עזרה סייעת שניה? לכי הבייתה! תחזרי אחרי החגים, עד אז אין משכורת!!!

מצב
הנושא נעול.

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
כל הסיפור הזה של עושק הגננות - הביצה והתרנגולת.

הנשים - מוכנות לעבוד בכל מחיר מאיזה סיבה שתהיה, אם זה בית של תורה או משהו אחר.

המנהלים - מודעים לזה מאד ומנצלים את העניין.

ללכת להתלונן אין סיכוי הם חזקים מאיתנו והיו סיפורים מעולם שעובדות התלוננו באישור רב ולאחר תקופה פיטרו אותם מהעבודה, בעליהן הפסיקו לקבל תמיכה מהכולל כי...העמותה בקשיים / קיבלו הודעה שעליהם לחפש כולל אחר, הילדים סבלו מהצקות בבית ספרם, הרי בסופו של דבר המועדון של הגנבים בכסות עמותות חינוך הוא מצומצם מאד וכולם מכירים את כולם מי שמרים יד ימין נקצצת לו יד שמאל, ורב חברי המועדון הזה גנבים בטבעם ללא שום כישורים נוספים...ואם הם לא יגנבו פה אז הם יגנבו שם.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
זה נושא לעוד דיון: הפקדות לקופת הפנסיה
תעוררו את כל העובדים לבדוק ולעקוב שאכן ההפרשות מופקדות לקופה על שם העובד!
המעסיק שלי לשעבר חייב לקופה שלי כ20 אלף ש"ח !!!!! (שכבר היו אמורים לצבור ריביות...)

banana

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בענין הסיעת השניה בררתי לכם אצל מפקחת משרד החינוך
אין על זה אישור מהמשרד והם מקבלים תקצוב על החודש
לכן כל אחד בעיר מגוריו שיברר מי המפקח/ת מטעם משרד החינוך (זה לא סוד)
יפנה אליה במייל /פלאפון וכו'
וזה תחת אחריות המשרד
בהצלחה!

עד מתי

משתמש מקצוען
הם צריכים לתת לעמותה גם את הסכום הזה של הדמי לידה מהחודשים שלא עבדה?
מההההההההההההההההההההההה?
קראתי נכון
או שזה שמועה לא מבוססת?

לצערי שמועה מכלי ראשון...
ישבו לידי בטלזסטון 2 גננות של רשת מוכרת בב"ב, שסיפרו לי את מה שעובר עליהן, הן אישית נאלצו להחזיר גם את החלק בדמי לידה שעובר את המשכורת האמיתית שלהם (התלוש בניכוי ה-2,000 - תרומתן הצנועה)

רבקושש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ישבו לידי בטלזסטון 2 גננות של רשת מוכרת בב"ב, שסיפרו לי את מה שעובר עליהן, הן אישית נאלצו להחזיר גם את החלק בדמי לידה שעובר את המשכורת האמיתית שלהם (התלוש בניכוי ה-2,000 - תרומתן הצנועה)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

הזוי !!!!!!!!!!!!!!!
ועוד יש מליונים שקופצים על המשרות האלה זה הזוי!!!

אני וביתי

משתמש מקצוען
אם אם המעסיק יחייב אותי להביא לו את המכונת כביסה שלי אני חייב? אני לא הייתי ממשיך לעבוד רגע אצל מעסיק שודד שכזה.

עימוד ספרים

משתמש פעיל
שאלת השאלות היא גובה המשכורת שנשארת בכיס של הגננת.

אם [לצורך הענין..] הבוס נותן 15K ומבקש להחזיר 5K הגננת נשארת עם משכורת גבוהה.
זה הלבנת הון, ומכוער לכפות את הגננת לדבר עבירה שכזה, ועדיין זה לא שוד...

משה גל

משתמש מקצוען

במשכורת כזו, אני מחר הולך להיות גנן...
נו, תהיו רציניים לרגע.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אם אם המעסיק יחייב אותי להביא לו את המכונת כביסה שלי אני חייב? אני לא הייתי ממשיך לעבוד רגע אצל מעסיק שודד שכזה.

הרבה אנשים לא היו ממשיכים לעבוד שניה אצל מעסיקים כאלו.
אבל זו בדיוק הבעיה - שמדובר על אוכלוסיה מוחלשת. על נשים שכן ממשיכות לעבוד אצל מעסיקים כאלו, כי אין להן עוד מקצוע בצד, והן חייבות את הכסף, ואין להן אומץ או יכולות תקשורתיות בשביל לפתוח פה מול המעסיק.

השאלה היא כמה מגיע לגננת לפי חוק.
אם מגיע לה 15, אסור לו לבקש חזרה אפילו שקל שחוק מתוכם.
אם מגיע לה 5 והוא נותן יותר, לדוגמה - נותן 6000 ומבקש אלף חזרה, אפשר למצוא לזה צידוקים, לפחות.

ולעניין האשכול - השבוע ב'המבשר לבית' היה טור על זכויות הסייעות. היו שם חידושים מעניינים. בעז"ה אסרוק בהמשך ואעלה.

@צביה CPA

זושא כץ

משתמש מקצוען
וזה תחת אחריות המשרד
בהצלחה!
הבעיה שהם טוענים שהתקצוב זה על 30 ילדות ומעלה והם כביכול לא יודעים אם בגן יהיו בסוף 30 ילדות כי יתכן שיעברו ולבסוף לא יתוקצב לכן הם מעדיפים לא להתחייב ואחרי שתפתח השנה והם יראו שיש 30 ילדות הם יזמינו את הסייעת השניה מיד אחרי החגים
וכאן העוול הגדול למה שלא תזמינו מיד ביום השני של השנה
והתשובה ברורה למה לא לחסוך חודש של חגים מלשלם משכורות הרי לא תברחו לנו לשום מקום!!!!!!

banana

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הבעיה שהם טוענים שהתקצוב זה על 30 ילדות ומעלה והם כביכול לא יודעים אם בגן יהיו בסוף 30 ילדות כי יתכן שיעברו ולבסוף לא יתוקצב לכן הם מעדיפים לא להתחייב ואחרי שתפתח השנה והם יראו שיש 30 ילדות הם יזמינו את הסייעת השניה מיד אחרי החגים
וכאן העוול הגדול למה שלא תזמינו מיד ביום השני של השנה
והתשובה ברורה למה לא לחסוך חודש של חגים מלשלם משכורות הרי לא תברחו לנו לשום מקום!!!!!!

דבר ראשון לא לוקח חודש לדעת כמה ילדים יש בגן מקסימום שבוע
דבר שני עדיין זכותכם לפנות למפקחת לטיפול בענין
אפשר לעזור לכם למה לטעון טענות תנסו לא תפסידו

banana

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הרבה אנשים לא היו ממשיכים לעבוד שניה אצל מעסיקים כאלו.
אבל זו בדיוק הבעיה - שמדובר על אוכלוסיה מוחלשת. על נשים שכן ממשיכות לעבוד אצל מעסיקים כאלו, כי אין להן עוד מקצוע בצד, והן חייבות את הכסף, ואין להן אומץ או יכולות תקשורתיות בשביל לפתוח פה מול המעסיק.

לא נכון להרבה מהם יש אומץ ויכולת תקשורתית
הם יודעות שאם הם יפתחו את הפה יש מאה שיכולות להחליף אותם

אתק

משתמש צעיר
נדיר מאד, כמעט לא קיים, שבעלות מתוקצבת תתאגד כחברה פרטית.
זה מחייב אותה במע"מ ובמס הכנסה. והחקירות של מס הכנסה, תאמינו לי, צפופות והדוקות היום.

המקסימום שאנשים עושים זה חל"ץ - חברה לתועלת הציבור. ואז הם חייבים בדיווח לרשם העמותות כמו כל עמותה, ומתפרסמים בגיידסטאר כמו כל עמותה.

לידיעתך את טועה זה קיים ובגדול ,ההפך כך הם חוסכים מס שכר שיש בעמותה ,
והם מתפעלים את החברות כחוק כך שהם עומדים בדרישות המס

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
לא נכון , יש שם מעט מאד עסקאות(גובה שכל"מ שנגבה מן ההורים). תקצוב משרד החינוך אינו חייב במע"מ , ישנה החרגה מפורשת

הכוונה לתקנה 3 (א) (1) (ג) לתקנות מע"מ? סובסידיה לשכר לימוד לגני ילדים?

וחוזרת שוב על השאלה - יש לכם דוגמה מעשית, לבעלות שמאוגדת כחברה בע"מ ומפעילה מוסד חינוכי חרדי? כי עדיין לא פגשתי כזו. (ופגשתי מאות עמותות וחל"צים)

אתק

משתמש צעיר
וחוזרת שוב על השאלה - יש לכם דוגמה מעשית, לבעלות שמאוגדת כחברה בע"מ ומפעילה מוסד חינוכי חרדי? כי עדיין לא פגשתי כזו. (ופגשתי מאות עמותות וחל"צים)[/QUOTE]

ברור שיש לי ,כנראה שאני פגשתי אלפים כי אני מכירה גם עמותות גם חל"צים וגם חברות בע"מ

המון הצלחה פורשת כעת מהדיון בד"כ אינני מן המגיבות אמשיך כך בעז"ה.

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
יכול להיות.
יש לכם דוגמה לבעלות מתוקצבת של מוסד חינוכי חרדי, המאוגדת כחברה פרטית?
רב המוסדות המאוגדים כחברות פרטיות אינם מוסדות חרדיים.
והסיבה להתאגדות כחברה היא לא כדי לחסוך במס שכר, אלא כי מדובר בעסק כלכלי לכל דבר ועניין.
החברות מפעילות ''צהרונים'' ו''קייטנות בחופשות'' במחיר של כמה אלפי שקלים לחודש לילד (שמות לשכר לימוד שאותו אסור לגבות..)
והגנים האלו מיועדים בד''כ לילדים ממשפחות במצב סוציו אקונומי גבוה.
ודווקא בחברות האלו, לפי ההיכרות שלי לפחות שכר הגננות והסייעות משולם במלואו לפי הכללים ואף מעבר.

זושא כץ

משתמש מקצוען
וזה תחת אחריות המשרד
בהצלחה!
איך העובדת תתקשר?
שלום, קוראים לי זלאטע זייטלבויגן ואני סייעת שלישית בגן רותי קמניצקרוביץ ואמרו לי שאני מתחילה רק אחרי החגים.. וזה חוצפה ממש... והיה כתוב בפרוג שהם מקבלים תקציב...
--רגע, אני בודקת את זה עם הרשת..
--הלו, זלאטע, שוב שלום. זה המפקחת. דיברתי איתם ובדקנו את זה. אני מבינה מהם שעכשיו גם אחרי החגים הם לא רוצים שתחזרי:mad::mad:.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה