דרוש מידע סקר סיפרות על ספרים של פסח תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

מישהו\מישהי קראו את מעגל סגור של חוי בר?
איך הוא? איזה סגנון, כמו הקודמים?
מי שיש לו מידע, שיעדכן!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ספר מדהים!
יותר משובח מהקודמים שלה לפי דעתי, אע"פ שהוא סגנון שונה...
עלילה מעניינת, ספר זורם וכייפי, עלילה פתוחה וקלילה...
אהבתי

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
שווה קריאה או לא??
יש לך המלצות לעוד ספרים חדשים שקראת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Esty Levy

משתמש פעיל
טוב, אז קראתי גם את ''ציד לילי'' של נטע לביא.
למען האמת, יצאתי קצת מבולבלת.
מצד אחד הכתיבה דווקא יפה, זורמת ושנונה. היו קטעים שאהבתי.
מצד שני, יש קטעים רבים שהעלו בי בחילה פשוטו כמשמעו. כשקלטתי את הסגנון, גם היו קטעים כאלו שעקפתי בשביל לא לקרוא תיאורים מיותרים ומבחילים.
מה הענין? גם בלי להתעלל באנשים ולרצוח אותם אפשר ליצור ספר מתח. הקטעים האלו לא היו נחוצים כל כך בשביל שאמשיך לקרוא את הספר.
אני באמת לא מבינה מה גרם לסופר לכתוב כך.
נראה לי שהיו פה כאלו שהתעלמו מהספר והעדיפו לא לכתוב עליו. אני כן רוצה לשמוע את דעת הקהל ולהבין את העניין של הסופר.
לא מדברת על הסחיטה הרגשית שהוא גורם לכל חסיד שקורא על ההתעללות ברבי'ס...

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
טוב, אז קראתי גם את ''ציד לילי'' של נטע לביא.
למען האמת, יצאתי קצת מבולבלת.
מצד אחד הכתיבה דווקא יפה, זורמת ושנונה. היו קטעים שאהבתי.
מצד שני, יש קטעים רבים שהעלו בי בחילה פשוטו כמשמעו. כשקלטתי את הסגנון, גם היו קטעים כאלו שעקפתי בשביל לא לקרוא תיאורים מיותרים ומבחילים.
מה הענין? גם בלי להתעלל באנשים ולרצוח אותם אפשר ליצור ספר מתח. הקטעים האלו לא היו נחוצים כל כך בשביל שאמשיך לקרוא את הספר.
אני באמת לא מבינה מה גרם לסופר לכתוב כך.
נראה לי שהיו פה כאלו שהתעלמו מהספר והעדיפו לא לכתוב עליו. אני כן רוצה לשמוע את דעת הקהל ולהבין את העניין של הסופר.
האמת אני לא קראתי אותו אבל לפני כמה עמודים דווקא כתבו , בדיוק מה שאמרת על הקטעים המבחילים.....
כנראה זה על אותו ספר... ואת לא היחידה שהרגשת כך.

מביטה

משתמש פעיל
מעגל סגור/ חוי בר- הספר של חוי בר! מקצועי חסר פשרות, בלי חוסר אמינות(מבחן נאמנות) בלי תינוקיות קצת (השני בסדרב, מה שמו?) בלי חורים בעלילה(משבר אמון) בקיצור ספר בוגר מאוד ומיוחד מאוד מומלץ לאוהבי האקשן חסר פשרות

קליקים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מחפשת להחליף את תשע לפנות בוקר (זמנית)
יש לי את
להי ניאהר חלק ב'
שמים וארץ
גבולות האושר

באזור בית שמש
יש לי את תשע לפנות בוקר ואני רוצה את גבולות האושר
איפה את בבית שמש?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
האשכול הוא על ספרים, לא על סופרים, וכשהשיח נע סביב סופר (מכירים את א. בראב? ...) ולא על גוף העלילה - אז... כן, משהו פה מוזר קצת.
לא ראינו שהמשתמשים החדשים דנו על ספרים. הם דיברו על ספר אחד וסיפרו הוא מושלם. אפילו דיון לא היה פה. לא שמענו שמות של דמויות, האם הם נהגו בסדר, מה הי יותר מוצלח אם היה נכתב אחרת וכו'. שום דיון קורץ ו/או מסקרן לא היה פה. חוץ משיווק לא ראינו פה כלום.
זה בסדר לשווק, רק כדאי לעשות את זה בצורה יותר מתוחכמת ופחות גלויה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה