ווילי וונקה
משתמש מקצוען
batya.ani בג'ימיילדרך אגב, יש למישהי פרטים של בתיה ענה ליצירת קשר?
batya.ani בג'ימיילדרך אגב, יש למישהי פרטים של בתיה ענה ליצירת קשר?
על מה זה? ספר ישן?'אם לא הברית' של חגית שיף
נראה לי צבוע קרחות.לינאר נפגעת מצבוע יערות,
ספר די ישן, יצא לאור בתשע"ועל מה זה? ספר ישן?
זכור לי שראיתי את זה בספריה...ספר די ישן, יצא לאור בתשע"ו
מדובר על משפחה יהודית בתקופת הצלבנים גיבורי הסיפור הם תאומים, במסע הבריחה גם מהצבנים וגם מאביר אחד שרוצה להתנקם בהם המשפחה נפרדת.
אני חושבת שבערך מגיל 12-13 יהנו מזה, ורמת ההנאה תלויה גם ברמת ההבנה והעומק הנפשי של הילד.זכור לי שראיתי את זה בספריה...
לאיזה גיל זה מתאים? דומה למסע אל קצה הארץ?
חלק, זה נראה שיהיה עוד ספרלפחות היא סוגרת את כל החלקים הפתוחים מהספר הראשון?
מתנגדת. על טעם וריח וכו...דבורי רנד
תשע לפנות בוקר השאיר אותי עם הירהורים נוגים על ימות המשיח שעוד יבואו, והירהורים על עלקי, שעולם הזה הוא בסך הכל כמעט פרוזדור.יצא לכם לפגוש ספר שבין הדפים מקופלות איפשהו גם תובנות שימושיות לחיים? לא סתם ספר מתח.
מתנגדת לזה שהספרים שלה מלאים תובנות?מתנגדת. על טעם וריח וכו...
מתאים לנשים. אין בו דבר בעייתי לנערות, הוא פשוט ברמה. מתאים גם לבחורות.המליצו פה על 'צומת ניו-יורק קרית-ספר'.
שתי שאלות לי:
1. האם זה ספר שמתאים יותר לנשים?
2. התרשמתי שהספר עוסק בהתאקלמות של בעלת תשובה בחיים החרדיים. אני מנסה להבין כמה הספר חי את ניו יורק וקרית ספר - שני מקומות שמעניינים אותי. זה סוג כמו הספרים של רותי קפלר שאפשר להרגיש את גאולה ברקע?
מאיפה המידע?נטע לביא=קובי לוי?
אכן יש סימן שאלה בסוף המשפט ומי שקרא את הספר בוודאי מבין את השאלהמאיפה המידע?
אני אישית לא חושבת שזה קובי לוימי שקרא את הספר בוודאי מבין את השאלה
מישהו כמוני של מיה קינןיצא לכם לפגוש ספר שבין הדפים מקופלות איפשהו גם תובנות שימושיות לחיים? לא סתם ספר מתח.
יכול להיות שרותי קפלר כתבה את זה?המליצו פה על 'צומת ניו-יורק קרית-ספר'.
שתי שאלות לי:
1. האם זה ספר שמתאים יותר לנשים?
2. התרשמתי שהספר עוסק בהתאקלמות של בעלת תשובה בחיים החרדיים. אני מנסה להבין כמה הספר חי את ניו יורק וקרית ספר - שני מקומות שמעניינים אותי. זה סוג כמו הספרים של רותי קפלר שאפשר להרגיש את גאולה ברקע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: