מבכיא.פירוט על זכויות הסייעותצפה בקובץ המצורף 382215
אשתי סייעת ברשת הגנים של אגודת ישראל. לא מקבלת כמעט כלום ממה שכתוב פה....
מבכיא.פירוט על זכויות הסייעותצפה בקובץ המצורף 382215
לכי תדעי אילו נזקים ייגרמו להן בעתיד-בכנות אני מנסה להבין , למה נשים לא תובעות?
גננת שתעז למסור ולתבוע את העסקנים הקדושים, שלוחי דרבנן המוסרים נפש להצלת החינוך הטהור,
רשת גנים היום בהבראה ודינם שונה מארגונים רגיליםמבכיא.
אשתי סייעת ברשת הגנים של אגודת ישראל. לא מקבלת כמעט כלום ממה שכתוב פה....
חחחחחחחחחחההרשת גנים היום בהבראה ודינם שונה מארגונים רגילים
וחבל שיהיו עוד ארגונים שיכנסו לפשיטת רגל כתוצאה מתביעות וכלנו נפסיד.
אז מה הפיתרון?וחבל שיהיו עוד ארגונים שיכנסו לפשיטת רגל כתוצאה מתביעות וכלנו נפסיד.
ממש מתאפקת מלכתוב -----אך במציאות הרשת עדיין מתקשה להתקיים בלעדיה.
אז מה הפיתרון?
שהמנכ"לים ימשיכו להרוויח והסייעות תישארנה בתת תנאים
כדי לא להפשיט רגל לארגונים אחרים..
כבר היה פה לפני כמעט שנה דיון ארוך מאוד בנושא ע"י אחד שפתח ארגון בשביל זה ואחרי הדיון פה נראה שהוא הבין שלא תמיד זה עושק אלא רוב הפעמים זה בגלל תקצוב נמוך ע"י המדינה ואם הם יתנו את כל מה שהחוק מחייב הם יפשטו רגל ועל זה ע"ע רשת הגנים ומגן הלב.. וחבל על דאבדין.ממש מתאפקת מלכתוב -----
אבל אני כעובדת ברשת אגודת ישראל רואה את הדברים קצת אחרת!!!!
זה לא בדיוק ככה
(הם בהבראה רק מתי שנח להם...)
הם לא. התפרסמה על כך כתבה לאחרונה, הסכם ההבראה בתוקפו.חחחחחחחחחחהה
הם מזמן כבר יצאו...........
גמאני הבנתי לבד שזה לא פשוט......(עדיין לא אומרת שזה לא אפשרי)כבר היה פה לפני כמעט שנה דיון ארוך מאוד בנושא ע"י אחד שפתח ארגון בשביל זה ואחרי הדיון פה נראה שהוא הבין שלא תמיד זה עושק אלא רוב הפעמים זה בגלל תקצוב נמוך ע"י המדינה ואם הם יתנו את כל מה שהחוק מחייב הם יפשטו רגל ועל זה ע"ע רשת הגנים ומגן הלב.. וחבל על דאבדין.
לכן בלית ברירה בגלל שאנו רוצים חינוך עצמאי ואנו גאים בזה אנחנו לא מתוקצבים 100% ולא יכולים לשלם 100% אפי שכך וכך וכך אין מה לעשות אנו בחרנו ואנו נישא בתוצאות.
בהצלחה
הם לא. התפרסמה על כך כתבה לאחרונה, הסכם ההבראה בתוקפו.
כעובדת רשת הגנים שמרגישה נעשקת יתכן שאין לך אפשרות לראות את הדברים נכוחה ללא נגיעות אישיות, וזה טבעי ונורמלי.ממש מתאפקת מלכתוב -----
אבל אני כעובדת ברשת אגודת ישראל רואה את הדברים קצת אחרת!!!!
זה לא בדיוק ככה
לא מרגישה נעשקת כרגע אני בלי ותק ומקבל תנאים הכי טובים (יחסית לרשתות אחרות)כעובדת רשת הגנים שמרגישה נעשקת יתכן שאין לך אפשרות לראות את הדברים נכוחה ללא נגיעות אישיות, וזה טבעי ונורמלי.
כבעלה של עובדת ברשת הגנים שיודע לגמרי לעמוד על שלו וגם להפוך שולחנות כשצריך, התרשמתי שבמקרה הזה הרשת נוהגת בהגינות.
אז אחרי שהבהרתי שאני בצד הנפגעים (למי שלא שם לב, רעייתי סייעת ברשת הגנים, לא מקבלת את הזכויות המגיעות לה על פי חוק, וגם משתכרת שכר מינימום למרות שיש לה ותק של 12 שנה), הרשו לי להרהר כמה הרהורי כפירה בכמה מהדברים שנכתבו פה.
אם הבנתי נכון, העמותות המפעילות את רשתות הגנים אינן מתוקצבות באופן מלא ממשה"ח, נכון?
כלומר, מישהו שמפעיל את העמותות צריך להשלים בעצמו סכומים גדולים כל חודש כדי להמשיך ולהפעיל את המערכת.
איך עושים את זה?
כמה דרכים.
לדוגמה, נותנים לגננת תלוש ע"ס 7000 ש"ח, מתוקצבים עבורו ממשה"ח ב-75% נגיד, ומבקשים מהגננת את ההפרש בחזרה.
דוגמה יותר בעייתית. מנכים מהתקציב המתקבל את דמי המעונות, הבראה, ביגוד וכדו' ונותנים לגננת את השאר.
אולי יש עוד דרכים.
עד כאן אין שום בעיה מוסרית. הבעיה מתחילה במה עושים עם הכסף שהתקבל בחזרה מהגננות.
אם המנהל קונה רכב יוקרה או דירות לילדיו, הוא גזלן, שודד, רמאי ונוכל.
לפיכך, צריך לבדוק האם אכן האגדות האלו נכונות.
אני מכיר כמה מראשי הרשתות. אף אחד מהם לא חי בצורה מנקרת עיניים, וגם אם יש לו רכב חדש ויפה (כפי שמגיע למי שעובד מאוד קשה וחורש את הארץ לאורכה ולרוחבה כדי להפעיל את המערכת), זה בדרך כלל בליסינג. אף אחד לא שדד מהקופה 300000 ש"ח בשביל רכב יוקרה למנהל.
שנים מדברים איתנו על רשתות הגנים / הכוללים / הסמינרים ששודדים מהציבור סכומי עתק עבור שכ"ל וכדו' ומחתנים את ילדיהם.
לא יודע, לא נראה לי שהרב וולף או הרב כהנא חיתנו את ילדיהם מפרוטותיהם העשוקות של אברכינו. למיטב ידיעתי לפחות אחד מהם בכלל הולך ברגל או נוסע באוטובוס.
רכבו של ישראל גולומב מנכ"ל רשת הגנים לא מוגדר בשום צורה רכב יוקרה.
קחו דוגמה את המקרה של רשת הגנים, השודדים והעושקים:
הרשת נוהלה במשך שנים בצורה בלתי יעילה. גני קירוב קטנים שסחטו מהקופה סכומים גדולים ולא מוצדקים כלכלית (רוחנית הם מוצדקים ועוד איך), ניהול לא מסודר ועוד.
הגיע מצב שלא ניתן היה להמשיך ולשלם משכורות בצורה מסודרת, וודאי לא את שאר הזכויות.
התאגדו גננות ותבעו את הרשת לרשויות ולביהמ"ש.
חברי הכנסת הבטלנים והמושמצים גפני ופרוש הפשילו שרוולים והפעילו לחץ כבד על משרדי החינוך והאוצר כדי שיסדירו את הנעשה שם וימנעו את קריסת הרשת.
משרד החינוך היה מוכן לתת תקציבי ענק לרשת הגנים בתנאי שיקבלו תוכנית הבראה, שכחלק ממנה לא ישולמו לעובדות חלק מזכויותיהן.
על כף המאזניים הונחה הברירה הבאה:
או להתעקש על כל הזכויות, והתוצאה פשיטת רגל של הרשת והשלכתן של אלפי גננות וסייעות לרחוב.
או לקבל תוכנית הבראה כסחנית שתקצץ קשות בזכויותיהן של העובדות אך תאפשר לרשת להתקיים.
אז נכון שרשמית תוכנית ההבראה היתה אמורה להימשך 5 שנים בלבד, אך במציאות הרשת עדיין מתקשה להתקיים בלעדיה.
נכון שעכשיו הכל נשמע אחרת?
אני מבקש מכל המגיבים כאן אם יוכלו להביא סיפור אמיתי, מגובה בהוכחות, על רשתות גנים גדולות שמנהליהם לוקחים מהגננות כספים שלא כדין ומשלשלים אותם לכיסם.
מה שהפיל היה ניהול כושל, ומפני כבודו של המנהל לא כתבתי יותר מזה. וזה גם לא רלוונטי. ההשמצות נגד הרשתות הם על מה שקורה עכשיו, לא על מה שקרה לפני 15 שנה.אני מבינה עפ"י הוותק של אשתך שהיא נכנסה לרשת הגנים לקראת סוף המאבק,
מדבריך משום מה נשמע כאילו הגננות התובעות הן אלו שהפילו את רשת הגנים,
אז תן לי לספר לך כמה עובדות -
במשך קרוב לשנה גננות רשת הגנים לא קיבלו משכורת!!!!
לא קיצוץ זכויות! לא שכר נמוך! כולם, גורנישט, אפס אחד גדול!!!!
וכן היה מי שגנב את הכסף רק שהוא מת כשהתחיל הכל, ואז היה אסור להגיד מה הוא עשה כי נשארה אלמנה (עם הכסף שלו...) ונשאר רק לצקצק בלשון .
היו גננות עם ותק של 15 שנה! שגילו יום אחד שאין להן פנסיה! היא הופרשה ולא נכנסה לשום מקום, והן בגיל שזה הפסד עצום!
בשלב מסוים הבטיח אחת המנהלים (לא מי שציינת הוא הגיע אח"כ לדאוג שהמערכת תתפקד),
שאם גננות של ותק עם 20 שנה תפרושנה הן תקבלנה פיצויים מוגדלים,
חלקן האמינו לו ופרשו וכמובן שלא רק שלא קיבלו פיצויים מוגדלים לא קיבלו פיצויים כלל וגם לא את המשכורות של השנה האחרונה.
בבית המשפט שאל השופט את אותו אחד - למה אתה לא משלם?
הוא ענה שאין לו (באמת לא היה)
וכשהבטחת ידעת שאין ? כן
אז למה הבטחת? רציתי שיעזבו אלו עם המשכורות הגבוהות אז שיקרתי!!!
אפילו לא מצמץ כשענה את זה לשופט!!!
אין לי מושג מה קורה שם היום, וכנראה שהרבה יותר טוב,
אבל מה שהוביל לקריסה של רשת הגנים לחלוטין היה גניבה מפורשת של הגננות!
וכדי שהאשכול לא ימחק לא אפרט את חלקם של
זה אכן לא מתאים לרב רייך כי זה לא היה הוא ... אין ספק שהוא אדם ישר והגון,מה שהפיל היה ניהול כושל, ומפני כבודו של המנהל לא כתבתי יותר מזה. וזה גם לא רלוונטי. ההשמצות נגד הרשתות הם על מה שקורה עכשיו, לא על מה שקרה לפני 15 שנה.
וכן, לדעתי יש קשר בין מה שהתרחש לבין השתייכותו המגזרית של המנהל ההוא ההוא.... ושימחק האשכול.
הסיפור על מה שהתרחש בבית המשפט נשמע לי הזוי היות ואני מכיר אישית את המנהל ההוא וזה פשוט לא מתאים לו.
איזה רשת??אם שמתם לב בפתיחת האשכול
הוא לא נפתח על העוולות היומיומיות שיש או שלא בגנים בתנאי או תת תנאי העסקתם
כאן מדובר בעוולה מסוג חדש שיושבת סייעת שניה בבית בחודש של החגים בשביל לחסוך למנהלי הרשתות את המשכורת הזאת
וזה זועק עד לב השמים
לא מובן בשום פנים ואופן כל התירוצים שלעיל...
עץ הדעת ורשת הגנים בוודאותאיזה רשת??
אני ביררתי אצלנו ברשת וגם בבית יעקב סייעות ב' מתחילות לעבוד מחר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: