את מוזמנת לשאול מישהי שלמדה טיפול במכללה חרדית על התכנים.איך תשלחנה ילדים שלכם לטיפול אצל בחורה שלמדה טיפול בסמינר?
הרי את רוב המקרים הקשים (שהם אלו הזקוקים לטיפול) יצנזרו ובצדק מתוכנית הלימודים.
בחורה בת 18 לא בנויה עדיין ללמוד טיפול.
יותר רגיש מתכנות, גרפיקה, וכאלה?עיצוב אופנה!
יש רק בסמינר גור באשדוד מסלול מקצועי לעיצוב ותדמיתנות,
יש ביקוש מאד גדול מבנות סמינרים אחרים ואין..
נכון, זה מקצוע רגיש.
אבל וודאי עם סיוע וחשיבה מבחוץ ימצאו פתרון לכל הדילמות.
וודאי..יותר רגיש מתכנות, גרפיקה, וכאלה?
במה?
דיון ואשליית ציפיות
מכירה מספר בנות גאוניות!שלמדו חינוך מיוחדכנראה הרמה מאוד נמוכה
שרק בנות מסוימות שהן ספק חינוך מיחד בעצמן נרשמות למסלול הזה...
אצלנו בסמינר מסלול חינוך מיוחד עשו תרגלים על הבנות עצמן.
פשוט בושות, הן ישבו שיעורים שלמים עם משימות של גואש ופלסטלינה ברמה של גיל 3
ויום אחד אפילו הביאו להן מן הגה כזה מפלסטיק ועשו אן אן אן פיפ פיפ....
בטח במקצועות ה,טיפוליים היסוד במקרה הטוב יהיה תרגולים של ממ ממ צצצ צצצצ
ברור,מכירה מספר בנות גאוניות!שלמדו חינוך מיוחד
וזה רק בגלל שהם התעלמו מסחף ההייטק המטורף
והלכו למה שהן אהבו
מגמת חינוך מיוחד ריקה רק כי היא לא מכניסה מספיק!
אני למדתי טיפול במכללה חרדית- עוס קליניתאת מוזמנת לשאול מישהי שלמדה טיפול במכללה חרדית על התכנים.
רמז: שום דבר שלא ילמדו בסמינר.
@אסתי בראוןאני למדתי טיפול במכללה חרדית- עוס קלינית
ברשימת הקורסים היו התמכרויות, פסיכופתלוגיה, תיאוריות טיפוליות התפתחותיות, האם את מדמיינת כי ילמדו קורס על פגיעות מיניות , השפעתן, דפוסים של פוגעים ופגיעות בסמינר חרדי שמור?
האם ילמדו נערה לטפל, לזהות ולאבחן מקרים שהם מעבר לקשיים חברתיים וקשיי גמילה?
ומה תעשה המטפלת כשילד יספר על אלימות במשפחה? היא תדווח? למי
מה היא תעשה כשמדובר בטיפול בילד עם ממשקים מול גורמי חינוך בריאות ורפואה, כמה היא מסוגלת לשבת עם הורים להדרכות הורים קבועות ולהעלות תכנים מעולם הטיפול הזוגי והעברות בינדוריות
הפרקטיקה הטיפולית היא ישורת אחרונה בעולם הטיפול
היא תדע מצויין לכייר בפלסטלינה ולשחק עימו בבובות- ויתכן שהשעה הטיפולית תעניק חוויה של אמפטיה, תמיכה ואימון, אבל אלו תוספות חביבות וחסרות אבני יסוד ובסיס שהוא הרבה מעבר לפרקטיקה המקצועית.
וגם שנראה את התוצאות@אסתי בראון
הבנתי שהחוק הנ"ל ללמידת מקצועות טיפוליים בסמינר עבר בקריאה ראשונה!
אני לא מהתחום, אבל באמת לא מבינה את הנפשות הפועלות לטובת החוק
כל המאמצים להסדר עלו בתוהו
אני סבורה שאנחנו כחברה היינו צריכים לעמוד על הרגליים האחוריות מול העסקונה הזו
אממה, לא רואה אף אחד מסביבתי הקרובה שיצא להפגין על זה או ינקוף אצבע בצורה אחרת
ומה יש להגיד- החברה החרדית תאכל אותה
כולנו סבורים כךאני סבורה שאנחנו כחברה היינו צריכים לעמוד על הרגליים האחוריות מול העסקונה הזו
קיים בסמינר לדעת חכמה באלעד, ובסמינר וולף בבני ברקהוראה לשחייה ממש היה מעניין אותי ללמוד...אבל בטוח לא יוכל לצאת לפועל בסמינרים כיום.
חח אני בררתי פעם על מזכירות רפואיתקיים בסמינר לדעת חכמה באלעד, ובסמינר וולף בבני ברק
ומזכירות רפואית יש בכמה סמינרים
גיסתי למדה את זה לפני 10 שנים בערך בסמינר אפיק בירושליםחח אני בררתי פעם על מזכירות רפואית
בכיר אמרו לי "לא לפני גיל 30"
הייתי בהלםםםם
ובסוף הלכתי למקום אחר
אין מצב שילמדו הכל בסמינרים!!!!
יש לי המון חברות שעשו את זה בכתה י"ב בשלוחה החרדית של וינגייט.הוראה לשחייה ממש היה מעניין אותי ללמוד...אבל בטוח לא יוכל לצאת לפועל בסמינרים כיום.
יש כאן בורות מוחלטתהבנתי שהחוק הנ"ל ללמידת מקצועות טיפוליים בסמינר עבר בקריאה ראשונה!
אני לא מהתחום, אבל באמת לא מבינה את הנפשות הפועלות לטובת החוק
כל המאמצים להסדר עלו בתוהו
אני סבורה שאנחנו כחברה היינו צריכים לעמוד על הרגליים האחוריות מול העסקונה הזו
אממה, לא רואה אף אחד מסביבתי הקרובה שיצא להפגין על זה או ינקוף אצבע בצורה אחרת
ומה יש להגיד- החברה החרדית תאכל אותה
בורות...יש כאן בורות מוחלטת
החוק בא להסדיר שלא יספיק תואר בטיפול אלא גם רישיון ממשרד הבריאות והוא הוצע ע"י חברות כנסת חילוניות
ואחד המשמעויות למשל שיהיה אפשר לשלול רישיון למי שיעבור על כלל האתיקה (יהיה אפשר להתלונן עליו במשרד הבריאות)
והרב יעקב אשר הציע להוסיף שלא יצטרכו דווקא תואר ראשון מהאוניברסיטה אלא גם תואר אקוילנטי יספיק
ובמקום תואר שני בטיפול באומנות יספיק תעודה ממשרד הבריאות והלימודים יפוקחו ע"י מנכ"ל המשרד
ויהיו גם 3 שנות לימודים והמרצים יהיו רק כאלו בעלי הכשרה מתאימה
ובנוסף הם לא יהיו בחורות צעירות בגיל 21
כי יש שנתיים לימודים בסמינר ה ו
ואחרי זה שנה נוספת בי איי
ואז ילמדו 3 שנים נוספות תרפיה באומנות עם כל הלימודים המעשיים שנה ראשונה ושניה יום ושנה שלישית 3 ימים הכל כמו במל"ג רק תחת משרד הבריאות
כנראה שזה קשור גם לאיזה מכללה וגם לאיזה תואראני למדתי טיפול במכללה חרדית- עוס קלינית
ברשימת הקורסים היו התמכרויות, פסיכופתלוגיה, תיאוריות טיפוליות התפתחותיות, האם את מדמיינת כי ילמדו קורס על פגיעות מיניות , השפעתן, דפוסים של פוגעים ופגיעות בסמינר חרדי שמור?
האם ילמדו נערה לטפל, לזהות ולאבחן מקרים שהם מעבר לקשיים חברתיים וקשיי גמילה?
ומה תעשה המטפלת כשילד יספר על אלימות במשפחה? היא תדווח? למי
מה היא תעשה כשמדובר בטיפול בילד עם ממשקים מול גורמי חינוך בריאות ורפואה, כמה היא מסוגלת לשבת עם הורים להדרכות הורים קבועות ולהעלות תכנים מעולם הטיפול הזוגי והעברות בינדוריות
הפרקטיקה הטיפולית היא ישורת אחרונה בעולם הטיפול
היא תדע מצויין לכייר בפלסטלינה ולשחק עימו בבובות- ויתכן שהשעה הטיפולית תעניק חוויה של אמפטיה, תמיכה ואימון, אבל אלו תוספות חביבות וחסרות אבני יסוד ובסיס שהוא הרבה מעבר לפרקטיקה המקצועית.
את צריכה הצעות פרקטיות לבת מסוימת?והפעם ברצינות,
איזה מקצוע מתאים לבת סמינר, מוכשרת והומנית.
לא אוהבת מחשב, אוהבת אנשים ורוצה מקצוע מכניס, לא הוראה.
היא בת 18, שמורה ורוצה ללמוד מקצוע.
מה אתן מציעות לסמינרים להציע לה (לא מתוך המגוון הקיים, משהו חדש שמתאים למה שהוזכר קודם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: