שום שום עבירה בלגזול את שנתו של השני?אין שום עבירה בזה להרעיש בלילה בוודאי לדבר מצוה
עבירה = איןשום שום עבירה בלגזול את שנתו של השני?
להפריע? להעיר ילדים קטנים משנתם?
להרוס לשכנים את כל היום למחרת? להרעיש בלילה?
מקווה שאנחנו לא שכניםאני עדיין עומד על שלי
אין שום עבירה בזה להרעיש בלילה בוודאי לדבר מצוה
בטח שלא גהינום ...
אני גם נגד להזמין משטרה,עבירה = אין
יפה זה לא
מכאן ועד היתר להזמין משטרה הדרך ארוכה
אדרבה תביאו לכאן מו"ץאבל בקשר לעבירה- השאלה היא איך מגדירים עבירה...
להציק לשני ולהזיק לו בזמן, כח, ערנות, שעות עבודה וכו' זו נראית לי בעיה הלכתית
ילמדנו כבודו היכן הגבול.עבירה = אין
יפה זה לא
מכאן ועד היתר להזמין משטרה הדרך ארוכה
זה לא כ"כ מקרי קיצון אלא קורה הרבה בשכונות חרדיות,יש מקרי קיצון מזעזעים!!! כפי שהובאו כאן. אבל בתכלס' בכללי יש כאן דרמה על כלום!
תפסיקו להפוך את זה לבעיית הציבור החרדי אז פעם ב... יש איזה שכן רע שבונה (או מפרק) סוכה בשעות מאוחרות או עושה שמחת בית השואבה, אתם אל תעשו את זה. אני גר בעיר חרדית ובתכל'ס הכל טוב גם אם לפעמים פחות! יאללה בעיה הבאה של הציבור החרדי שמישהו רוצה לפרוק..
אתה יודע מה הבעיה אצלנויש מקרי קיצון מזעזעים!!! כפי שהובאו כאן. אבל בתכלס' בכללי יש כאן דרמה על כלום!
תפסיקו להפוך את זה לבעיית הציבור החרדי אז פעם ב... יש איזה שכן רע שבונה (או מפרק) סוכה בשעות מאוחרות או עושה שמחת בית השואבה, אתם אל תעשו את זה. אני גר בעיר חרדית ובתכל'ס הכל טוב גם אם לפעמים פחות! יאללה בעיה הבאה של הציבור החרדי שמישהו רוצה לפרוק...
הציבור שלנו נרתעים להזמין משטרהאני גם נגד להזמין משטרה,
יש לדבר ויש לדברזה לא כ"כ מקרי קיצון אלא קורה הרבה בשכונות חרדיות,
ועכשיו יצאה תקופה רצופה של רעש: בניית סוכות, פירוקם, שמחת בית השואבה, הקפות שניות וכו' כך שבאמת יש מה לנסות לדבר על זה עכשיו,
לדעתי בכל אופן.
זה נכון, כמובן שתלוי מתי!הציבור שלנו נרתעים להזמין משטרה
וכשאין לאותם קומץ של מציקים סידרתים מורא מלכות כי אף אחד לא מתלונן עליהם הם עושים ככל העולה על רוחם
יש משטרה בדיוק בשביל מקרים כאלהי
ילמדנו כבודו היכן הגבול.
כששנה שעברה הייתי עם סיבוך רפואי ותופים הטריפו לי את השכל - ניגשתי לשכנים וביקשתי להרגיע. למען הסר ספק, זה היה לאחר 11 בלילה.
בן החמש ניגש לדלת והודיע לי שזו שמחת בית השואבה ומותר.
הבת שלי התעוררה ושאגה - אין עם מי לדבר. בעלי לא נרדם והתקשה לקום בבוקר לתפילה. כל היום היה סהרורי מעייפות, ושעות של לימוד הלכו לפח. על עצמי אני לא מדברת.
והם? שמחת בית השואבה!!!
כל הכבוד!!להלן מידע שימושי
אם מחייגים למספר 100
יש ארגון נחמד ששולח אנשים לבושים בכחול והם עוזרים בנושא הנ"ל
היה בית כנסת שהרשה לעצמו להתחיל ב22:30 את שמחת בית השואבה (כמובן בפול ווליום ובין בניינים)
הצפי היה שהם יסימו אחרי 1:00 בלילה
התקשרתי לארגון הנ"ל ופשוט הם באו ונתקו את החשמל של התזמורת
דרך אגב זה ממש לא היה ברמת גן או צפון תל-אביב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: