יש לכם ידע על לאומית בבני ברקבאספקה של ציוד מכבי מעולים,
מה שכן די קשה שם עם טופס 17 מעל גיל 18 (לשניידר לדוגמא)
לדעתי כרגע הכי שווה לאומית בגלל שהם היחידים שנותנים את המינימד החדשה וממה שביררתי שםהם נותנים ציוד בשפע כמו מכבי.
יש לכם ידע על לאומית בבני ברקבאספקה של ציוד מכבי מעולים,
לדעתי כרגע הכי שווה לאומית בגלל שהם היחידים שנותנים את המינימד החדשה וממה שביררתי שםהם נותנים ציוד בשפע כמו מכבי.
אשמח לדעת על לאומית בבני ברקבאספקה של ציוד מכבי מעולים,
אשמח גם
מדבר על מעל גיל 18?אני בלאומית בביתר ונותנים לפחות פי 2 ציוד למשאבה וסנסור ממה שצריך (כל שבועיים אפשר לקחת ציוד לחודש+) כמו"כ מאשרים בכיף ביקורי רופא בבית חולים (עין כרם), ממליץ מאד לסוכרתיים ולכולם.
כןמדבר על מעל גיל 18?
וכשיש חיישן, מקבלים גם סטיקים ללא הגבלה?אני בלאומית בביתר ונותנים לפחות פי 2 ציוד למשאבה וסנסור ממה שצריך (כל שבועיים אפשר לקחת ציוד לחודש+) כמו"כ מאשרים בכיף ביקורי רופא בבית חולים (עין כרם), ממליץ מאד לסוכרתיים ולכולם.
כן
לי זה מספיק ברווח כך שלא ניסיתי לבקש...וכשיש חיישן, מקבלים גם סטיקים ללא הגבלה?
כי אני הלכתי לבית מרקחת לאומית בכהנמן בני ברק ושאלתי שם את הרוקח, ואמר לי שזה עד 4 קופסאות לחודש
זה ממש דחוף לי
הבן שלי (27) מחובר ל 780.יש מישהו שכבר התנסה בזה וראה הבדלים?
זה אמור להיות כך על פי הרעיון,
השאלה היא האם המשאבה מספיק חכמה לתקן השתנות ברמה של שתי חיצים ומעלה
גם ראשמח לדעת באיזה רמה זה היא הפחית היפו
אני גם מנסה להשיג את המערכת דרך עזרה חיצונית וביטוחים וכדומה, אם אתם יכולים למסור מידע איך אפשר להשיג ממש אשמחהבן שלי (27) מחובר ל 780.
לפני כן היו לו המון היפויים ומאז שהתחבר העניין סודר ברוך ה'.
חשוב לציין שהמשאבה אינה מאושרת לילדים מתחת גיל 7.
המשאבה בהחלט מתמודדת יפה עם היפר רציני כמו שציינת אבל שלא תחשבו שאין צורך בהתערבות עצמית.
אשתדל לענות לך....אני גם מנסה להשיג את המערכת דרך עזרה חיצונית וביטוחים וכדומה, אם אתם יכולים למסור מידע איך אפשר להשיג ממש אשמח
אני כותב כמה מקרים בשביל לדעת האם בלכאורה המערכת הזו אמורה לסדר את זה:
1. האם לפני זה היה לו את המערכת G640' ומה ההבדל ביניהם מבחינת היפויים
2. אצלי למשל לאחר בשרי מתחילה עליה שלא יורדת בתיקון אחד, אלא צריך כמה פעמים לתקן. הG780 אמור לסדר את זה לכאורה?
3. אחרי ארוחה אם אני הולך יותר מ10 דקות אני נופל להיפו, גם את זה המערכת מצליחה לסדר?
4. האם עם המערכת הזאת הגרף יחסית רגוע, או שיש עליות וירידות של יותר מ80 מ"ג ד"ל.
5. על אוכל עם ערך קטן דוגמא 10 גר' פחמימות, האם המערכת מתגברת על זה ללא מתן בולוס?
תודה רבה
יש בעזר מציון בחינם עד הקניה הנוספתוכשיש חיישן, מקבלים גם סטיקים ללא הגבלה?
כי אני הלכתי לבית מרקחת לאומית בכהנמן בני ברק ושאלתי שם את הרוקח, ואמר לי שזה עד 4 קופסאות לחודש
זה ממש דחוף לי
יש איזה פתרון שתמיד ניתן יהיה לצאת מהבית גם למרחק גדולאשתדל לענות לך....
הליכה וכל פעילות גופנית מפחיתה סוכר, כך שצריך לקחת את זה בחשבון.
תעצור את המשאבה לזמני הפעילות הגופנית.יש איזה פתרון שתמיד ניתן יהיה לצאת מהבית גם למרחק גדול
פשוט כעת אני מתנייד עם רכב למנוע את הבעיה הזו
לא הבנתי מה הבעיה שבגללה אתה מתנייד עם רכב... פעילות גופנית מומלצת, תלמד להכיר את עצמך ואת ההשפעה של זה עליך.יש איזה פתרון שתמיד ניתן יהיה לצאת מהבית גם למרחק גדול
פשוט כעת אני מתנייד עם רכב למנוע את הבעיה הזו
אני לא מדבר על פעילות גופניתלא הבנתי מה הבעיה שבגללה אתה מתנייד עם רכב... פעילות גופנית מומלצת, תלמד להכיר את עצמך ואת ההשפעה של זה עליך.
בדרך כלל פעילות גופנית מתונה מורידה את ערכי הסוכר. יש להתאים את הבאזל לזמן ההליכה או אפילו להסיר את המשאבה לגמרי (לא יותר משעתיים רצופות).
אין בעיה לסוכרתי לצאת למרחקים ארוכים כמו גם מסלולי הליכה מפרכים... תלוי בכושר הגופני שלו ותו לא.
רק צריך לקחת סוכרים לדרך (טופים סוכריות וכדומה)
דיברתי על זה עם אחות סוכרת, היא טענה לי שזה מאזו יותר טוב מ780, אבל מצד שני היה לה מטופל שהתאשפז בגלל סוכרים גבוהים, שהלופ עצר לו ליותר מידי הרבה זמן את האינסוליןלא מעצבן במינימד שזה עם צינורית וצריך להחזיק את זה קבוע?
אנחנו עם אומניפוד+דקסקום ומשתמשים בלופ. יש לזה את כל היתרונות של הלבלב המלאכותי + בלי צינורית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: