גם ב-780 וגם עם לופ צריך כל הזמן לעקוב. זה ברור.דיברתי על זה עם אחות סוכרת, היא טענה לי שזה מאזו יותר טוב מ780, אבל מצד שני היה לה מטופל שהתאשפז בגלל סוכרים גבוהים, שהלופ עצר לו ליותר מידי הרבה זמן את האינסולין
גם ב-780 וגם עם לופ צריך כל הזמן לעקוב. זה ברור.דיברתי על זה עם אחות סוכרת, היא טענה לי שזה מאזו יותר טוב מ780, אבל מצד שני היה לה מטופל שהתאשפז בגלל סוכרים גבוהים, שהלופ עצר לו ליותר מידי הרבה זמן את האינסולין
ישנה אופציה לעשות את הלופ גם על הG640 עם החיישן גרדיאן 3?, וא"כ מה זה דורש?לא קונה את הסיפור של לופ שעצר ליותר מדי הרבה זמן אינסולין, כי אני יודע בדיוק איך זה עובד.
מה שכן, חוכמולוגים שהעתיקו תוכניות מאחרים, וכאלה שלא עשו את הלופ לפי סדר המשימות הגיעו למצבים הזויים.
בארץ אפשר לעשות את הלופ עם משאבות אומניפוד ואקוצ'ק, ועם סנסור דקסקום (מומלץ) או ליברה.ישנה אופציה לעשות את הלופ גם על הG640 עם החיישן גרדיאן 3?, וא"כ מה זה דורש?
זה לא נותן כלום, אבל אם יש עוד אחוזי נכות מכל סיבה אחרת זה מצטרף.במה ה-40 אחוז מזכים?
אילו הטבות?
זה נותן רק שיקום מקצועי, עד כמה שהבנתי.במה ה-40 אחוז מזכים?
אילו הטבות?
אפשר להשתמש בדבק ליקופלסט - מאד חזקלמי שיש חיישן של מדטרוניק , מה עושים לאחר 4 ימים שהמדבקה כבר לא מודבקת הכי טוב, יש עצה שזה לא יקרה?
מברר בשביל קרוב משפחה
מהן הזכויות של סוכרתיים(נעורים)
חוץ משיקום מקצועי?
לידיעתכם,זה לא נותן כלום, אבל אם יש עוד אחוזי נכות מכל סיבה אחרת זה מצטרף.
קצבה מביטו"ל?לידיעתכם,
אנחנו הלכנו דרך "מימוש זכויות" ומקבלים קיצבה יפה מאוד כל חודש !
ואפילו שאיזון ממש מצוין (יו אן סי אי 5.9)
כך שאני ממש ממליץ לנסות, לדעתי שווה את ה 12.5 % שהם לוקחים
כן מביטוח לאומי,קצבה מביטו"ל?
מה היו התנאים?
יש לכם מספר של איש קשר?כן מביטוח לאומי,
א. להסביר כמה זה מגביל בבית, בעבודה, (עושה מצעים היפו, שוטפת את הבית היפו, קמה עם היפר מסוחררת ומגיע מאוחר לעבודה וכו' וכו')
ב. שגובה המשכורת עד 7000 (לפעמים שווה להוריד שעות בעבודה במיוחד אם יש תלויים דוג' בעל/אשה/ילדים)
תכלא'ס גם צריך לדעת על מה לתת דגש ואיך להגיש את התביעה וזה כבר המומחיות של החב' המרכזית למימוש זכויות
זה לא עושה גירוי לעור?אפשר להשתמש בדבק ליקופלסט - מאד חזק
ניתן להשיג בחלק מהקופות בבית מרקחת או בסופר פארם
לדעתי שווה לכם לנסות קודם לבד. חבל על האחוזים שילכו לחברה כזו או אחרת. אולי יעזור לכם המידע כאןיש לכם מספר של איש קשר?
וחוץ מזה, אם אפשרלפרט בערך את התהליך.
פשוט,יש לכם מספר של איש קשר?
וחוץ מזה, אם אפשרלפרט בערך את התהליך.
לדעתי שווה לכם לנסות קודם לבד. חבל על האחוזים שילכו לחברה כזו או אחרת. אולי יעזור לכם המידע כאן
לא שמעתי על גירויים מלייקופלסט.זה לא עושה גירוי לעור?
כי הייתי משתמש בדבק רפואי שקוף וזה היה עושה לי ממש סימנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: