בעבר מאוכזבים מכללית אפס הבנה לצרכי המטופל.לסכרת נעורים הקופות הכי טובות זה מכבי ולאומית.
מאוחדת וכללית גרועים לסכרתיים.
בעבר מאוכזבים מכללית אפס הבנה לצרכי המטופל.
מאוכזבים ממאוחדת. אישורים לסנסור כל רבע שנה.
לאיזו קופה כדאי לעבור?
האם הכוונה היא לאישור לקבל חיישנים בבית מרקחת. כי במאוחדת מבקשים ממני אישור כל רבע שנה.חיישן: בשניהם, כל שנה וחצי.
נכון. רק לגבי ילדים, לפי מה שידוע לי גם במכבי וגם בלאומית ניתן לקבל טופס 17 לכמה מקומות. לא מחייבים את אלו שבמכבי לטפל רק במרפאה ברעננה.לאומית ומכבי כאמור הכי טובים לסוכרתיים
רק שבלאומית יש פחות רופאים ובמכבי מחכים כל פעם שעה בתור, לבחירתכם...
לגבי הרופאים באיזור המרכז
למבוגרים: בלאומית יש את ד"ר רועי אלדור כרופא סוכרת (מנהל מחלקת סוכרת באיכלוב), שהוא נחשב היום למומחה מספר 1 בסכרת סוג 1 למבוגרים, וגם רופא עם נשמה. בלאומית נראה לי מקבלים טופס 17 אם יש רצף טיפולי, או שמתנים את זה מראש.
במכבי, מכוני הסוכרת שלהם נחשבים טובים, הממה, שיש שם רופאי משפחה שקיבלו הסמכה לטיפול בסוכרת נעורים, לדעתי הם פחות מבינים. מומלץ על ד"ר יוסי מניסטרסקי שהוא מומחה לסוכרת סוג 1, ומקבל במכון פתח תקוה, ובמרפאות חוץ ביה"ח מעיני הישועה.
לילדים: במכבי יש מרפאה לילדים ברעננה בניהולה של פרופ' פנחס חמיאל וגם טופס 17 אם הם נותנים.
בלאומית יש טופס 17 לכל מקום כמדומני. כמדומני שהיום המרפאה לילדים הכי טובה זה של ביה"ח שניידר.
בלאומית גם יש את הG780 למבוגרים סוג 1 כשגומרים את תקופת האחריות של המשאבה הקודמת. היתה תקופה שהם נתנו לכל אחד שעבר אליהם, אם יודעים משהו כזה, אשמח שתעדכנו.
לגבי ציוד:
סטיקים לבדיקת סוכר: במכבי עד 5 חבילות בחודש, תוספת אם אישור רופא. בלאומית עד 4 חבילות בחודש, ומסתמא באישור רופא ניתן לקבל עוד, צריך לשאול.
משאבת אינסולין: במכבי מקבלים חדש כל 4 שנים. בלאומית כל 6 שנים.
חיישן: בשניהם, כל שנה וחצי.
מקווה שהועלתי.
מתי זה אמור להגיע?את המשדרים מקבלים מדקסקום. החיישנים בקופה.
אגב, זה ייגמר בG7. החיישן עצמו יהיה בו משדר חד פעמי.
הבעיה שלי היא אני אחרי שנה מקבלת משאבה וחצי שנה אחרי חיישן, יש מצב שאיזה קופה תסכים לתת לי מחדש?לעבור לקופ"ח לאומית ובסיום התקופה יקבל 780
או לעבור לקופה אחרת, להבטיח מראש קבלת ציוד מתאים, ולעשות לופ.
מאוחדת כבר כ9 חודשים לפני זה מכבי,באיזו קופה אתה?
לא כל כל היבנתי למה הכוונה "תקופת התחייבות", כאילו לתקופת אחריות של החיישן והמשאבה? או משהו אחר?תבדוק אם במאוחדת אתה בתקופת התחייבות כי יש להם הסכמים שונים עם החברות
במאוחדת מקבלים חצי שנה בבית המרקחתאת המשדרים מקבלים מדקסקום. החיישנים בקופה.
אגב, זה ייגמר בG7. החיישן עצמו יהיה בו משדר חד פעמי.
מברר בשביל משהי- לגבי החברה שלקחתם הייתם מרוצים? הם לא לוקחים כספים מעבר? יש חברות שלוקחות פחות?פשוט,
התקשרנו למימוש זכויות *5700, הזמינו אותנו לפגישה עם מזכירה שהחתימה על חוזה,
לאחמ"כ יצרה איתנו קשר מנהלת תיק, התבקשנו להביא מרופא מכתב שיש היפרים והיפויים, חיפשנו את הבדיקות דם הכי מחמירות, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע,
הוזמנו לוועדה רפואית שקבעה לנו אחוזי נכות ואובדן כושר עבודה,
לאחמ"כ הוזמנו לעוסי"ת אחרי שבועיים קיבלנו הודעה על זכאות לקיצבה,
חשוב לי לציין שניסינו ללכת לבד לביטוח לאומי ולא הצלחנו לקבל קיצבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: