בקריה חפציבה ורמה ב' אין כמעט מודרנים.בשכונות החרדיות המובהקות (דהיינו לא כולל רמה א' ועוד שכונה) אין בבית שמש יותר מודרנים (ברמה של לב ודרך) מביתר.
ברמה א' ג' וד' יש יותר מודרנים מביתר.
בקריה חפציבה ורמה ב' אין כמעט מודרנים.בשכונות החרדיות המובהקות (דהיינו לא כולל רמה א' ועוד שכונה) אין בבית שמש יותר מודרנים (ברמה של לב ודרך) מביתר.
אני מתעסק במכירה ישירות לבתים ורוב רובם של הלקוחות שלי הם ליטאיםיש ידיעות סותרות בענין הזה. האם זה מבוסס?
זה לא נכון.שימו לב לדבר נוסף
בשונה מהחסידים לליטאים לוקח הרבה זמן להגיע לשכונה חדשה
הם חייבים שהכל יהיה מפותח וכו
לכן אני חושב שרוב השכירויות בד' בעלי הדירה הם ליטאים שיגיעו באיזה שהוא שלב (השערה שאשמח אם מישהו יצליח להוכיח אם היא נכונה או לא)
שימו לב לדבר נוסף
בשונה מהחסידים לליטאים לוקח הרבה זמן להגיע לשכונה חדשה
הם חייבים שהכל יהיה מפותח וכו
לכן אני חושב שרוב השכירויות בד' בעלי הדירה הם ליטאים שיגיעו באיזה שהוא שלב (השערה שאשמח אם מישהו יצליח להוכיח אם היא נכונה או לא)
אני מתעסק במכירה ישירות לבתים ורוב רובם של הלקוחות שלי הם ליטאים
אני מפרסם באופן שווה בכל רמה ד' ואני רואה שבד' 4 יש אחוז גבוה באופן יחסי וגם אני מכיר הרבה ליטאים שקנו שם ושמעתי ממתווכים שחסידים מכרו שם כדי לעבור לד' 3 וכן להיפך
אני חושב שד' 3 היא הכי חסידית מכולם לאחמ"כ ד1 שגם אחוז גדול של חסידים ולאחמ"כ ד2 שיש שם אחוז די גדול של ליטאים והכי ליטאית תהיה ד4
אין לי כח לעבור קלפיות ולבדוק אולם זה נראה לי המ
אני קצת מעורב בשכונה ויש לי רשימה של כמה מאות חסידים שקנו שם דירות בשוק חופשי (מלבד הזוכים במחיר למשתכן)אני מתעסק במכירה ישירות לבתים ורוב רובם של הלקוחות שלי הם ליטאים
אני מפרסם באופן שווה בכל רמה ד' ואני רואה שבד' 4 יש אחוז גבוה באופן יחסי וגם אני מכיר הרבה ליטאים שקנו שם ושמעתי ממתווכים שחסידים מכרו שם כדי לעבור לד' 3 וכן להיפך
אני חושב שד' 3 היא הכי חסידית מכולם לאחמ"כ ד1 שגם אחוז גדול של חסידים ולאחמ"כ ד2 שיש שם אחוז די גדול של ליטאים והכי ליטאית תהיה ד4
אין לי כח לעבור קלפיות ולבדוק אולם זה נראה לי המצב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: