בדרך כלל אלו שמשלמים את זה אלו3 המשפחהלפחות זה. אם מזיקים לסביבה לפחות הם ישלמו על זה.
בדרך כלל אלו שמשלמים את זה אלו3 המשפחהלפחות זה. אם מזיקים לסביבה לפחות הם ישלמו על זה.
לא רק. הם בעיקר אבל גם הסובבים. וכן ,יש לי במשפחה (לא בעלי, ב"ה!!!!!!) מעשנים ואני שמחה על המס. מקווה שאי פעם זה יעורר אותם להפסיק עם הדבר הדוחה הזה.בדרך כלל אלו שמשלמים את זה אלו3 המשפחה
התכוונתי-מבחינת הכסף, כלומר, המכורים לא יפסיקו לקנות אלא יבזבזו עוד כסף מהמשפחה שלהם--- מבחינה בריאותית-כל אלה שסביב המעשנים סובלים!בדרך כלל אלו שמשלמים את זה אלו3 המשפחה
לא רק. הם בעיקר אבל גם הסובבים. וכן ,יש לי במשפחה (לא בעלי, ב"ה!!!!!!) מעשנים ואני שמחה על המס. מקווה שאי פעם זה יעורר אותם להפסיק עם הדבר הדוחה הזה.
וכל השכנים שמסריחים לי את הבנין ומעשנים בחלון וזה נכנס לי הביתה. אני בהחלט ניזוקה גם אם במעגל הקרוב אלי אין מעשנים.
אני חושבת שהמס על מ"ל הוא על מ"ל ניקוטין, שהוא רק אחוז מסויים מהנוזל הסופי.250 שקל זמין להוציא על 10 מ"ל תמצית נוזל
לא נכון.אני חושבת שהמס על מ"ל הוא על מ"ל ניקוטין, שהוא רק אחוז מסויים מהנוזל הסופי.
אז מעכשיו הם יעשנו לידך סיגריות רגילות שהן גם יותר מסריחות וגם הרבה יותר מזיקות לבריאות.כמה פעמים בקשתי מאנשים להפסיק לעשן בתחנה והם אמרו שזה שטח פתוח אז מותר...
מצטערת לאכזב אותך... אבל לרוב מי שמכור לסיגריות לא יכול להפסיק לעשן רק בגלל שזה יקר מידי. מה שכן- אם עישון של סיגריות אלקטרוניות יהיה יקר יותר מעישון רגיל- אז גם כל המעשנים האלקטרונים בסביבתך יעברו להסריח לך את הסביבה...
הם לא יעשו את זה כי חטיפים גם חילונים אוכלים... וסיגריות-גם ככה החילונים מעשנים רק את המקור (או סמים---) מי משתמש בסיגריות אלקטרוניות, משקאות מתוקים וחד פעמי? בעיקר חרדים!היעד הבא מס על חטיפים המכילים שומן טראנס
חומצת שומן טראנס – המכלול
www.hamichlol.org.il
הם לא יעשו את זה כי חטיפים גם חילונים אוכלים... וסיגריות-גם ככה החילונים מעשנים רק את המקור (או סמים---) מי משתמש בסיגריות אלקטרוניות, משקאות מתוקים וחד פעמי? בעיקר חרדים!
ב עלי מעשן כבר 9 שנים סיגריה אלקטרוניתא. ניקוטין זה רעל לכל דבר ועניין.
הזרקה של מ"ל אחד לווריד תגרום למוות!
ב. סיגריות אלקטרוניות לא קיימות מספיק זמן בכדי לבחון את השלכותיהן הבריאותיות,
אבל היו כבר מחקרים שמצאו נזקים כמו בצקת בריאות וכד'.
ג. לא כל הנוזלים טבעיים, ישנם מסוכנים מאוד (!) וכבר הייתה חקירה בארה"ב על נוזל שגרם למוות של עשרות כידוע.
(בהערת אגב: בדיוק בגלל זה חייבים לחקור אחר הרכב ומקור הנוזל,
ולכן לא כדאי לנסות לרכוש נוזלים ואלקטרוניות ח"פ מהרש"פ, וחמירא סכנתא מאיסורא)
א. ניקוטין זה רעל לכל דבר ועניין.
הזרקה של מ"ל אחד לווריד תגרום למוות!
אפשר פרטים?יש במאה שערים חנות שמוכרת חומרים להכנת תמצית לאלקטרונית יוצא בערך שליש מהמחיר (שהיה עד היום) בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: