בסוף בסוף סקר זה לא מפקד אוכלוסין,עץ כ4% (אלה שמצביעים)
אנו רואים את המגמות בצורה מדוייקת.
וגם אם יש 100/200 קולות שלא נספרו נכון,
ויש חסידים שהצביעו לשס, דרך או דגל וכן להפך
עדיין איך שתסובב את זה האחוזים לא ישתנו משמעותית.
בסוף בסוף סקר זה לא מפקד אוכלוסין,עץ כ4% (אלה שמצביעים)
רק הוספתי את השורה שדילגת.בסוף בסוף סקר זה לא מפקד אוכלוסין,
אנו רואים את המגמות בצורה מדוייקת.
וגם אם יש 100/200 קולות שלא נספרו נכון,
ויש חסידים שהצביעו לשס, דרך או דגל וכן להפך
עדיין איך שתסובב את זה האחוזים לא ישתנו משמעותית.
אז הסקר הסתיים ויש תוצאות מעניינות!
צפה בקובץ המצורף 1589014
בשביל שיהיה לכם קל =
ניתוח התוצאות ברמה ד' - בערך:
32% חסידים (מיינסטרים)
19% ליטאים (מיינסטרים)
28% ש"ס - ציבור ספרדי מגוון (גם מודרני בחלקו)
21% מודרנים ודתיים מגוון
וזה לא כולל את החסידים הקנאים שלא מצביעים:
תולדות אהרן
תולדות א"י
דושינסקי
פרושים 50%
משכנות הרועים
תפארת ירושלים
אנשי
מאיפה יש לך נתונים לפי קלפיות ?אז הסקר הסתיים ויש תוצאות מעניינות!
צפה בקובץ המצורף 1589014
מה לא מדויק?יש הרבה ליטאים שהצביעו אבוטבול ככה שזה לא מדויק בכלל
"הרבה" ליטאים.. אולי כמה עצניקים שניסו לדפוק את גרינברג מה שלא כ"כ הלך,יש הרבה ליטאים שהצביעו אבוטבול ככה שזה לא מדויק בכלל
למה לא ראינו אותם עד היום?העניין של הדרך מעניין אותי מאוד: כל מצביע חמישי שייך לדבר הזה שמעולם לא שמעתי עליו. מישהו יכול להסביר? בלי לשון הרע ובלי פוליטקיה. רק הסבר אובייקטיבי מי זה הכמות האדירה הזו ואיך לא ראינו אותם עד היום?
העניין של הדרך מעניין אותי מאוד: כל מצביע חמישי שייך לדבר הזה שמעולם לא שמעתי עליו. מישהו יכול להסביר? בלי לשון הרע ובלי פוליטקיה. רק הסבר אובייקטיבי מי זה הכמות האדירה הזו ואיך לא ראינו אותם עד היום?
בטח ראינו את דרך. אי אפשר לשכוח את "טוב"?
יש שתי סוגים. (כתבו את זה חכמים ממני).העניין של הדרך מעניין אותי מאוד: כל מצביע חמישי שייך לדבר הזה שמעולם לא שמעתי עליו. מישהו יכול להסביר? בלי לשון הרע ובלי פוליטקיה. רק הסבר אובייקטיבי מי זה הכמות האדירה הזו ואיך לא ראינו אותם עד היום?
לחרדי שאינו מודרני שמבקש למחות היו 3 מפלגות שאינן שייכות לקהילה שלו אבל אינן מודרניות.התכוונתי לכמויות
להגיד שכל חרדי חמישי הוא מודרני ברמה כזו שהוא לא יכול להזדהות עם שום מפלגה חרדית? לא נראה לי שזה אכן המצב.
לפי המתואר, זה לא נראה שיש בכל בניין אחד כזה, אלא לפחות ארבעה. וזה בפירוש לא המצב.
ההשערה שלי (בלי להכיר את המצב) שמדובר בחרדים רגילים שהצביעו להם כמחאה וכו'. והשאלה מאיפה הם הגיעו?
שוב, השערה בלבד: בבחירות הקודמות קודמות גור קיבלו 1 בעלזא 1 וכח 2 הפעם גור 3 וכח 2.5 אז איפה הגידול הטבעי המקביל?
האם ייתכן שזה השני מנדטים האבודים? אני רק שואל ולא חלילה נוקט עמדה כלשהי.
יש ברמה ד' 6,098 בעלי זכות הצבעה.אני לא יודע כמה בעלי זכות בחירה יש ברמה ד', אבל 10,000 נשמע לי הגיוני, וגם שזה עגול...
ואם נחשב לפי זה אז התוצאות הם כדלהלן:
כל מצביע חמישי שייך לדבר הזה שמעולם לא שמעתי עליו. מישהו יכול להסביר?
ייתכן שהוא יכול להזדהות עם מפלגה חרדית קיימת אבל עם "דרך" הוא עוד יותר מזדהה.להגיד שכל חרדי חמישי הוא מודרני ברמה כזו שהוא לא יכול להזדהות עם שום מפלגה חרדית? לא נראה לי שזה אכן המצב.
לפי המתואר, זה לא נראה שיש בכל בניין אחד כזה, אלא לפחות ארבעה. וזה בפירוש לא המצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: