@פטל ואוכמניות תודה רבה על ההתייחסות לתגובותי, שאלה צנועה? מהי האג'נדה העומדת מאחורי התגובות? מדוע יש הגנה ברורה על החוק? אני כנה ואיני מסתתרת מאחורי האגנדה שלי- אני מטפלת ולקליניקה שלי מגיעות נפגעות טראומת טיפול שגוי, כן יש לי מטרה כי השוק החרדי יוצף במטפלים ומטפלות שהוכשרו במסלול הנדרש ויש פרנסה לכולם.לא ולא לא בת סמינר אלא שנה או שנתיים אחרי רק אחרי שיהיה לה תואר ראשון אקוילנטי
אולי שמורה אבל תלמד גם קורסים על פגיעה אותם קורסים שלומדים באוניברסיטה
המקצוע לא ילמד בסמינר
ויהיה בפיקוח של משרד הבאיאות שישווה ללימודים באקדמיה
לא ולא יהיה צורך בתואר ראשון אקוילנטי
וגם חינוך הוא מקצוע טיפולי כן כן
בשביל זה יוקם גוף רציני ע"י מנכל המשרד שיפקח על הלימודים
יש במדינה עוד גופים רציינים ואחראים חוץ מהמל"ג
אולי גם הצבא יעבור תחת המל"ג שמא יהיה פרוטקציות וימנו מפקד לא מקצועי ורק המל"ג יודע לבחור ולפקח
לא הולכים לוותר על שום קורס
ולא בנות חביבות אלא נשים בגילאי 24 לפחות
דמוגגיה
לא מדובר דווקא על סמינר ולא על בית המורה מדובר על בית ספר לתרפיה באומנות שיוקם ויהיה בפיקוח של משרד הבריאות ויילכו אליו באמת רק מי שמתאים לה ללמוד כל מיני קורסים כאלו
עיקר הענין לא ללמוד באקדמיה לא הבעיה התכנים הטיפוליים שנצרכים לטיפול
מדוע נקיטת העמדה החד צדדית?
גם מי שמצדד במסלולים הסמינריים ( ולא לא מדובר בפתיחת בית ספר לטיפול אלא במסגרת סמינרית בתוך ההכשרה של בתי המורה) מבין כי מדובר כאן במורכבות גבוהה מאד מאד.
נצא מנקודת הנחה שמורכבות גדולה וסיכון גדול יש כאן. והסיבה שהורים ישלחו את בנותיהן- לאחר תואר ראשון אקביוולנטי בגילאי 21 ומעלה) ישלמו את שכ"ל לסמינר ולא לאוניברסיטה כי הם מצפים לקבל חממה שמורה ועוטפת עבור בתם היקרה- ובצדק. וחממה שמורה שכזו לא מגיעה בהלימה עם עולם הטיפול.
שווה וראוי להתחיל לקרא קצת מאמרים, לראות סילבוסים של מקצועות טיפוליים באקדמיה בכדי להבין כמה הלימודים לא יכולים להיות זהים באקדמיה ובבית ספר ללימודי טיפול באומנות שעל ידי סמינר " עוז והדר לבושה ולימודיה". זה פשוט לא יכול ללכת בכפיפה אחת.
אז או שלא יהיה פיקוח והתכנים יהיו מסוננים ולוקים בחסר, או שכן יהיה פיקוח ואז המסלול לא יוכל להתקיים. מדובר בעיני באוקסימורון שלא יכול להתקיים.
נתפלל לבורא עולם שימצא דרך כשרה וראויה לפרנסתן של מי שלא תלך לאקדמיה, הרחבת מסלולים למקצועות נוספים, ולא לגעת באמות המידה המקצועיות של עולם הנפש.