סוכרת סוג 1 סוכרת נעורים

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
באספקה של ציוד מכבי מעולים,
מה שכן די קשה שם עם טופס 17 מעל גיל 18 (לשניידר לדוגמא)
לדעתי כרגע הכי שווה לאומית בגלל שהם היחידים שנותנים את המינימד החדשה וממה שביררתי שםהם נותנים ציוד בשפע כמו מכבי.
יש לכם ידע על לאומית בבני ברק

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
באספקה של ציוד מכבי מעולים,
מה שכן די קשה שם עם טופס 17 מעל גיל 18 (לשניידר לדוגמא)
לדעתי כרגע הכי שווה לאומית בגלל שהם היחידים שנותנים את המינימד החדשה וממה שביררתי שםהם נותנים ציוד בשפע כמו מכבי.
אשמח לדעת על לאומית בבני ברק

bd!!!

משתמש צעיר
אני בלאומית בביתר ונותנים לפחות פי 2 ציוד למשאבה וסנסור ממה שצריך (כל שבועיים אפשר לקחת ציוד לחודש+) כמו"כ מאשרים בכיף ביקורי רופא בבית חולים (עין כרם), ממליץ מאד לסוכרתיים ולכולם.

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני בלאומית בביתר ונותנים לפחות פי 2 ציוד למשאבה וסנסור ממה שצריך (כל שבועיים אפשר לקחת ציוד לחודש+) כמו"כ מאשרים בכיף ביקורי רופא בבית חולים (עין כרם), ממליץ מאד לסוכרתיים ולכולם.
מדבר על מעל גיל 18?

bd!!!

משתמש צעיר
מדבר על מעל גיל 18?
כן

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

כן
וכשיש חיישן, מקבלים גם סטיקים ללא הגבלה?
כי אני הלכתי לבית מרקחת לאומית בכהנמן בני ברק ושאלתי שם את הרוקח, ואמר לי שזה עד 4 קופסאות לחודש
זה ממש דחוף לי

bd!!!

משתמש צעיר
וכשיש חיישן, מקבלים גם סטיקים ללא הגבלה?
כי אני הלכתי לבית מרקחת לאומית בכהנמן בני ברק ושאלתי שם את הרוקח, ואמר לי שזה עד 4 קופסאות לחודש
זה ממש דחוף לי
לי זה מספיק ברווח כך שלא ניסיתי לבקש...

st programmer

משתמש חדש
שלום וברכה, זקוקה בדחיפות למישהו עם משאבת מדטרוניק 780G מקופת חולים לאומית, לצורך שאלה קטנה.
אשמח ליצירת קשר במיל esti24440אין לכתוב כתובת מייל.

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
יש מישהו שכבר התנסה בזה וראה הבדלים?
זה אמור להיות כך על פי הרעיון,
השאלה היא האם המשאבה מספיק חכמה לתקן השתנות ברמה של שתי חיצים ומעלה
גם ראשמח לדעת באיזה רמה זה היא הפחית היפו

לאני. ש

משתמש מקצוען
יש מישהו שכבר התנסה בזה וראה הבדלים?
זה אמור להיות כך על פי הרעיון,
השאלה היא האם המשאבה מספיק חכמה לתקן השתנות ברמה של שתי חיצים ומעלה
גם ראשמח לדעת באיזה רמה זה היא הפחית היפו
הבן שלי (27) מחובר ל 780.
לפני כן היו לו המון היפויים ומאז שהתחבר העניין סודר ברוך ה'.
חשוב לציין שהמשאבה אינה מאושרת לילדים מתחת גיל 7.
המשאבה בהחלט מתמודדת יפה עם היפר רציני כמו שציינת אבל שלא תחשבו שאין צורך בהתערבות עצמית.

משתמש פעיל
הבן שלי (27) מחובר ל 780.
לפני כן היו לו המון היפויים ומאז שהתחבר העניין סודר ברוך ה'.
חשוב לציין שהמשאבה אינה מאושרת לילדים מתחת גיל 7.
המשאבה בהחלט מתמודדת יפה עם היפר רציני כמו שציינת אבל שלא תחשבו שאין צורך בהתערבות עצמית.
אני גם מנסה להשיג את המערכת דרך עזרה חיצונית וביטוחים וכדומה, אם אתם יכולים למסור מידע איך אפשר להשיג ממש אשמח
אני כותב כמה מקרים בשביל לדעת האם בלכאורה המערכת הזו אמורה לסדר את זה:
1. האם לפני זה היה לו את המערכת G640' ומה ההבדל ביניהם מבחינת היפויים
2. אצלי למשל לאחר בשרי מתחילה עליה שלא יורדת בתיקון אחד, אלא צריך כמה פעמים לתקן. הG780 אמור לסדר את זה לכאורה?
3. אחרי ארוחה אם אני הולך יותר מ10 דקות אני נופל להיפו, גם את זה המערכת מצליחה לסדר?
4. האם עם המערכת הזאת הגרף יחסית רגוע, או שיש עליות וירידות של יותר מ80 מ"ג ד"ל.
5. על אוכל עם ערך קטן דוגמא 10 גר' פחמימות, האם המערכת מתגברת על זה ללא מתן בולוס?
תודה רבה

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אני גם מנסה להשיג את המערכת דרך עזרה חיצונית וביטוחים וכדומה, אם אתם יכולים למסור מידע איך אפשר להשיג ממש אשמח
אני כותב כמה מקרים בשביל לדעת האם בלכאורה המערכת הזו אמורה לסדר את זה:
1. האם לפני זה היה לו את המערכת G640' ומה ההבדל ביניהם מבחינת היפויים
2. אצלי למשל לאחר בשרי מתחילה עליה שלא יורדת בתיקון אחד, אלא צריך כמה פעמים לתקן. הG780 אמור לסדר את זה לכאורה?
3. אחרי ארוחה אם אני הולך יותר מ10 דקות אני נופל להיפו, גם את זה המערכת מצליחה לסדר?
4. האם עם המערכת הזאת הגרף יחסית רגוע, או שיש עליות וירידות של יותר מ80 מ"ג ד"ל.
5. על אוכל עם ערך קטן דוגמא 10 גר' פחמימות, האם המערכת מתגברת על זה ללא מתן בולוס?
תודה רבה
אשתדל לענות לך....
לפי מה שכתבת על ה'בשרי'. אתה לא מבלס נכון. יתכן שצריך בולוס ממושך או משולב.
הליכה וכל פעילות גופנית מפחיתה סוכר, כך שצריך לקחת את זה בחשבון.
ה780 מתקנת עליות מתונות.
על עליות חדות יותר קשה לה להתגבר.

משתמש פעיל
אשתדל לענות לך....

הליכה וכל פעילות גופנית מפחיתה סוכר, כך שצריך לקחת את זה בחשבון.
יש איזה פתרון שתמיד ניתן יהיה לצאת מהבית גם למרחק גדול
פשוט כעת אני מתנייד עם רכב למנוע את הבעיה הזו

פרפר

משתמש מקצוען
לא מעצבן במינימד שזה עם צינורית וצריך להחזיק את זה קבוע?
אנחנו עם אומניפוד+דקסקום ומשתמשים בלופ. יש לזה את כל היתרונות של הלבלב המלאכותי + בלי צינורית.

זושא כץ

משתמש מקצוען
תעצור את המשאבה לזמני הפעילות הגופנית.
ובסוף תפעיל ואלי גם צריך להגדיל מעט את הבאזל כי הגוף מייצר סוכר

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
לא הבנתי מה הבעיה שבגללה אתה מתנייד עם רכב... פעילות גופנית מומלצת, תלמד להכיר את עצמך ואת ההשפעה של זה עליך.
בדרך כלל פעילות גופנית מתונה מורידה את ערכי הסוכר. יש להתאים את הבאזל לזמן ההליכה או אפילו להסיר את המשאבה לגמרי (לא יותר משעתיים רצופות).
אין בעיה לסוכרתי לצאת למרחקים ארוכים כמו גם מסלולי הליכה מפרכים... תלוי בכושר הגופני שלו ותו לא.
רק צריך לקחת סוכרים לדרך (טופים סוכריות וכדומה)

משתמש פעיל
לא הבנתי מה הבעיה שבגללה אתה מתנייד עם רכב... פעילות גופנית מומלצת, תלמד להכיר את עצמך ואת ההשפעה של זה עליך.
בדרך כלל פעילות גופנית מתונה מורידה את ערכי הסוכר. יש להתאים את הבאזל לזמן ההליכה או אפילו להסיר את המשאבה לגמרי (לא יותר משעתיים רצופות).
אין בעיה לסוכרתי לצאת למרחקים ארוכים כמו גם מסלולי הליכה מפרכים... תלוי בכושר הגופני שלו ותו לא.
רק צריך לקחת סוכרים לדרך (טופים סוכריות וכדומה)
אני לא מדבר על פעילות גופנית
עם זה אני מסתדר מצוין
הבעיה שלי היא שאני אוכל ולאחר חצי שעה פתאום צריך לצאת, הפתרון היחיד שמצאתי זה לשתות מתוק לפני, והבעיה בזה שלא תמיד זה מצליח להשפיע מיד

משתמש פעיל
לא מעצבן במינימד שזה עם צינורית וצריך להחזיק את זה קבוע?
אנחנו עם אומניפוד+דקסקום ומשתמשים בלופ. יש לזה את כל היתרונות של הלבלב המלאכותי + בלי צינורית.
דיברתי על זה עם אחות סוכרת, היא טענה לי שזה מאזו יותר טוב מ780, אבל מצד שני היה לה מטופל שהתאשפז בגלל סוכרים גבוהים, שהלופ עצר לו ליותר מידי הרבה זמן את האינסולין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה