עושה רושם של מכורה...אין לי מה שכתבת, מה שיש לי:
כי אבי ואמי
לולא האמנתי
פעמוני רוח
עניה סוערה
כי אבי ואמי
איזה אוסף מרשים!!!
עושה רושם של מכורה...אין לי מה שכתבת, מה שיש לי:
כי אבי ואמי
לולא האמנתי
פעמוני רוח
עניה סוערה
כי אבי ואמי
אשמח בעד עניה סוערהאין לי מה שכתבת, מה שיש לי:
כי אבי ואמי
לולא האמנתי
פעמוני רוח
עניה סוערה
כי אבי ואמי
כחסידית גם אני לא ממש מכירה את המושגים האלו. אז גם אני יכולה להזדהות עם הגיבורה?טוב אז אחרי כל הדיבורים על צומת ניו יורק קרית ספר ובגלל שאני בת של מתחזק אמנם לא חילוני שחזר בתשובה אבל בכל אופן בתחום... אני עכשיו עם הספר. ההתחלה נראית מבטיחה מאוד. איך שנחמי ניסתה להתאים את עצמה לחברות ואיך שהיא לא יודעת מושגים חרדיים רגילים כמו "סידור מלא" ו"שטעלע" אפילו שגדלה כחרדית כל חייה. למי שכתבה שזה רק לבנים של אמריקאים אני לא חושבת שזה נכון גם ישראלים יכולים להזדהות עם זה.
אמשיך לקרוא ואעדכן על העלילה.
מה שהכי בולט לי שזה מאוד זורם כתיבה מצוינת.
@ליבי קלייןמישהי יודעת אם יש דרך לשלוח תגובות לליבי קליין?
הספר מהמם מאודיווו לא ידעתי
מי הגיבורים הפעם?
אפשר פרטים?אשמח בעד עניה סוערה
מתאים לנשים. אין בו דבר בעייתי לנערות, הוא פשוט ברמה. מתאים גם לבחורות.
הוא לא ממש עוסק בהתאקלמות, הגיבורה שלו היא בת לבעלי תשובה אמריקאיים. הוא כן מדבר על ההשלכות של ההתאקלמות, ועל ההשתלבות בכלל. מאד מאד יפה ואמיתי ונוגע.
זה לא בדיוק ניו יורק- זו פלורידה או קליפורניה. לא זוכרת בדיוק. כתוב באותנטיות מדהימה ומכניס מאד לאוירה.
בהחלט חיים את הרקע.
טוב אז אחרי כל הדיבורים על צומת ניו יורק קרית ספר ובגלל שאני בת של מתחזק אמנם לא חילוני שחזר בתשובה אבל בכל אופן בתחום... אני עכשיו עם הספר. ההתחלה נראית מבטיחה מאוד. איך שנחמי ניסתה להתאים את עצמה לחברות ואיך שהיא לא יודעת מושגים חרדיים רגילים כמו "סידור מלא" ו"שטעלע" אפילו שגדלה כחרדית כל חייה. למי שכתבה שזה רק לבנים של אמריקאים אני לא חושבת שזה נכון גם ישראלים יכולים להזדהות עם זה.
אמשיך לקרוא ואעדכן על העלילה.
מה שהכי בולט לי שזה מאוד זורם כתיבה מצוינת.
אני קיבלתי מתנה לחג את הספר 'צומת ניו יורק קרית ספר' של רינה יגרכחסידית גם אני לא ממש מכירה את המושגים האלו. אז גם אני יכולה להזדהות עם הגיבורה?
זה ספר שמדבר על אישה בחורבן בית שני, איך היא חוותה את חורבן בית המקדש, המאבק שהיה אז בין זרמים בעמ"י, בגדול ספר עצוב אני אישית קוראת אותו בתשעה באב, מאוד מחבר.אפשר פרטים?
לא שמעתי על הספר הזה, וזה לא דבר שכיח
אפילו גיטי אדלר ופרומי חברתה, מהסדרה הראשונההספר מהמם מאוד
כמו כל הספרים המדהימים שלה!
היא מסכמת בספר הזה את כל הספרים שלה ..
ספר מלא אמונה!
וכתוב בצורה מדהימה!
ממליצה!
הגיבורים בו זה:
הערשי שכטר (זה שמתנדנד בערסל... נשוי ל..... לא מגלה)
יותם שפירא
מאשי שיפמן
יענקל ופסיה
שייני רובין
מיכלי ויפלד(כרמי?)
ונראה לי שכמעט כל הדמויות מוזכרות בספר הזה...
כן היה שם חלק על נטע אבל ממש קטן.אפילו גיטי אדלר ופרומי חברתה, מהסדרה הראשונה
רק נטע היתה חסרה לי.
@ליבי קליין
יש מצב שבסדרה הבאה נטע תקפוץ לביקור?
לדעתי פחותשמים וארץ יתאים למי שלא קרא את כל גלריית הספרים של ליבי קליין?
קשה מאד. אלא אם כן את מקבלת תקציר על כל הדמויות. גם למי שקראה הכל לוקח כמה עמודים להיזכר בכולם ולהיכנס לעניינים.שמים וארץ יתאים למי שלא קרא את כל גלריית הספרים של ליבי קליין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: