכות
הוא זה שמרעיש גם באמצע השנה
כי הוא החליט פתאום שצריך לתקן מדף ושוכח שברגעים אלו השכנה מרדימה את ילדיה
והוא גם זה שידליק את הבוקסה ישר בצאת החג בפול ווליום בתוך הסוכה ולא יתן לילדים העייפים שבסוכות השכנות לישון כי עד 11 מותר להרעיש

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מילא לבנות סוכה. אבל למה חייבים לפרק ב-2 בלילה? אלוקים!! ועם מברגה, בקולות דיבור שנכנסים לתוך חדר השינה.
ואחרי שבעלי ואני מתעוררים, גם הקטנה מתעוררת. בבעתה. ואני מרדימה אותה. וזה עוזר עד הפעם הבאה שהמקדחה נוהמת.
זה תופס את המדרכה? אל תלחך להקפות שניות/ תחזור מהרבה יותר מוקדם/ אל תנה סוכה/ תקום בנץ ותפרק אותה מיד לאחר התפילה (כן, עוד לפני כוס הקפה...)
והשיא: שרבבתי ראש מהחלון ועדכנתי את החצופים שהשעה שתיים בלילה והילדים מתעוררים. תגובת אחד הנחמדים: שיתעוררו...
אז אם אתה מזהה את עצמך - תדע שאין לי מילה טובה לומר לך. באמת שלא.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מילא לבנות סוכה. אבל למה חייבים לפרק ב-2 בלילה? אלוקים!! ועם מברגה, בקולות דיבור שנכנסים לתוך חדר השינה.
ואחרי שבעלי ואני מתעוררים, גם הקטנה מתעוררת. בבעתה. ואני מרדימה אותה. וזה עוזר עד הפעם הבאה שהמקדחה נוהמת.
זה תופס את המדרכה? אל תלחך להקפות שניות/ תחזור מהרבה יותר מוקדם/ אל תנה סוכה/ תקום בנץ ותפרק אותה מיד לאחר התפילה (כן, עוד לפני כוס הקפה...)
והשיא: שרבבתי ראש מהחלון ועדכנתי את החצופים שהשעה שתיים בלילה והילדים מתעוררים. תגובת אחד הנחמדים: שיתעוררו...
אז אם אתה מזהה את עצמך - תדע שאין לי מילה טובה לומר לך. באמת שלא.
רק תלונות יש לכם..
היום איסרו חג...
היום בין הזמנים..
הכללל מותר לעשות גם בלילות :sneaky:

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
רק תלונות יש לכם..
היום איסרו חג...
היום בין הזמנים..
הכללל מותר לעשות גם בלילות :sneaky:
רק.
הבלגנו כל החג על רעשים בלתי פוסקים מכל הסוכות שמסביב. על הסוכה של X שהיתה עליה לרגל לכל הצאצאים. על הסוכה של Y שהביאה את מיטב המתלמדים לאורגן, ובזמנים שהוא לא עבד - המוזיקה מילאה את המרחב (לא שמעתי את התינוק צורח בחדר, למשל. כי המוזיקה שאגה בפול ווליום). התעלמנו מהסוכה של Z שהתופים שם פמפמו במוח עד כאבי ראש.
סוכות. נו.
אבל די. לא הגזימו האנשים. בכלל.
(הבנתי שזה נכתב בהומור. אבל התסכול מגיע לעננים, שאין לנו סבלנות לצחוק)

תילתן

משתמש סופר מקצוען
רק.
הבלגנו כל החג על רעשים בלתי פוסקים מכל הסוכות שמסביב. על הסוכה של X שהיתה עליה לרגל לכל הצאצאים. על הסוכה של Y שהביאה את מיטב המתלמדים לאורגן, ובזמנים שהוא לא עבד - המוזיקה מילאה את המרחב (לא שמעתי את התינוק צורח בחדר, למשל. כי המוזיקה שאגה בפול ווליום). התעלמנו מהסוכה של Z שהתופים שם פמפמו במוח עד כאבי ראש.
סוכות. נו.
אבל די. לא הגזימו האנשים. בכלל.
(הבנתי שזה נכתב בהומור. אבל התסכול מגיע לעננים, שאין לנו סבלנות לצחוק)
"שלי שלי ושלך שלי"
כל התורה על רגל אחת, לעצרי.

בנצו'ש

משתמש פעיל
הכותרת לא נכונה אין כזה דבר שאפשר להרעיש לשכנים השאלה עד מתי זה מתחיל להפריע שיהיה בהצלחה

112123

משתמש מקצוען
להלן מידע שימושי
אם מחייגים למספר 100
יש ארגון נחמד ששולח אנשים לבושים בכחול והם עוזרים בנושא הנ"ל
היה בית כנסת שהרשה לעצמו להתחיל ב22:30 את שמחת בית השואבה (כמובן בפול ווליום ובין בניינים)
הצפי היה שהם יסימו אחרי 1:00 בלילה
התקשרתי לארגון הנ"ל ופשוט הם באו ונתקו את החשמל של התזמורת
דרך אגב זה ממש לא היה ברמת גן או צפון תל-אביב

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
להלן מידע שימושי
אם מחייגים למספר 100
היה בית כנסת שהרשה לעצמו להתחיל ב22:30 את שמחת בית השואבה (כמובן בפול ווליום ובין בניינים)
אני הכי הכי נגד רעש לשכנים ואני גם כועסת מאד! כשמעירים לי את הילדים בשעות הזויות
אבל עדיין לא חושבת שזו הדרך,
איך היית מרגיש אם היו הורסים לך את שמחת בית השואבה או כל אירוע אחר בשעה 11 בלילה?
שוב- כמובן לא מצדיקה את הרעש וההפרעה ועדיין...

112123

משתמש מקצוען
איך היית מרגיש אם היו הורסים לך את שמחת בית השואבה או כל אירוע אחר בשעה 11 בלילה?
שקיבלתי את מה שמגיע לי...

יש אנשים שחושבים שכל מה שעושים עבור דבר שבקדושה מותר ללא שום אפשרות לבקר את מעשיהם
מבחינתם להוריד קרוון באמצע הכביש בגן וורשא בתור בית כנסת, ואיך חלילה אפשר אח"כ לפרק את בית ה'...

דרך אגב אני למחרת בשעה 5:30 בבוקר הייתי צריך לנסוע לצפון
אז אני אסכן את החיים שלי ושל משפחתי ואסע הלוך ושוב לצפון אחרי 36 שעות ללא שינה רק כי הגבאי החליט להתחיל את החגיגה בשעה לא הגיונית?!
או שאולי אני אחפש מלון קרוב רק כי אני מעוניין... לישון???

באמת שיש אנשים שאני לא זכיתי להבין אותם
איך הם יכולים לחיות תוך התעלמות מוחלטת מהסובב
אותו ביה"כ גם בנה סוכה בשעה 00:30 עם פטיש ועם מברגת אימפקט (מי שמכיר את הרעש שזה עושה)
הם גוררים ספסלים בקולי קולות בשעה 3:00 בלילה
כך שאנחנו כל יום נתונים לחסדיהם אם יואילו בטובם להרשות לנו לישון

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
להלן מידע שימושי
אם מחייגים למספר 100
כיבוס מילים כ''כ נחמד ומתוק - נשמע מעניין !!!

אני מאוד מבין אותך - זה באמת מפריע ולא נורמלי !!!!!

אבל מקבל ''רגליים קרות'' רק מלדמיין ולחשוב על עצמי מסתובב עם חבילה / פעולה כזו של מניעת שמחה וריקודים לעשרות איש....

ושוב לא מוריד כלום מעצם ההפרעה והרעש שעשו לך ממש שלא בצדק.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
להלן מידע שימושי
אם מחייגים למספר 100
עמדתי בחלון. הם הסתכלו עלי, ואני עליהם. אם הם היו מעזים להמשיך - הייתי מתקשרת למטרה, וזה היה מוחלט אצלי. בסוף הם נענו למבטי ועזבו את השטח...

112123

משתמש מקצוען
אבל מקבל ''רגליים קרות'' רק מלדמיין ולחשוב על עצמי מסתובב עם חבילה / פעולה כזו של מניעת שמחה וריקודים לעשרות איש....
תסתכל מה כח ההרגל עושה
התרגלת שמותר לרמוס כל זכות של השני וכבר אתה חושש להיות הרע בסיפור בכך שאתה מונע מאחרים לחגוג
ואם הם היו עושים מדורת ל"ג בעומר שממיסה לך את התריסים?
היית אומר:
מקבל ''רגליים קרות'' רק מלדמיין ולחשוב על עצמי מסתובב עם חבילה / פעולה כזו של מניעת שמחה וריקודים לעשרות איש....
אז מה?
כסף, זה מה שמשנה?!
לישון זה פריווילגיה או דרישה מוגזמת?!
הם מזיקים לי וללא כל היתר
בין אם זה ממונית ובין אם זה בכל צורה שהיא
ואני אפסיק את הנזק
ואם המצפון שלך מדגדג
תסביר לעצמך שאתה מונע קיטרוג בשמים כנגדם על כך שהם גוזלים את שנת אחרים ועוזר להם להמנע מעבירה
הם בדיוק כמו ילד קטן שצריך הכוונה והדרכה

112123

משתמש מקצוען
ילמדנו רבינו איזה מין היזק זה ?
אחרי 120 יסבירו לך...
הם קצת יותר מוסמכים מהמכלול שגם הם בעצמם כותבים
הבהרה: המידע במכלול נועד להעשרה בלבד ואין לראות בו פסיקה הלכתית.[

יש ביטוי מוכר "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות"
ואני חושב שהיום צריך לשנות את זה ל"הדרך לגיהנום רצופה בלומדס "

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה