אביה בן שבת
משתמש רשום
של א בראב סופרת חדשה אבל כתיבהה ממש יפההה אהבתי
koreimplusאין לכתוב כתובת מיילתגידו רגע מה המייל שממנו מיה שלחה את הסיפור אני אחפש במייל שלי
תגידו רגע מה המייל שממנו מיה שלחה את הסיפור אני אחפש במייל שלי
נראה לי זה דווקא סופר, סגנון כזה....של א בראב סופרת חדשה אבל כתיבהה ממש יפההה אהבתי
טוב מאד++, איך שהוא יצא הוא יחטף מהמדפים.ואפרופו פדהאל, הפרק שהיא שלחה נראה טוב.................
תוכלי לשלוח לי?@אלוווופה עכשיו ראיתי שהיא מסכימה להעביר במייל אבל לא להעלות לרשת
יש להם גם חני וגם מושקא,במקום נוסף היה כתוב שהתינוקת היא מושקא
את צודקת! טעות שתפסתי מדי באיחור...אם יש לה סבתא חנה?
עוד משהו קטן שלא בטוח שמתם לב אליו.נטע וחנוך היו חסרים מאוד!
האמת גם שאולי וגולדי...
אז צדקתייש להם גם חני וגם מושקא,
חני הוא שם כמעט הכי חב"די שיש, ע"ש הרבנית חנה, אמא של הרבי.
אבל-
את צודקת! טעות שתפסתי מדי באיחור...
כל הכבוד על הבקיאות ועל תשומת הלב!
נראה לך?? מספיק שעשיתי כזאת טעות, אז עוד להנציח אותה??אבל היה מתאים לעשות קטע שיואל אומר על זה משהו
זה בהחלט. כל הכבוד לו. (:הוא עשה עבודה נפלאה
מי הסופרת?הספר חזית כפולההה ספר מתח וסידרה חדשה סגנון ממש דומה ליונה ספיר היה ממש שווה לקרוא
מי הסופרת?
א.בראב
טוב...נראה לך?? מספיק שעשיתי כזאת טעות, אז עוד להנציח אותה??
זה בהחלט. כל הכבוד לו. (:
אבל בביקור...טוב...
אח"כ לא ראיתי שהיא מוזכרת - חני
למרות שתכלס אף אחד מהילדים לא הוזכר - חוץ ממושקא
האמת ,
שבספרים הבאים אני אשמח לקרוא עוד קצת על גיטי אדלר , על שרי אדלר - בטח התחתנה והיא עם ילדים
על רחלי טישלר , על נטע והילדים על גולדי ושאולי
על אנשים של העבר....
זה נחמד מאד לקרוא על האנשים מהעבר. אבל באיזה שהוא מקום התחלתי כבר להסתבך בספר הזה ולקחו לי כמה עמודים להיזכר במשפחולוגיה.טוב...
אח"כ לא ראיתי שהיא מוזכרת - חני
למרות שתכלס אף אחד מהילדים לא הוזכר - חוץ ממושקא
האמת ,
שבספרים הבאים אני אשמח לקרוא עוד קצת על גיטי אדלר , על שרי אדלר - בטח התחתנה והיא עם ילדים
על רחלי טישלר , על נטע והילדים על גולדי ושאולי
על אנשים של העבר....
הוא ממש לא דומה לסגנון יונה ספיר.. לא מתקרב אפילו....הספר חזית כפולההה ספר מתח וסידרה חדשה סגנון ממש דומה ליונה ספיר היה ממש שווה לקרוא
לא,זירת הקולוסיאום, הולך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: