מישהו מכיר עוד חנות כזאת? בבני ברק אולי?יש במאה שערים חנות שמוכרת חומרים להכנת תמצית לאלקטרונית יוצא בערך שליש מהמחיר (שהיה עד היום) בהצלחה
מישהו מכיר עוד חנות כזאת? בבני ברק אולי?יש במאה שערים חנות שמוכרת חומרים להכנת תמצית לאלקטרונית יוצא בערך שליש מהמחיר (שהיה עד היום) בהצלחה
אם הייתי יכולה הייתי עושה אלף לייקים הסברתם את זה כ"כ מדויקאני חושבת ברגע זה שהמס הזה מטרתו להחזיר מעשנים שעברו לסיגריה אלקטרונית
לעשן עישון רגיל מזיק יותר ומגעיל ומזהם הרבה יותר.
כי לפי החישובים - עישון של סיגריה אלקטרונית הולך לעלות פי 3 מעישון של סיגריה רגילה.
כמו כן משיחה עם בני נוער - (בחורי ישיבה)
לא יהיה להם 250 שקל זמין להוציא על 10 מ"ל תמצית נוזל . בעוד 30 שקל לחבילת סיגריות קל יותר להשיג ברגע נתון.
להערכתי מאחורי המס וגובהו הבלתי מוסבר והלא פרופורציונלי ביחס לסיגריות רגילות - עומדים יצרני הסיגריות שיש להם לובי חזק והם מושקעים היטב ביחס ליצרני האלקטרוניות.
אז כל מי ששמח מ"הפחתת העישון" - עליו להיות עצוב כרגע מהגברת העישון המסוכן יותר. שללא ספק פוגע פסיבית הרבה יותר.
לפי מה שקראתי היה כאן ערבוב גדול מאד בין סיגריה לאלקטרונית. באלקטרוני אין שום סיכון בעישון פסיבי. אין את הבעיה של הריח המסריח. גם למעשן בעצמו הסיכון הרבה יותר נמוך. ועכשיו המחיר של האלקרונית יהיה פי כמה מסיגריות רגילות למה שכל הגמולים מסיגריות בזכות האלקטרוניות לא יחזרו לסגריות רגילות שמסוכנות פי כמה וכמה.
בעלי למשל נגמל מסיגריה רגילה לפני 4 שנים רק בזכות האלקטרונית ואני לא כ"כ מצליחה לדמיין את החיים שלו בלי הסיגריה. מתפללת כל יום שלא יצטרך לחזור לסיגריה הרגילה.
למעשנים אין זכויות??לא רק. הם בעיקר אבל גם הסובבים. וכן ,יש לי במשפחה (לא בעלי, ב"ה!!!!!!) מעשנים ואני שמחה על המס. מקווה שאי פעם זה יעורר אותם להפסיק עם הדבר הדוחה הזה.
וכל השכנים שמסריחים לי את הבנין ומעשנים בחלון וזה נכנס לי הביתה. אני בהחלט ניזוקה גם אם במעגל הקרוב אלי אין מעשנים.
מישהו מכיר עוד חנות כזאת? בבני ברק אולי?
למעשנים אין זכויות??
לגבי גמילה מעישון אפשר להיגמל(אני נגמלתי)אני רק לא חושב שהמדינה אמורה לחנך אותנו בכפייה,כמו שלא צריכה לחנך אותנו בעניין שימוש בכלים ח"פיש להם כל עוד הם לא פוגעים באף אחד.
ואם ילדים שיש להם שכנים מעשנים סובלים מרמות ניקוטין גבוהות בדם - אז לא אין להם זכות לעשות זאת.
נניח לזאת - יש למעשנים זכויות בסך הכל מייקרים אותם .
ואולי זה יעזור להם ולשכנים והם ינסו הפחתת עישון.
להגמל - כולנו יודעים - זה בלתי אפשרי כמעט. (1-2 אחוזי הצלחה בטווח של כמה שנים. זה כלום)
לצערם של המעשנים גם כן.
לגבי גמילה מעישון אפשר להיגמל(אני נגמלתי)אני רק לא חושב שהמדינה אמורה לחנך אותנו בכפייה,כמו שלא צריכה לחנך אותנו בעניין שימוש בכלים ח"פ
למעשנים אין זכויות??
ואולי זה יעזור להם ולשכנים והם ינסו הפחתת עישון.
אין סתירה כלשהי בין שתי ההסברים??המדינה לא אמורה לחנך אותנו בכפיה.
נ.ב. היא גם לא רוצה לחנך אותנו בכפיה. היא פשוט צריכה מיסים. ובכלל לא פופלרי להעלות את מס ההכנסה או מס חברות. היא מעדיפה שלא נתחנך ופשוט נשלם לה. השורה התחתונה של כל מיסוי כזה לצורך קבלת ההחלטה הוא שיעור ההכנסות המשוער לקופת המדינה.
הזרקה של אויר ישר לתוך הוריד גם תגרום למוות.א. ניקוטין זה רעל לכל דבר ועניין.
הזרקה של מ"ל אחד לווריד תגרום למוות!
אני לא דיברתי על עישון במקומות ציבוריים,זה אסור בחוק וטוב שכךועוד דבר שלמד בעלי אחרי שהתחתן -
נולדנו מוקפים באנשים.
מי שמוציא סיגריה באמצע בית שנמצאים בו גיסות/אחינים ומעשן לו.
אז גם אם הם שותקים כי לא נעים...
הוא אדם שחושב שהוא נברא יחידי בעולם.
כל מי שמעשן אפילו אם "רגילים" בבית הזה לעשן בתוך הבית -
או כי לדעתו בסיגרה אלקטרונית "אין עישון פסיבי". כדאי שיקח לתשומת ליבו.
אין סתירה כלשהי בין שתי ההסברים??
קודם זה בשביל לגרום הפחתת עישון ואח"כ זה בשביל הכנסה למדינה??
אני לא דיברתי על עישון במקומות ציבוריים,זה אסור בחוק וטוב שכך
אז הוא איש דוחה שהוא מתנהג ככהגם אני לא דיברתי על מקום ציבורי דיברתי על בית.
למשל הבית של ההורים שיושבים בו עכשיו כל המשפחה למסיבת חנוכה -
הוא לא ציבורי וזה לא אסור בחוק.
יש משפחות שאנשים מוציאים סיגריה חופשי באמצע השולחן ומעשנים.
גם אם יש שם גיסה שלא בדיוק מתחשק לה להגיד לגיס - העישון שלך מפריע לי....
סורי, יש לך חוסר ידיעה.חנויות שמוכרות חומר ערבוב תקני מוכרות חומר בסיס שהוא "נוזל סיגריה אלקטרונית" שימוסה אותו דבר ויעלה אותו מחיר.
בשילוב חומרי טעם וריח וחמרי PG VG (שנמכרים גם בחנויות אפיה)
להתאמה אישית של הטעם.
אין פה בשורה חדשה.
ברור. לא חולק על העניין.ב עלי מעשן כבר 9 שנים סיגריה אלקטרונית
ואין מה להשוות לסיגריות רגילות משום כיוון
חבל שמי שאין לו מושג בדבר מדבר [או כותב].חבל שלא העלו יותר...
וחבל שלא העלו גם על סיגריות רגילות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: