כאן הוא כתב נגד האינטרס שלו.בעיני, גם אבנר סטפק כבעלים של בית השקעות, נגוע בדבריו.
כאן הוא כתב נגד האינטרס שלו.בעיני, גם אבנר סטפק כבעלים של בית השקעות, נגוע בדבריו.
למה?כאן הוא כתב נגד האינטרס שלו.
הוא כתב נגד מסחרלמה?
בוקרטוב
כתבו לפני, אבל חשוב לי להגיד ב"קולי" בנוסף: מקורסי מ-ס-ח-ר (להבדיל מהשקעות) אתה בעיקר תלמד להעשיר את קופת המכללות (חלק גדול מהם נוכלים מדופלמיםלצערי) והברוקרים להם תשאיר חבילה נאה של עמלות מדי שנה. אין רווחים במסחר יומי/שבועי וכדומה. 95% מפסידים, 5% משקרים. תשואות יפות לטווח ארוך מושגות באמצעות השקעות (מדדים, מניות, אגרות חוב וכו'). לא מסחר יום. לכן אל תשקיע אפילו זמן על לימוד אסטרטגיות מסחר כי יש יותר סיכוי מעשי שזה יזיק לך ולכספך מאשר יביא תועלת כלשהי.
אתה יותר מכיר ממני ומבין יותר מה התכווןהוא כתב נגד מסחר
בתי ההשקעות מעודדים מסחר כי כך הם מרווחים עמלות.
כך מי שפותח חשבון מקבל קורס מסחר מתנה...
כנגד זה יש להם גם קרנות פסיביות וגם מנוהלות.אבל גם מסחר מתנהל שם, ומכניס להם יותר רווח מעמלות
כך שהוא כתב נגד האינטרס שלו
מדוע?כנגד זה יש להם גם קרנות פסיביות וגם מנוהלות.
בקרנות המנוהלות הם עושים את הכסף הגדול,
לפי הכללים הצלחתי,
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא - מה הסיכוי שההצלחה היא מקרית?תכלס אין טענה לוגית כנגד הנטען לעיל
בגלל הד"נ השערורייתים ובגלל ה"דמי הצלחה".מדוע?
חשבתי שאתה מדבר על קרנות השתלמות, התכוונת לקרנות סל\ נאמנות?בגלל הד"נ השערורייתים ובגלל ה"דמי הצלחה".
יש לי השערה לא מבוססת שזה הרבה כסף, אולי אף יותר מעמלות המסחר.
דמי הצלחה זה בקרנות מנוהלות אקטיבית. (לא בהכרח)דמי הצלחה?
לא מוכר לי
אשמח לשמע על זה
ד"נ זה לא אליהם אלא למנהלת הקרן, לא?
רק שים לב שהוא לא המליץ במישרין על קרן כזואז המלצה שלו על קרן מנוהלת אקטיבית היא נגועה
אני התכוונתי להשקעה פסיבית עצמאית
רק לחדד:רק שים לב שהוא לא המליץ במישרין על קרן כזו
רק תקף את כמות הנוכלים והמפסידנים שיש בתחום הזה.
בוקרטוב באיחור קל ... זה אניאתה בטוח שזה הוא?
אני גם יכול לפתוח ניק ולקרוא לעצמי איזה שם מפוצץ
בכלל יש כאן בפרוג הרבה אנשי מפתח בנושאים שונים
רק אזכיר לדוגמא את @ראש המוסד @ראש השב"כ @טראמפ @ביבי נתניהו וכו'
סליחה על המענה המאוחר. בסווינג או כל מיני שיטות אחרות שמבוססות על ניתוח טכני, אתה כנראה לא תפסיד כסף אם כי בספק אם תשיג תשואת יתר על המדדים לאורך זמן.לא מבין
אני כרגע לומד על זה ברשת,
(יש קורס חינמי אחד מעולה עם תוכן ברמה)
אני בהחלט מבין שאפשר להפסיד הרבה כסף,
אבל אם אני עובד בחשבון דמו עם אסטטרגיה אחת(במסחר סווינג בניתוח טכני) ומצליח בעשרה עסקאות,
עובר לאמיתי עם פרוטוקול נוקשה ואסטטרגיה אחת בלבד עם ניהול סיכונים, בצעדים קטנים וזהירים, (למשל קניית אופציית call אחת אחרי שהמניה עברה את הפרוטוקול שהסיכון הוא מחירה של האופציה ותו לא), איפה הבעיה?
אני יודע שאותקף אבל אני מחכה לתשובות לוגיות
צודק. אני נגוע. אני רוצה שתרוויח כסף לאורך זמן ושתהיה לך חוויה חיובית מהשקעות, גם אם זה אומר בטווח הקצר, שאפסיד כסף מאובדן עמלןת של סוחרי יום במיטב.בעיני, גם אבנר סטפק כבעלים של בית השקעות, נגוע בדבריו.
רק לעשןת סדר, מיטב מרוויחה ה-ר-ב-ה יותר מלקוח סוחר היום מאשר מלקוח שהפקיד כסף בקופת גמל השתלמות וכיו"ב. אבל בכנות אני פחות מחפש להתפרנס מזה שאנשים יפסידו כסף עקב הימורים )סחר יום( במקום השקעות )בין אם זה בקרן השתלמןת שלנו או שאדם בוחא לנהל עלצמו את הכסף בטרייד למשל(אתה יותר מכיר ממני ומבין יותר מה התכוון
אני הקטן שלא מבין
הבנתי מההודעה שלא שווה לי להכנס לזה
רוב הסוחרים מפסידים..
ועדיף להפקיד בחברה
(במקרה אצלי השקעה פאסיבית... לטווח ארוך)
מתאר לעצמי שעוד כמה
הבינו כך
בדרך אגב
הפקדתי במיטב דש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: