דרוש מידע סיגריות אלקטרוניות

מצב
הנושא נעול.

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
ברור שזה עדיף מסיגריות רגילות
אבל יותר טוב בלי כלום.

מה שכן מעצבן זה העובדה שאנשים מרשים לעצמם לאדות (זה המילה הנכונה) סיגריה חשמלית גם בתוך אוטובוס או בבית הכנסת וזה די דוחה (גם אם לא מסוכן - זה פשוט דוחה לנשום את מה שהשני הוציא מהריאות....)

ירוקים

משתמש רשום
מעניין מי כותב לפני שהוא בודק.
מצטטת לך הודעה עם מקור שהבאתי היום באשכול הנוכחי:
רק חבל שהציטוט התחיל מהאמצע:
באותו מקום בדיוק נכתב כך:
אי אפשר להתייחס לנזקי ניקוטין מבלי להדגיש כי חלק ניכר מן הנזקים נובע מצורת השימוש העיקרית בניקוטין, קרי עישון. כידוע, נזקי עישון הם רבים ומסוכנים, בהם עלייה בסיכון למחלות לב וכלי דם, מחלות סרטן מסוימות, בהן סרטן הראות, סרטן בחלל הפה, בדרכי השתן, בוושט ועוד. עישון גורם למחלות נוספות בדרכי הנשימה, כמו ברונכיט, אסתמה ונפחת (אמפזימה). על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי (WHO) עישון גורם למותם של כ-5 מיליון בשנה ברחבי העולם, מהם כ-10.000 בישראל

ירוקים

משתמש רשום
ברור שזה עדיף מסיגריות רגילות
אבל יותר טוב בלי כלום.

מה שכן מעצבן זה העובדה שאנשים מרשים לעצמם לאדות (זה המילה הנכונה) סיגריה חשמלית גם בתוך אוטובוס או בבית הכנסת וזה די דוחה (גם אם לא מסוכן - זה פשוט דוחה לנשום את מה שהשני הוציא מהריאות....)
גם כשאתה נושם ונושף אני אח"כ נושם את מה שהוצאת מהריאות. אבל זה שקוף...

חחח

משתמש סופר מקצוען
רק חבל שהציטוט התחיל מהאמצע:
באותו מקום בדיוק נכתב כך:
אי אפשר להתייחס לנזקי ניקוטין מבלי להדגיש כי חלק ניכר מן הנזקים נובע מצורת השימוש העיקרית בניקוטין, קרי עישון. כידוע, נזקי עישון הם רבים ומסוכנים, בהם עלייה בסיכון למחלות לב וכלי דם, מחלות סרטן מסוימות, בהן סרטן הראות, סרטן בחלל הפה, בדרכי השתן, בוושט ועוד. עישון גורם למחלות נוספות בדרכי הנשימה, כמו ברונכיט, אסתמה ונפחת (אמפזימה). על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי (WHO) עישון גורם למותם של כ-5 מיליון בשנה ברחבי העולם, מהם כ-10.000 בישראל
והמשכו-
לא. הם הקדישו הקדמה שהרבה מהנזקים המוכרים זה בגלל צורת העישון ומעבר לכך גם לניקוטין יש את הנזקים שלו. ככה אני בכולפן הבנתי-
אי אפשר להתייחס לנזקי ניקוטין מבלי להדגיש כי חלק ניכר מן הנזקים נובע מצורת השימוש העיקרית בניקוטין, קרי עישון. כידוע, נזקי עישון הם רבים ומסוכנים, בהם עלייה בסיכון למחלות לב וכלי דם, מחלות סרטן מסוימות, בהן סרטן הראות, סרטן בחלל הפה, בדרכי השתן, בוושט ועוד. עישון גורם למחלות נוספות בדרכי הנשימה, כמו ברונכיט, אסתמה ונפחת (אמפזימה). על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי (WHO) עישון גורם למותם של כ-5 מיליון בשנה ברחבי העולם, מהם כ-10.000 בישראל. מעבר להיותו חומר ממכר ומעבר לנזקי העישון, חשיפה לניקוטין במהלך ........ (כאן מגיע הקטע שצטטתי קודם.)

ירוקים

משתמש רשום
ניקוטין לידיעתכם הוא דבר שנמכר בבתי מרקחת, וניתן גם כטיפול תרופתי לנגמלים מעישון.
אין שום הבדל בין מסטיק ניקוטין שמוכרים לך בבית מרקחת, או כדור אחר שהרופא רושם עליו מרשם, לבין סיגריות אלקטרוניות.

מתוך אתר כללית: https://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/quitting5.aspx
1. תכשירי ניקוטין חלופי
הניקוטין שנמצא בטבק נחשב לחומר הממכר - אך לא לחומר המסרטן - שבסיגריות. תכשירי ניקוטין חלופי נועדו להפחית את תסמיני הגמילה מהניקוטין באמצעות מתן ניקוטין ללא שאר החומרים הרעילים שבסיגריות

חחח

משתמש סופר מקצוען
ניקוטין לידיעתכם הוא דבר שנמכר בבתי מרקחת, וניתן גם כטיפול תרופתי לנגמלים מעישון.
אין שום הבדל בין מסטיק ניקוטין שמוכרים לך בבית מרקחת, או כדור אחר שהרופא רושם עליו מרשם, לבין סיגריות אלקטרוניות.

מתוך אתר כללית: https://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/quitting5.aspx
1. תכשירי ניקוטין חלופי
הניקוטין שנמצא בטבק נחשב לחומר הממכר - אך לא לחומר המסרטן - שבסיגריות. תכשירי ניקוטין חלופי נועדו להפחית את תסמיני הגמילה מהניקוטין באמצעות מתן ניקוטין ללא שאר החומרים הרעילים שבסיגריות
מה אתה בא להוכיח? אמרת שניקוטין לא מזיק בכלל. טעית. תודה.

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
מה ההשוואה בכלל? תקשורת בין אנשים היא דבר חיוני בשונה מעישון.

לא בטוחה. מי שמכור לסיגריות, זה חיוני אצלו הרבה יותר. מה גם שפטפוט של שעה הוא ממש לא חיוני.
אני למשל בקושי מדברת בפלאפון. למה אני צריכה להתבשל שעה באוטובוס מקרינה של כל פטפטני הסרק?

חחח

משתמש סופר מקצוען
לא בטוחה. מי שמכור לסיגריות, זה חיוני אצלו הרבה יותר. מה גם שפטפוט של שעה הוא ממש לא חיוני.
אני למשל בקושי מדברת בפלאפון. למה אני צריכה להתבשל שעה באוטובוס מקרינה של כל פטפטני הסרק?
יש פטפוטים סתם ויש חיוני. בגלל שלא ניתן להבדיל בין ה"סתם" ל"חיוני" אז זה לא אפשרי להטיל מס על כזה מוצר חיוני כל עוד אין לו תחליף.
והמטרה של המיסוי היא לא רק לגרום לאנשים להיגמל היא גם הרבה בשביל למנוע קהל מעשנים חדש.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
תלוי למי
יש כאלה שחייבים למרגוע שלהם לפטפט פטפוטי סרק כדי לפרוק את הלחץ שיש להם

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה