חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

צפורה. ב.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
תודה על כל המתכונים!!
תודה ל-ד' על נשים טובות!!
אני ממש מיואשת!!
אבל אסור להתייאש!!
אז אולי סופניות אפויות הן הפיתרון?...
אשמח לתגובה.
תודה!!
ניסית ולא הצליח???
אין יאוש בעולם כלל...
מקסימום יש מאפיות עם סופגניות סופר טעימות
קחי ת'חיים בקלות!
 

פעמוני שלג

משתמש מקצוען
יצא מדהים! גם ביופי וגם בטעם! תודה רבה!
כולם התלהבו.
עשיתי עיגולים ולא קרצתי (50 ג') על חתיכות קטנות של נייר אפיה.
ועם מדחום 160-170 מעלות.
 

Bordo

משתמש רשום
יצא ממש מצוין!
אמנם לא יצאו גדולות מדי אבל טעימות מאד!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אגב
האם יש משהו שיכול להסביר לי איך להעלות תמונה פתוחה?
ניסיתי לסדר את זה מספר פעמים כולל הקטנת גודל התמונה בבייטים ולא עלה בידי.
בכל מקרה זה נראה נהדר. שכוייח.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יצא לי מהמם במראה וגם בטעם,
אבל מלאאאאא שמן, למה?
קשור לכאורה לטמפרטורת הטיגון של השמן.
בטמפ' אידיאלית, הסופגניה נמצאת דקה בערך על כך צד,
ולא סופגת כמעט שמן.
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה לא תפח בכלל לא לפני ולא בטיגון
מייד אח"כ הכנתי מאותו שמרים (יבשים) לחמניות וזה תפח מעולה
לדעתי יש חשיבות לסדר הכנסת החומרים במתכון.
לא שיודעת להגיד לך מהי... אבל בדרך כלל במתכוני שמרים אי אפשר לערבב וזהו.
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מה אתן אומרות?
אני רוצה לנסות את המתכון המושלם הזה לפריקסה,
רק להוריד מכמות הסוכר..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

bonbon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
יצא מהממם!!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_4369.JPG
    7.9 MB · צפיות: 62

rdt

משתמש צעיר
הכנתי היום
יצא מושלם!!
החלפתי את הביצים בחלב שקדים (בגלל אלרגיה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה